gsbets Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Γεια σε ολους.ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα ενα site με promos απο το οποιο μπορεις να παρεις διαφορα gifts που εχουν σχεση με το ποκερ.ειναι αρκετα ενδιαφερον , ισως πολλοι να το ξερετε ηδη , εγω χρησιμοποιωντας το account μου στο pokerstars δεν ειχα προβλημα κανενα , και μαλιστα ειχα ηδη κανει το offer (50$ + 250 ffp played)και μιλησα με τον υπευθυνο απο το μαγαζι που θα με εξηπηρετησει και περιμενω οπου ναναι ενα σετ Nevada Jacks 300 , με επιλογη να παω στα 500.στο forum του μεσα εχει πολλους που εχουν κανει ποστ με photos απο τα δωρα τους.*http://www.pokersourceonline.com/?rc=livopkr(το link ειναι referral για μενα και με βοηθαει , μπορειτε να μπειτε και κατευθειαν χωρις να βαλετε το username μου) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Στην Πράγα είχε πολλά τέτοια... gifts φίλε gs. Θα σου πω ένα που δεν συμμετείχα αλλά παρακολούθησα με ιδιαίτερη έκπληξη!Σε τραπέζι 4/4 (σε ευρώ). Raise 16 ο middle position, 2 callers, ο ένας ήταν ο scotty2000 με :Jh :Th ....Flop :As :7h :3h . Bet 40 o οriginal raiser, reraise o Scotty στα 100, call και οι 2!Turn :8d , bet 100, call και οι 2...River :9s check όλοι.Ο ένας κρατούσε :Ad :4d O Scotty ξέρουμε (και καλά έκανε)... Ο τρίτος;;;;;;;;;;:Qd :2c (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)And Santa Claus left the table... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Καλά αυτός με το Q2 τι νόμιζε ότι έπαιζε, το μουντζούρη? Ή μήπως τον είχε υπνωτίσει ο Scoty με τίποτε κολπάκια που βλέπουμε στον Χαρδαβέλα? :D :D Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts