Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ti kanoume edw? GSOP $108

vkiller

Recommended Posts

ΕΧΩ Α8 κουπες (eimai o mpookis )

einai arxi tou tour kai exw flush draw nuts+ str draw sto flop kai straight sto tern.

Pws eprepe na paixtoun ta diafora street? ti kanoume sto river meta apo to all inn tou antipalou?

Einai ap ta prwta hand tou $108 gsop freez out.

PRE-FLOP

THE_KLUP folds, LukyStrikez raises to 50, blueeagle10 calls 50, mpookis calls 50, zaboni folds, thesmokingas folds.

FLOP [board cards: TH,7D,9H ]

LukyStrikez checks, blueeagle10 bets 20, mpookis calls 20, LukyStrikez folds.

TURN [board cards: TH,7D,9H,6D ]

blueeagle10 bets 170, mpookis raises to 340, blueeagle10 raises to 600, mpookis calls 600.

RIVER [board cards: TH,7D,9H,6D,7S ]

blueeagle10 bets 1,030 and is all-in, mpookis

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το χερι ειναι απο 108$? ολοι θελετε ψυχολογο.τι να αναλυσουμε? 2σελιδες θελει.

επρεπε να εισαι all in στο turn.. (αλλα παλι στο πρωτο level 100bb stacks?)

εκει που εφτασες,κρινε αν μπλοφαρει ποτε εδω ο αντιπαλος η αν κανει vbet κατι χειροτερο απο foul και πραξε..

Με το 4bet value bet στο turn ένιωσα πως έχει nuts over straight 8j ή στην καλύτερη straight με 8 και μοίρασμα του pot. Το να έχει set και μετά full δεν παίζει πολύ αλλά είναι κι αυτό μια μικρή πιθανότητα. Πάσο στο turn δεν υπάρχει αφού έχω και flushdraw nuts και θα βάλω άλλα 260 εκεί.

Στο all in στο river όμως τι κάνουμε;

Είναι αρχή του $108 gsop έχει 1.300 περίπου στο pot κι έχω πίσω μου άλλα 1.200 (60 big blind) Να κάνω το call για να μοιράσω το pot στην καλύτερη για να πάρω600 chips ή να παώ πάσο για να γλιτώσω 1.030 και να συνεχίσω με υγιές stack?

****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac).

Raise flop (πιο ωραιο φλοπ δεν γινοταν), allin turn (και καλυτερη κεντα να εχει εχουμε outs, αν εχει ιδια κεντα η τριτη κουπα θα τον "κοψει") οπότε mpouki δεν ξερω τι θα γινόταν στο river αλλα μαλλον δεν θα παω πασο .

Ηero(1970),villain(1700) statring stacks

raise 150 στο flop.3/4pot bet στο turn.

Γιατι δεν τα βαζεις στο turn???

Αs played μαλλον call!Τις περισσοτερες φορες περιμενω να δω κατι σε

78,89 απο τοn αντιπαλο!

Δεν έκανες raise στο turn επειδή παγίδευες ή επειδή φοβόσουν;

έκανα valeu reraise στο τέρν alla με αυτό το 4 μπέτ ο αντίπαλος δηλώνει nats η στην καλύτερη μοίρασμα του ποτ. (μιλάμε για αρχή ενός $108 gsop και όχι για play money)

Με το 4bet value bet στο turn ένιωσα πως έχει nuts over straight 8j ή στην καλύτερη straight με 8 και μοίρασμα του pot. Το να έχει set και μετά full δεν παίζει πολύ αλλά είναι κι αυτό μια μικρή πιθανότητα. Πάσο στο turn δεν υπάρχει αφού έχω και flushdraw nuts και θα βάλω άλλα 260 εκεί.

Στο all in στο river όμως τι κάνουμε;

Είναι αρχή του $108 gsop έχει 1.300 περίπου στο pot κι έχω πίσω μου άλλα 1.200 (60 big blind) Να κάνω το call για να μοιράσω το pot στην καλύτερη για να πάρω600 chips ή να παώ πάσο για να γλιτώσω 1.030 και να συνεχίσω με υγιές stack?

****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac).

κάθε φορά στο γράφουν σε όλο και μεγαλύτερη γραμματοσειρά.

νομίζω θέλουν να σου περάσουν ένα μήνυμα.. :P

Βρε mpouki το κλειδι στο χερι εδω ειναι οτι και πισω να εισαι στο turn, εχεις outs για να κερδισεις ή να σπλιταρεις, και σαν να μην εφτανε αυτο τα στακ σας ειναι πολύ ρηχα.

Διαφωνώ με το ολλ ιν στο τέρν. δεν έχει κανένα νόημα ούτε στόχο ούτε παικτική αξία. Εκεί ο αντίπαλος δεν έχει πάσο αφού μετά το 4 μπέτ reraise που κάνει δείχνει ξεκάθαρα πως είναι διατεθημένος να βάει μέσα όλες της μάρκες του και δεν μπορούμε να τον διώξουμε, ούτε θέλουμε να τον διώξουμε. ούτε στο ρίβερ ότι και να έρθει δεν θα πάει πάσο άρα αν γουστάρουμε να του τα πάρουμε όλα τα βάζουμε και στο ρίβερ και θα μας πληρώσει. Άρα δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα απόλυτος στο τέρν έτσι το καλλ είναι προτιμώμενο για να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε άλλη μια απόφαση στο ρίβερ. αν έρθει κούπα και κάνουμε τα nats έτσι και αλιως θα του τα πάρουμε όλα αν όχι έχουμε την δυνατότητα να πράξουμε ανάλογα με το τη θα κάνει ο αντιπλος. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως στην καλύτερη έχει 8 και μοιράζουμε είτε 8 βάλε και χάνουμε από πιο μεγάλη κέντα ενώ υπάρχει έστω και πολύ μικρή πιθανότητα να είχε σετ και να έκανε full . Το θέμα είναι τη κάνουμε στο ρίβερ μετά το ολλ ινν. κολ για να μοιράσουμε το ποτ η πάσο και αφήνουμε πίσω μας 50 μπήκ μπλάιντ που είναι υπέρ αρκετά για να συνεχίσουμε με αξιώσεις το τουρναμεντ?

all in turn και ξανά all in turn . μικρή η πιθανότητα του J8 (γελοίο range ) στα χέρια του ώστε να φοβηθούμε να μπούμε all in με τέτοιο hand .η split και πεζεις freeroll με κούπες η σετ..

PRE-FLOP

THE_KLUP folds, LukyStrikez raises to 50, blueeagle10 calls 50, mpookis calls 50, zaboni folds, thesmokingas folds.

FLOP [board cards: TH,7D,9H ]

LukyStrikez checks, blueeagle10 bets 20, mpookis calls 20, LukyStrikez folds.

TURN [board cards: TH,7D,9H,6D ]

blueeagle10 bets 170, mpookis raises to 340, blueeagle10 raises to 600, mpookis calls 600.

RIVER [board cards: TH,7D,9H,6D,7S ]

blueeagle10 bets 1,030 and is all-in, mpookis folds.

SHOWDOWN

blueeagle10 shows [ JD,8S ]

blueeagle10 wins 1,420.

μετα επιασα τον ιδιο παικτη με ΑΑ και τον απεκλεισα αφου πριν πασαρα κεντα πανω στην κεντα

PRE-FLOP

mpookis calls 50, shipapotamus folds, zaboni folds, thesmokingas folds, THE_KLUP folds, blueeagle10 raises to 200, mpookis raises to 500, blueeagle10 raises to 1,315 and is all-in, mpookis calls 1,315.

FLOP [board cards: 8H,QD,AS ]

TURN [board cards: 8H,QD,AS,5S ]

RIVER [board cards: 8H,QD,AS,5S,4H ]

SHOWDOWN

blueeagle10 shows [ TS,QS ]

mpookis shows [ AC,AH ]

mpookis wins 2,655.

• 6 months later...

προφανώς πίστεψε πως πετάω τα πάντα αφού τον ζάλισα πριν στο chat όταν είχα πετάξει την κέντα.. δεν εξηγείται αλιως το αλλ ινν 4μπετ στα μούτρα μου με Q 10!!

( απίστευτο να ξεθαφτεί αυτό το ποστ καταλάθος τώρα μετά από χρόνια..και ζαμάνια... τώρα δεν ξέρω αν έχω τα έντερα να γλυτώνω με τέτοια στησίματα...μάλλον θα μπουν όλες οι μάρκες μέσα...αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο είναι το σωστό..)

τώρα προτιμώ μικρότερο σχετικά ΙΤΜ και περισσότερα πλασαρίσματα στην 3δα. αυτό αυξάνει πολύ το variance όμως.. πιο παλιά όταν είχα ποστάρει αυτό το χέρι προτιμούσα πολύ συχνό ΙΤΜ έστω shortstack , άρα λιγότερες πρώτες θέσεις. Αυτό όμως μου επέτρεπε να διατηρώ το bankroll μου με πολύ μικρές διακυμάνσεις μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι νίκες.

Μάλλον αυτό το style που αιζω τώρα είναι καλύτερο , αλλά ένας με μικρό bankroll που θέλει να ρισκάρει να ανέβει επίπεδο παίζοντας μεσαία τουρνουά ( σχετικά εκτός bankroll ) είναι χρήσιμο να παίζει κυνηγώντας συχνότερα ΙΤΜ παρά 1 θέση ..