Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Grabbed byHoldem Manager

NL Holdem $60,000(BB) Replayer

Hero ($417,095)

BB ($2433,770)

UTG ($916,760)

UTG+1 ($399,056)

UTG+2 ($1189,824)

MP1 ($312,548)

MP2 ($1815,289)

MP3 ($1324,111)

CO ($1876,487)

BTN ($1186,060)

Dealt to Hero :Jspade::Adiamond:

fold, fold, fold, fold, MP2 raises to $150,000, fold, fold, fold, HERO???????

Ο αντίπαλος παίζει με 30/11 σε 94 χέρια, και έχει κάνει RAISE σε αυτόν που βρίσκεται στο ΒΒ, που παίζει σφιχτά, τουλάχιστον 5 φορές.

Με το stack που έχουμε είναι καλό σημείο για all in ? Ο αντίπαλος θα έχει γύρω στο 30% odds για να κάνει το call .

Χρησιμοποιώντας το EQUILAB και τα loose ranges (22+, A9s+, KJs+, QTs+, J9s+, T8s+, 97s+, 87s, 76s, 65s, ATo+, KQo ) που δίνει μου έβγαλε 48%..

Επειδη έχω ξανακολλήσει σε ίδιο spot μπορεί κάποιος να μου πεί το σωστό και γιατί? Υπάρχουν στο τραπέζι άλλοι δύο shortstack και τα prizes είναι

5,7K-3,8K-2,7K-1,9K-1,4K-1,0K-821$-624$-470$-359$. Το να foldareis για να περιμένεις 100 200$ παραπάνω είναι σωστό η να κηνυγύσεις το διπλασιασμό για τετραψήφιο νούμερο....

Δημοσίευση

Όλα και σχετικά εύκολα, αφού δεν καταφερες να μπεις με καλύτερο στακ απαυτο που έχεις. Αλλα γενικά έτσι όπως τα λες είναι. Πάσο θα πήγαινα μόνο αν σφικτος παίχτης έκανε ραισε απο αρχική θέση.

Δημοσίευση

Hero raises to $411,095 (AI), fold, MP2 calls $261,095

FLOP ($942,190) :9spade::7spade::4spade:

TURN ($942,190) :9spade::7spade::4spade::Qclub:

RIVER ($942,190) :9spade::7spade::4spade::Qclub::Aheart:

Hero shows :Jspade::Adiamond:

(Pre 59%, Flop 36.2%, Turn 20.5%)

MP2 shows :7club::9club:

(Pre 41%, Flop 63.8%, Turn 79.5%)

MP2 wins $942,190

Κατ' αρχην ty για τις απαντήσεις, Και εγώ σχετικά tight ήμουνα, και card dead ;).. Και ένας λόγος που τα έβαλα και λίγο γρήγορα ήταν ότι το είχε δει και το εκμεταλλευόταν.. Απλά έχω κανα δύο μέρες που μου έχει κολλήσει το χέρι στο μυαλό μπορεί και λόγω αποτελέσματος...

Αλλά γενικά επειδή και εγώ τώρα αρχισα να το παίρνω λίγο πιο σοβαρά.. και να αναλύω λίγο περισσότερο χέρια μου κτλ.. σε αυτό το σημείο με έναν raiser μπροστά μας και με τι στάκα μας... με τι range μπαίνουμε all - ιν απο τι στιγμή που ο αντίπαλος είναι commited για call με 28% και με τι στάκα που έχει?

Δημοσίευση

Σίγουρα και αυτό έχει παίξει το ρόλο του.. :evil:

Αλλά περισσότερο δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να τα καρφώσω.. τώρα αν και τις περισσοτερες φορές είμαι μπροστά, η να περιμένω κάποιο άλλο spot που δεν θα έχει ανοίξει κάποιος, να κλέψω blind , να τα pusharo σε κάποιο stack του 1Μ κτλ. μέχρι και αν βγει κάποιος άλλος εκτός.

Δημοσίευση

Πιστεύω το range για all in εκεί είναι αρκετά μεγάλο. Ο Villain έχει μεγάλο stack, εσύ είσαι tight/card dead και τα έπαθλα ανεβαίνουν κατά πολύ οπότε κανένας δε θέλει να φύγει, οπότε αυτός πιέζει. Εγώ θα έλεγα Α9s+, ΑΤο+, 77+

Το μόνο κακό βέβαια είναι ότι ο Villain είναι commited γιατί έχεις μικρό stack.

Δημοσίευση

Ναι καλό range το Any ace , any PP , και JTs + εναντιον του συγκεκριμένου παίχτη που είναι αρκετά loose , αλλά από τι στιγμή που είναι commited και θα το φάμε το call προτιμώ την πιο πάνω Α9ς+ Α10+ και ίσως μικρότερα ζευγάρια απ'ο τα 77..

Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει fold για λόγους ICM , με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.. κακώς. Το παλεύω τώρα με το ICM trainer .

Δημοσίευση

Όπως περιγράφεις τα δεδομένα είναι το ιδανικό σποτ για να κανείς all inn !!

να χαίρεσαι μάλιστα που έγινε τέτοιο μπέτ από παίκτη που πολύ πιθανό να κλέβει και σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις τον πολυπόθητο διπλασιασμό με τους περισσότερους συνδιασμούς στο range του αντιπάλου να είναι πιο αδύναμοι από Α j !!! ( η αν πάει πάσο να κερδίσεις άκοπα 30% )