mpampinos92 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 αρχίζω τώρα πόκερ στα σοβαρά καθώς κάρφωνα μέχρι στιγμής όχι μεγάλα ποσά -κανα 250αρι και τώρα διάβασα βιβλία και διάφορα και νιώθω πιο φουλ αλλά επειδή είμαι φοιτητής δεν νιώθω χαλαρός με τα λεφτά μου και καρφώνω για αυτό αν ενδιαφέρεται κάποιος για staking μέχρι 200$ ας μου πει για name στείλτε πμ επίσης να τονίσω ότι το είδωλο μου είναι ο crf και θα παρακαλούσα να μην μου σπαμάρετε το thead γιατί έβλεπα κάτι αλλά thread από τον ovtcharov βασικά και οκ έλεος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 καλή επιτυχία σου εχομαι. θα ήταν σωστό όμως να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για σένα τι stake σκέφτεσαι να παίξεις ποια είναι η εμπειρία σου από το πόκερ πως τα έχεις πάει ως τώρα και πολλά αλλά ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αν είναι σωστή η όχι η επενυση σε εσένα . φιλικά πάντα γιάννης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpampinos92 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 καλή επιτυχία σου εχομαι. θα ήταν σωστό όμως να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για σένα τι stake σκέφτεσαι να παίξεις ποια είναι η εμπειρία σου από το πόκερ πως τα έχεις πάει ως τώρα και πολλά αλλά ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αν είναι σωστή η όχι η επενυση σε εσένα . φιλικά πάντα γιάννηςsng θα παίζω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωήcrf88 και σε εμένα είσαι από τους "αγαπημένους " παίχτες στην ελλάδα και μετά o Arxigos μήπως και εγώ θα πάω πολύ μπροστά?axaxaxaxaxax Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpampinos92 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωήcrf88 και σε εμένα είσαι από τους "αγαπημένους " παίχτες στην ελλάδα και μετά o Arxigos μήπως και εγώ θα πάω πολύ μπροστά?axaxaxaxaxaxάσε το γλιψιμο ρε χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωήμε ξέρεις με ξέρεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpampinos92 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 καλή επιτυχία σου εχομαι. θα ήταν σωστό όμως να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για σένα τι stake σκέφτεσαι να παίξεις ποια είναι η εμπειρία σου από το πόκερ πως τα έχεις πάει ως τώρα και πολλά αλλά ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αν είναι σωστή η όχι η επενυση σε εσένα . φιλικά πάντα γιάννηςέχεις ψηθεί για staking εσύ σε κόβω η εμπειρία μου στο πόκερ είναι όχι και τόσο μεγάλη παρόλο που είμαι έμπειρος θέλω να παίζω 3-4 tables σγκ 6max και κάποια mtt Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 θα με άρεσε το stacking τώρα τελυταία την ψάχνω για να βρω κανα 2 καλά άλογα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 θες άλογα , πόνυ ή... γαϊδούρια? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 θες άλογα , πόνυ ή... γαϊδούρια? +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 χωρίς να σε ξέρω έχω ένα περίεργο feeling ότι θα πας πολύ μπροστά στο πόκερ και στη ζωή+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αν θέλεις στείλε μου pm για να σοζιτήσουμε τους όρους,.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts