thimios8663 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Παιδια εχει ασχοληθει κανεις με την ενλογω εταιρια???Εχω κανει εγγραφη εδω και καποιο διαστημα και την βρισκω αρκετα ελκυστικη (τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα..)!!Εχω μια απορια ομως..Εχω μαζεψει καποιους(αρκετους) ποντους ,και προσπαθω να βγαλω ακρη με το πως μπορω να τους εκμεταλευτω..Εχουν μια σελιδα με καποιες πληροφοριες περι του βονυσποιντς.. αλλα την εχουν μονο στα Ρωσικα (??????)!!Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια η καποιες παραπανω γνωσεις θα του ημουν υποχρεος :P . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Αν στείλεις ένα e-mail στο support και τους ρωτήσεις για το θέμα στα Αγγλικά δεν θα σου απαντήσουν πάλι στα Αγγλικά; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thimios8663 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2011 Εστειλα ενα μηνυμα αλλα με ενημερωσαν πως στη σελιδα τους υπαρχουν ολες οι πληροφοριες που ψαχνω..Μαλλον δεν καταλαβαν πως δεν ειμαι Ρωσσος..Παρολαυτα βρηκα καποιο φορουμ της εταιριας που γραφουν οι χρηστες,και με το τρανσλατορ εβγαλα ενα γενικο συμπερασμα...Ευχαριστω για το ενδιαφερον! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts