TigerOn Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Δεν το έχω σε αρχείο το χέρι αλλά θα προσπαθήσω να το περιγράψω και όσοι θελουν ας πουν την γνώμη τους:Σε cash game 0,01-0,02 (στακ 2$) στην Πάρτυ έγινε και είχα 7Τ οφ στο χέρι στο μπάτον και έκανα 3x raise ενώ άλλος είχε κάνει κολ από μεσαία θέση.Κολ και το ΒΒ και η μεσαία θέση (στακ 6$) στο 3μπετ μου.Φλοπ: 8-9-J, τσεκ οι δυο και νεο 3μπετ από μένα. Κολ μόνο η μεσαία θέση.Το turn ανοίγει Τ και η μεσαία θέση τσεκάρει. Νέο 3 μπετ από μένα και τσεκ ρέιζ του μεσαίου στο διπλάσιο του δικού μου μπετ.Απάντησα με all ιν...Την συνέχεια θα την πω στο τέλος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Το τράβηξες πολύ το χέρι χωρίς λόγο ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Κατ' αρχάς, πώς έκανες 3bet στο turn αφού ο άλλος checkare;Δεύτερον, για ποιο λόγο έκανες raise preflop;Και τρίτον, εύκολο πάσο στο river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Μελισ... έχεις δίκιο εννοούσα ποτ βετ ή κοντά στο ποτ δεν θυμάμαι ακριβώς.Για το ρέιζ πριφλοπ και το πάσο στο ρίβερ θα ήθελα να εξεταστούν οι αντιδράσεις μου σε βάθος χρόνου.Δηλαδή, ναι σε ένα μικρό ποσοστό κάνω ένα "ασύμφορο" 3μπετ πριφλοπ όταν έχω θέση. Για πολλούς λόγους, φαντάζομαι τους γνωρίζεις.Σε ότι αφορά το πάσο στο ρίβερ, ναι ήταν η ενδεδειγμένη λύση, αλλά επειδή ακόμα και σ΄αυτά τα μικρά στέικς θέλω να πάιζω όπως στα μεγάλα, μήπως πρέπει πότε πότε να κάνουμε και κανένα κολ σε αυτές τις περιπτώσεις; Ούτως ή άλλως είχα φύλλο και μάλιστα το τρίτο καλύτερο νατ, αν δεν κάνω λάθος. Αν σε κάθε όπεν έντιτ στρέιτ ντρο μιας κάρτας πάμε πάσο κάθε φορά που μας κάνουν ριρέιζ, τότε τί κάνουμε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Φελε απλά τραγικός!!!!!!!!Τη βλακιες είναι αυτές? έχω 3nuts και τέτοια? Εκεί ο άλλος έχει η αέρα η τίποτα! Φιλική συμβουλή παίξε ομάχα και παίξε ανάλογος....... Θα κανείς πολύ κόσμο ευτιχισμενο.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Ούτως ή άλλως είχα φύλλο και μάλιστα το τρίτο καλύτερο νατ, αν δεν κάνω λάθος. το τρίτο καλύτερο nut απλούστατα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ NUTS .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Για το ρέιζ πριφλοπ και το πάσο στο ρίβερ θα ήθελα να εξεταστούν οι αντιδράσεις μου σε βάθος χρόνου.δηλαδή σαν ποτε θα ηθελες να το ξαναεξετασουμε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Απλά μετάνιωσα που έβαλα το θέμα. Ουδείς προβληματίστηκε. Αυτό το δυστυχισμένο ελληνικό φόρουμ παραμένει αδύναμο, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των ιδιοκτητών του να το αναβαθμίσουν. Απροβλημάτιστα και πικρόχολα σχόλια!Τώρα αν σας έλεγα ότι στην θέση μου (και σε άλλου επιπέδου στέικς) ήταν ο Ντουάν και πράγματι ο μεσαίος αντίπαλος είχε την ντάμα τί θα λέγανε κάποιοι;Ο Ντουάν έχασε μια περιουσία σε αυτό το χέρι αλλά... χέστηκε! Εσείς;Θα σιωπήσω ξανά επί μακρόν! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 O Dwan δεν θα έπαιζε έτσι σε αυτά τα stakes. Επίσης ο Dwan δε θα έκανε call εκεί εναντίον ενός random micro player. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Δεν υπαρχει κατι να προβληματιστουμε, δυστυχως πρεπει να πας fold εναντια σε random NL2 player Που κανει cr.. Γιατι δεν σε καλυπτουν οι απαντησεις?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 σε αυτά τα stakes δεν υπάρχει κανένα levelling .είναι σαν play money και απαιτείς πολλά απ τους αντιπάλους σου στην προκειμένη ...δεν θα με εξεπλητε αν σ έκανε call με JT Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lewnidas99 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Να φανταστω ο αλλος ειχε το 2ο καλυτερο νυτς...απλα ελεος!!αυτη η παρτιδα δεν χριζει αναλυσης και ειδικα σε αυτα τα ορια!!!την επομενη φορα κανε αναλυση για καμια πιο σοβαρη παρτίδα!επισης το οριο ειναι τελειως γελειο!!μηπως πρεπει τετοια θεματα μη μπαίνουν καν?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Ναι να μην μπαινουν καν θεματα με hands που εχουμε παιξει οι ιδιοι.. Να μπαινουν μονο τα εικονικά 5000NL και πανω που βλεπω.. Ωραια λογική.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Ναι να μην μπαινουν καν θεματα με hands που εχουμε παιξει οι ιδιοι.. Να μπαινουν μονο τα εικονικά 5000NL και πανω που βλεπω.. Ωραια λογική.. i lol'd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts