moderator Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Πλησιάζουμε χρονικά στο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ που έχει διοργανωθεί επί Ελληνικού εδάφους. Τo EPT Λουτρακίου - ή EPT Loutraki, αν προτιμάτε (!) - είναι προ των πυλών, με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να ανακοινώνουν πρόσφατα το πλήρες πρόγραμμά του.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν satellites για τα side event στο καζίνο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν satellites για τα side event στο καζίνο? δεν υπάρχουν satelites για side events . τουλάχιστον σε αλλά EPT έτσι είναι. γιαυτό είναι και side events και όχι main . για να μπορούν και αυτοί που δεν έχουν αυτά τα λευτα να περνούν μέρος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
betonme Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2011 ξέρουμε stucture για τα side events ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Όλα τα τουρνουά είναι NL Hold’em events με εξαίρεση το Side Event #9, στο οποίο οι παίκτες θα αναμετρηθούν παίζοντας PL Omaha.kai to event #17 pou einai to gnosto se olous mas PLO nl holdem Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Παιδιά εγώ πήγα να παίξω ένα από τα side events του gsop στο πορτο καρας με 200+20 bi. To stucture ήταν άθλιο και το tour hyper tourbo. Στο site είχαν ανακοινωθεί 30 λεπτα blind αλλά μόλις πήγα εκεί μου είπαν οτι αυτό άλλαξε και τα πρώτα 6 level θα παιχτούν με 20λεπτα blind (άκουσον άκουσον). Ήταν το 3ο και τελευταίο από τα side event και στα προηγούμενα 2 με 100 euro ΒΙ είχε ισχύσει η αλλαγή και παίχτηκαν με 20λεπτα τα 6 level.Το τι κράξιμο έπεσε δεν το συζητάμε.Τελικά ξεκινήσαμε με 30λεπτα blinds ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στο internet απο τους διοργανωτές. Οι πιο πολλοί από τους παίκτες, εάν όχι όλοι, ήταν δυσαρεστημένοι και παραπονιούνταν συνεχώς. Επίσης στα blinds δεν θπήρχαν κάποια βασικά level που θεωρώ οτί έπρεπε να υπάρχουν. ΠΧ 25-5050-100100-200100-200 ante 20 δεν υπήρχε kai παίχτηκε κατευθείαν 150-300Τέλος οι οθόνες που έδειχναν τα blind level, to average stack τη μισή από τη συνολική διάρκεια του τουρνουά έδειχναν λίστες με τα ονόματα των παικτών και όχι αυτό που έπρεπε. Επανειλημένα ρώτησα τη dealer ποιος μπορεί να το αλλάξει και αφού δεν ήξερε ούτε καν αυτή, έπρεπε να αποσπάω την προσοχή μου από το game και να γυρίζω πλάτη στο τραπέζι για να τον ψάχνω, παρόλο που η αίθουσα ήταν μικρή. Επίσης ο εξαερισμός ήταν ανοιχτός για 2 ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος αφού η πόρτα του δωματίου ήταν ανοιχτή και μέσα απαγορευόταν το κάπνισμα με αποτέλεσμα να κρυώνουμε.Συγνώμη εαν κούρασα και είμαι εκτός thread αλλά εαν δεν σοβαρευτούν κάποιο στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. Μπορεί να τα βλέπω και λίγο υπερβολικά γιατί αποκλείστηκα με suckout . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Όλα τα τουρνουά είναι NL Hold’em events με εξαίρεση το Side Event #9, στο οποίο οι παίκτες θα αναμετρηθούν παίζοντας PL Omaha.kai to event #17 pou einai to gnosto se olous mas PLO nl holdemΝαι Μιλτο εχεις δικιο, δικο μου το λαθος, εγω επιμεληθηκα της ειδησης. Υπαρχουν δύο τουρνουά PL Omaha λοιπόν. Διορθώθηκε και η είδηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AAAA on flop Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 κάτι που μόλις παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο. (δεν ξέρω καυολου από live ) είναι λογικό να βάζουν γκανιότα και στο Bounty ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 κάτι που μόλις παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο. (δεν ξέρω καυολου από live ) είναι λογικό να βάζουν γκανιότα και στο Bounty ?Όχι αλλά το κάνουν για την ομοιομορφία. lol Όπως είναι 330, 550, 1100, 2200, κτλ... έτσι βάζουν και 440. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Τα structure για τα side events, ποτε θα ανακοινωθουν? Γνωριζει καποιος απτους mods? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 κάτι που μόλις παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο. (δεν ξέρω καυολου από live ) είναι λογικό να βάζουν γκανιότα και στο Bounty ?τα registration fees ειναι για πληρωθουν και οι dealers με καποιο τροπο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkap13 Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Τα structure για τα side events, ποτε θα ανακοινωθουν? Γνωριζει καποιος απτους mods?Γενικά τα structure για τα EPT side events είναι ψηλό-fixed ...http://www.europeanpokertour.com/tournaments/structure/side-events/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 gia να κάνω register σε κάποιο side event , μπορώ μέσω PS η να πάρω τηλ στο λουτράκι? η μόνο την ημέρα διεξαγωγής του event ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 @Grammenoz: οταν το μικροτερο σε αξια chip που ξεκιναει το τουρνουα ειναι 25, πως γινεται να υπαρχει level 100-200 ante 20? τα levels παντως συνηθως ετσι ειναι 30λεπτα και 20 λεπτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 @Grammenoz: οταν το μικροτερο σε αξια chip που ξεκιναει το τουρνουα ειναι 25, πως γινεται να υπαρχει level 100-200 ante 20? τα levels παντως συνηθως ετσι ειναι 30λεπτα και 20 λεπταΔεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω πως έγινε, αλλά αποκλείεται να είχαν συμπεριλάβει μάρκες των 10 και να έβαζαν 2 τέτοιες για ante; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pappas Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 προς ..@γραμενοζ και παλι καλα που εγιναν τα σατελαιτ στο πορτο καρας. γιατι στο λουτρακι δεν εγιναν χωρις να υπαρξει καμια απαντηση γιατι. εμεις φταιμε που παμε αστους να γινουν ανθρωποι πρωτα και μετα ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 προς ..@γραμενοζ και παλι καλα που εγιναν τα σατελαιτ στο πορτο καρας. γιατι στο λουτρακι δεν εγιναν χωρις να υπαρξει καμια απαντηση γιατι. εμεις φταιμε που παμε αστους να γινουν ανθρωποι πρωτα και μετα ...μήπως μπερδεύεις τα satelites με τα side events . ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 @Grammenoz: οταν το μικροτερο σε αξια chip που ξεκιναει το τουρνουα ειναι 25, πως γινεται να υπαρχει level 100-200 ante 20? τα levels παντως συνηθως ετσι ειναι 30λεπτα και 20 λεπταΑς έβαζαν 25 αντε στο 100-200 καλύτερα θα ήταν πάλι. Οι Ευρωπαίοι έκραζαν σαταμάτητα και για τα Level και για τη διάρκεια. Μάλλιστα έλεγαν οτί ακόμα και τα 40 λεπτα blind θεωρούνται turbo, όχι τα 20λεπτα που έβαλαν οι τραγικοί στα πρώτα 2 side event Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pappas Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 προς ..@γραμενοζ και παλι καλα που εγιναν τα σατελαιτ στο πορτο καρας. γιατι στο λουτρακι δεν εγιναν χωρις να υπαρξει καμια απαντηση γιατι. εμεις φταιμε που παμε αστους να γινουν ανθρωποι πρωτα και μετα ...μήπως μπερδεύεις τα satelites με τα side events . ?οχι φιλε μου. για τα σατ λεω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts