Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Πρέπει να κάνουμε το call στο turn;

dmelissourgos

Recommended Posts

Στο τραπέζι το επίπεδο δεν είναι γενικά πολύ υψηλό. Οι παίχτες είναι όλοι loose. Ο Villain είναι καλός και επιθετικός παίχτης. Μόλις στο προηγούμενο χέρι διπλασίασε εις βάρος μου (set over set).

Seat 6 is the button

Seat 1: Player1 (158.96).

Seat 2: Hero (150).

Seat 3: Player2 (230.61).

Seat 4: Player3 (62.97).

Seat 5: Player4 (157.60).

Seat 6: Villain (293.32).

Player1 has small blind (0.75)

Hero has big blind (1.50)

Hero received cards: :4heart::6spade::3spade::4spade:

Player2 folds

Player3 calls (1.50)

Player4 folds

Villain raises (6.75)

Player1 calls (6)

Hero calls (5.25)

Player3 calls (5.25)

*** FLOP ***: :Tspade::Jspade::4diamond:(Pot: 27)

Player1 checks

Hero bets (20)

Player3 folds

Villain calls (20)

Player1 folds

*** TURN ***: :Tspade::Jspade::4diamond::Aclub:(Pot: 67)

Hero checks

Villain bets (50)

Hero ??? (Pot: 117)

Λόγω του ότι το τραπέζι είναι loose ο Villain προσέχει και στο showdown δεν έχει ποτέ αέρα. Παρ' όλα αυτά είναι επιθετικός στα προηγούμενα streets. Πρέπει να κάνουμε αυτό το call;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι χέρια είναι αυτά που παίζεις ρε melissourg :D ένα και ένα, στο ένα χειρότερο δίλημμα από το άλλο

σίγουρα δεν έχει jj και 1010, qk και aa είναι μέσα στο range μετά το 3bet ενώ πολύ δύσκολο να έχει spades

το call στο turn μου λέει ότι έχει είτε draws είτε overpair και σχεδόν ποτέ εκεί σετ η 2 pairs ... το bet στο river δείχνει δύναμη και δεν ξέρω αν θα το έκανε με a10 η aj η αν θα έκανε check behind με τέτοια φύλλα για pot control

έχεις τα spades σαν outs αλλά είναι δύσκολη απόφαση γιατί πρέπει να σκεφτείς και τι θα κανείς σε no -spade river και νέο bet ...γράψε μας και το τέλος αν υπήρξε γιατί είναι ενδιαφέρον χέρι ;)

Χαχα ε, ναι, με τόσο πόκερ όλο και κάποια δύσκολη απόφαση θα τύχει.

Τώρα για το χέρι... δε μπορώ να αποκλείσω ούτε το set JJ ούτε το 1010. Πιστεύω θα έκανε 3bet pre με κάτι σαν 9ΤΤJ ή JJQA. Στο range του είναι βέβαια και το set άσων. Το θέμα είναι αν έχει ας πούμε AKKJ και μπλοφάρει με blockers ή ακόμα και κάτι σαν AKJT με 2 μεγάλα μπαστούνια και είμαι μπροστά.

Προφανώς δε μπορώ να κάνω fold με equity πάνω από 30%-35% (~40% αν έχει QJ και ~20% αν έχει μεγαλύτερο set, απλά θεωρώ ότι είναι πιο πιθανό το straight). Αν συμπεριλάβουμε και μερικές μπλόφες και semibluffs τότε ίσως ξεπερνάω το 40%

Έκανα το call και river ήρθε το :2heart:

Τώρα συμπληρώνεται και το κάτω straight αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Κάνουμε check και τρώμε εκ νέου bet. Αυτή τη φορά το pot είναι 167 και ο Villain μας βάζει all in για τα υπόλοιπα 73.25 ευρώ μας.

Τώρα;;;

Μήπως έχω κάνει λάθος στο line μου πιο πριν;

συμφωνώ και δεν γράφω τίποτε άλλο.. περιμένω να δω τι έγινε
όπως υποσχέθηκα συνεχίζω 8-)

στο είχα γράψει

......... αλλά είναι δύσκολη απόφαση γιατί πρέπει να σκεφτείς και τι θα κανείς σε no -spade river και νέο bet ....

δύσκολη απόφαση αλλά έxω την εντύπωση ότι το πήρες το ποτ ρε θηρίο

στο είχα γράψει
......... αλλά είναι δύσκολη απόφαση γιατί πρέπει να σκεφτείς και τι θα κανείς σε no -spade river και νέο bet ....

Εννοείς ότι έπρεπε να του τα γυρίσω στο turn;

σε κάποια αλλά χέρια με set και fdraw σίγουρα ναι, εδώ μάλλον όχι... απλά λέω ότι είναι μια κατάσταση που έπρεπε να την είχες σκεφτεί στο turn

τώρα στο river για μένα χάνουμε σίγουρα (είπες για σωστά showdown του villain), δεν νομίζω να το έκανε αυτό με aj που είναι και το μόνο που κερδίζουμε .. σε παρόμοιες περιπτώσεις σχεδόν πάντα μου ανοίγουν nuts