Poker.gr Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Καλησπέρα,Πλέον μέσα από το Poker.gr μπορείτε να αγοράζετε απευθείας τη θέση σας για το GSOP Live Porto Carras, που ξεκινά την επόμενη Τρίτη. Aρκεί να κάνετε login στο http://www.poker.gr και στη συνέχεια να πατήσετε Ο Λογαριασμός μου. Οι τελικοί για το GSOP Live Porto Carras, συνεχίζονται πλέον καθημερινά στις 22:00, με προκριματικά από μόλις $2,2. Για περισσότερα διαβάστε εδώ. Poker.gr ://έχεις φύλλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 Θα υπάρξουν live satellites για το τουρνουά; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 ναι δευτέρα και τρίτη.. λεπτομέρειες στην σελίδα τους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerland Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2011 Παιδιά μόλις δημοσιεύθηκε άρθρο στο Pokerland στο οποίο υπάρχουν λεπτομέρειες και για satellites και για side events..Μπορείτε εκεί να βρείτε όλες τις πληροφορίες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 η εγγραφη στα side events πως θα γινεται?θελει φυσικη παρουσια νωριτερα?μπορουμε τηλεφωνικα να κρατησουμε θεσεις προπληρωνοντας πχ?ty Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Έστειλα email στο καζίνο σχετικά με τις εγγραφές για τα side events και τα προκριματικά και μου είπαν ότι γίνονται αποκλειστικά με φυσική παρουσία στο καζίνο. Λίγο άβολο, αν σκεφτεί κανείς ότι θα πρέπει να ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη και να πάω μέχρι εκεί με την πιθανότητα να μην έχει διαθέσιμες θέσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 thanks για την ενημερωση φωντα.σου ειπαν τουλαχιστον ποσες μερες νωριτερα ανοιγουν οι εγγραφες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Όχι, δεν μου είπαν κάτι σχετικά με αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 το structure των side events ειναι η δεν ειναι τουρμπο?δεν μπορω να καταλαβω.το σιγουρο ειναι οτι λειπουν ηρεμα 4-6 levels.κανεις εμπειροτερος να μας κανει ενα σχολιο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 ενας δεν μπορει να κανει ενα σχολιο? ελεος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Εγώ δεν είμαι έμπειρος, γι'αυτό δε σχολίασα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts