moderator Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: 2007 EPT Prague Day 3 - Side Event €2,000 **Βασίλη φωνάξτε κάποιον να σας ξεματιάσει βρε παιδί μου... Διάβασα με ποιον τρόπο αποκλείστηκε ο κάθε παίκτης κι έπαθα την πλάκα μου!Εύχομαι όλη η κακοτυχία από εδώ και πέρα να έχει πλέον εξαντληθει! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Με το δημοσιογραφικό sit n go τι έγινε τελικά;Τρίξατε τα δόντια σε κάτι Pokerlistings και λοιπούς; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Ρώτησα τον baskont και μου απάντησε:"Έπαιξα 1,5 ώρα στα cash και πήρα κανα 500ρι..."Όπως καταλαβαίνεις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ο Βασίλης! :laugh: :laugh: :laugh: Όσο για το Θέμη, αυτός ήταν με μισή ώρα ύπνο...Δες και τη φωτογραφία να γελάσεις: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Ετοιμοπόλεμος!Σωματικά και πνευματικά στην μπρίζα!! Θα έσκισε ο Θέμης..! :laugh: :ohmy: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 (Themis στο laptop του Bas_kont) : Εγω τουλαχιστο αποκλειστηκα πιο μετα από τον Βασιλη!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Καλύτερα να μη δούμε φωτογραφία του Βασίλη..! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts