milonao27 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 Καλημέρα. εδώ και μία εβδομάδα παίζω στην εταιρία royal αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σώα. έχει παίξει κάποιος άλλος για να μου πει απόψεις σχετικά? Παράθεση
sarimiento2 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Ti ακριβώς ενοεις φίλε με το "δεν μου φενεται πολύ σωα" ? Τεκμηριώσε το... Παράθεση
takearisk2 Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Στην αρχική σελίδα αναφέρεται "Eχουμε αδειδοτηθεί και ελενχόμαστε από την κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα"...Μπορείς να παίξεις ήσυχος και χωρίς τύψεις λοιπoν Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Στην αρχική σελίδα αναφέρεται "Eχουμε αδειδοτηθεί και ελενχόμαστε από την κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα"...Μπορείς να παίξεις ήσυχος και χωρίς τύψεις λοιπoνLOL Παράθεση
Guest Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 χαχαχα.. και που παίζεις αν επιτρέπετε... προφανως για αυτήν μιλάτε http://52royal.com.gr/index.html Παράθεση
Guest Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 http://admin.52royal.com.gr Παράθεση
ole8 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Καλημέρα. εδώ και μία εβδομάδα παίζω στην εταιρία royal αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σώα. έχει παίξει κάποιος άλλος για να μου πει απόψεις σχετικά?αυτή δν είναι που κανείς κατάθεση από γνωστό σου κάπως μόνο? έπαιζα κανα 2 μηνό φίλε δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμμα σοβαρά έχω δει τα πιο ακραία πράγματα..δεν είμαι από τους βλάκες που κράζουν το online poker κτλπ αλλά πραγματικά προκαλο να την δοκιμάσει οποίος δεν με πιστεύει Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Καλημέρα. εδώ και μία εβδομάδα παίζω στην εταιρία royal αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σώα. έχει παίξει κάποιος άλλος για να μου πει απόψεις σχετικά?αυτή δν είναι που κανείς κατάθεση από γνωστό σου κάπως μόνο? έπαιζα κανα 2 μηνό φίλε δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμμα σοβαρά έχω δει τα πιο ακραία πράγματα..δεν είμαι από τους βλάκες που κράζουν το online poker κτλπ αλλά πραγματικά προκαλο να την δοκιμάσει οποίος δεν με πιστεύει Απάτη μεγάλη έπαιξα κάτι μέρες εκει, ευτυχώς στα πρώτα 20 ευρώ το κατάλαβα κ την έκανα......... Παράθεση
parkouri8ras Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Aπάτη για να τρώνε γκανιότα τα καφενεία . Κυρίως με bot έπαιζες και όχι με real παίχτες ..! Παράθεση
tsitsis Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2012 Aπάτη για να τρώνε γκανιότα τα καφενεία . Κυρίως με bot έπαιζες και όχι με real παίχτες ..!αυτή και το paradise μεγάλες απάτες,,καντην φιλαράκι,, Παράθεση
Recommended Posts