dmelissourgos Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Παίζουμε σε short fast τραπέζι της pokerstars εναντίον επιθετικού αντιπάλου. Σε αρκετά χέρια πιο πριν τα έβαλε αρκετά light.PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (BB) ($38.20)SB ($25.85)Preflop: Hero is BB with A, 5, 8, 6SB bets $1.50, Hero raises to $4.50, SB calls $3Flop: ($9) 8, J, A(2 players)Hero bets $7, SB raises to $21.35 (All-In), Hero ???Υπάρχει fold; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2011 Θα δείς τόσες φορές flush draw εκεί σκέτο ή και με μια gutshot ξερω γω, που για τόσο short stack πρέπει να τα βάλεις. Επίσης, αποκλείω ΑΑ επειδή είστε short ( θα 4bettaρε pre imo) οπότε και στην χειρότερη έχεις έστω 2 live cards. Call, όχι happy... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 hu + 2 pair + aggro αντίπαλος + light shoves before + stacks + draws = call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Ναι greggr, το set ΑΑ αποκλείεται κατά 99%. Είχε πιάσει 3-4 φορές AA όσο παίζαμε και ποτέ δεν έκανε flat call. Giorgoskey συμφωνώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 με combo draw μοιάζει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2011 και aj βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο,με μια δευτερη σκέψη πάντως ίσως να foldara κ να περίμενα καλύτερο σποτ. ανάλογα τον παίχτη πάντα. να χει κάτι που είσαι άπειρα fav νομίζω δε γίνεται ,απτην άλλη βορει να χει hands που είσαι άπειρα πίσω. επειδή γράφω ξαπλωμένος κ δν ξέρω αν βγάλαν νόημα αφττα π είπα ,η είσαι λίγο βροστα η πολύ πίσω γενικά .ίσως το fold να ναι καλύτερο. Δεδομένου ότι τελευτεο session omaha π είχα ήταν πάρνηθα 5-10 με πολύ ευκολο field και έχασα 1.5 buy ιν ίσως και να μην είμαι πολύ καλός όμως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2011 LaB θα μπορούσα να είμαι και πολύ favorite γιατί ο συγκεκριμένος έχει τύχει να μπει all in και με TPTK + gut shot και με τα 2 low pairs (μου είπε μάλιστα στο chat ότι πίστευε ότι κρατάω άσους. Εγώ βέβαια κράταγα set.)Anyway, έκανα το call και μου έδειξε ξερό flush draw. Ένα μπαστούνι στο river του έδωσε το pot. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts