merv Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Για σας παιδιά , είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να με απαντήσετε σε μερικές απαντήσεις σχετικά με την κατάθεση . Λέω να βάλω μια 20 ευρώ paysafe card στην Pokerstars . Από πού την αγοράζω και πως την βάζω . Είναι ασφαλές με paysafe ή θα μου προτείνατε κάποιον άλλο τρόπο . Ξέρω ότι μετά για να τα εξαργυρώσεις είναι δύσκολα και θέλει να δώσω πολλές πληροφορίες , αλλά λένε ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα βάλω . Σας ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Είναι όντως ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις λεφτά σε ένα poker room αν δεν έχεις κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική). Επίσης είναι 100% ασφαλές, δε χρειάζεται να δώσεις κανένα προσωπικό στοιχείο κατά την κατάθεση. Το ότι θα έχεις πρόβλημα στην ανάληψη είναι αλήθεια, διότι θα χρειαστεί να δώσεις αριθμό κάρτας ή τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό moneybookers για να τραβήξεις λεφτά.Τώρα από όσο ξέρω οι paysafe που υπάρχουν είναι 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ. Οπότε αν θες να κάνεις κατάθεση 20 ευρώ θα πρέπει να πάρεις 2 κάρτες των 10 ευρώ.Την αγοράζεις στα περίπτερα (δεν έχουν όλα) και σε μερικά internet cafe. Εδώ υπάρχουν χάρτες που σου δείχνουν όλα τα paysafe points στην περιοχή σου.Για να τη βάλεις στο poker room πατάς το κουμπί της κατάθεσης και ύστερα επιλέγεις "paysafe". Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
merv Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ , με βοηθησες πολύ να σε καλα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
merv Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 δε χρειάζεται να δώσεις κανένα προσωπικό στοιχείο κατά την κατάθεση. Όταν πάω να κάνω κατάθεση μου ζητάει προσωπικά στοιχειά όπως τηλέφωνο και διεύθυνση να τα δώσω ? Και αν τα δώσω υπάρχει περίπτωση να με πάρουν τηλέφωνο αν κάτι γίνει γιατί δεν θα ήθελα να καταλάβει ο πατέρας μου ότι παίζω . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Ναι να τα δώσεις. Και στο τηλέφωνο δώσε το κινητό σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
merv Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Και στο όνομα να βάλω το δικό μου ; ή ψεύτικο γιατί είμαι 18 και όχι 21 . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Ναι το δικό σου. 18 είναι το όριο για το online poker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
merv Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 ααα εγώ νόμιζα ότι ήταν 21 ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts