Vasilis Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά των $200 κοντά στο bubble. Μόλις αλλάξαμε τραπέζι και δεν έχουμε κανενα read για τους αντιπάλους μας, τα blinds ανέβηκαν στο 400-800, ante 50. 23 παίκτες συνεχίζουν, οι 20 πληρώνονται.Button: 30 000 μάρκεςSB (εμείς): 24 000BB: 20 000Από το small blind σηκώνουμε Ο button κάνει limp, εμείς κάνουμε raise στις 2.200 μάρκες, call o big blind και ο Button ανακοινώνει all in.Τι κάνουμε εμείς εδώ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 καλά ποιος παίζει 200αρια tours και κάνει limp /shove από το button ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 καλά ποιος παίζει 200αρια tours και κάνει limp /shove από το button ?Μίλησε μας για το profiling που έχεις κάνει στα τουρς γενικά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 συνήθως. το limp /all in ΕΓΏ το βάζω σε 66-ΤΤ. Επίσης έχω παρατήρηση συχνά ότι παίχτες όταν φτάνει το bubble 1-5 παίχτες να απομένουν κάνουν αρκετά κλεψίματα. πιστεύω το Fold είναι η καλύτερη λύση εδώ πέρα. δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε όλο το τουρ στην καλύτερη σε ένα Coinflip . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 το limp - shove του όντως είναι σίγουρα αλλοπρόσαλοh απόφαση εξαρτάται και από το τι ψάχνεις από αυτό το tour , να σκάσει το bubble και μετά ότι καλύτερο ή σε ενδιαφέρει να φτάσεις deep ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 το raise που κανείς είναι πολύ μικρό.δίνεις στο big πάνω από 3-1 για call.εγώ θα έκανα call το blind.όπως παίχτηκε εννοείται fold.μένεις με υγιέστατο stack με Μ πάνω από 13 και είσαι άνετα itm. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Fold εννοείται imo .Να καρφώσουμε 30 Β/Bs λίγο πριν το bubble σε 200ρι tour για να διαπιστώσουμε αν το btn τα βράζει πριν τα καταναλώσει η τα πίνει ομα είναι λίγο τρελό νομίζω . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 φολδ. Εαν έκανε raise το btn θα μπορούσαμε να κάνουμε shove για να κλέψουμε ή να παίξουμε ένα φλιπ. Call με τόσα ββς δεν υπάρχει imo ειδικά χωρίς read Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 το raise που κανείς είναι πολύ μικρό.δίνεις στο big πάνω από 3-1 για call.εγώ θα έκανα call το blind.όπως παίχτηκε εννοείται fold.μένεις με υγιέστατο stack με Μ πάνω από 13 και είσαι άνετα itm.Με τι φύλλα/σκεπτικό θα έκανες το call εκεί ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 wp. Fold τωρα imo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 το raise που κανείς είναι πολύ μικρό.δίνεις στο big πάνω από 3-1 για call.εγώ θα έκανα call το blind.όπως παίχτηκε εννοείται fold.μένεις με υγιέστατο stack με Μ πάνω από 13 και είσαι άνετα itm.Με τι φύλλα/σκεπτικό θα έκανες το call εκεί ?τι εννοεις;απλα λεω οτι στη θεση του hero δε θα εκανα raise αλλά limp για να δω flop.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Ο φίλος θέλει να παίξει επιθετικά το ζευγάρι του και όχι να κάνει set mine. To sizing μου φαίνεται μια χαρά. Το sb εαν θέλει να μπει στο κόλπο θα κάνει 3βετ λογικά και όχι call. Τώρα μπορεί και εγώ να limpara na dw ena flop αλλά με τα 30 ββς έχεις και μια ευελιξία,με την οποία εφόσον είμαστε στο buble μπορούμε να πιέσουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 δεκτο.δε μου αρεσει καθολου εμενα το size του bet εκεί όμως.ουσιαστικά θέλεις να κλέψεις το pot και όχι να φας καλλ oop.θα μου άρεσε το size με ΑΑ,ΚΚ.εγώ αν έκανα raise θα έκανα 3000-3300 για να δίνω περίπου 2-1 στο bb.αλλά επιμένω στο limp και κάνουμε evaluate flop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 shove pre ftw , σίγουρα η πιο standard κίνηση με 88 σε αυτό το spot , δεν είναι εύκολο να paiksoume post και oop με τύπους που limparoun από το btn ,αν έπεσες σε slowplay γαμοσταυρησε τονα στο chat και άντε γεια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts