eva-mpi Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 καλησπερα.θελω να συγκρινω το rake στα τραπεζια 1-2 αλλα ξερω μονο για τα 10e/1h στο porto carras και τα 12e/h στο regency θεσσαλονικης.οποιος ξερει για ριο,παρνηθα,λουτρακι,κερκυρα,ροδο,ξανθη η και γω δεν ξερω που αλλου ας βοηθησει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Στο Ρίο έχει το αντίστοιχο 2/2 και παίρνει rake 5% του κάθε pot με cap τα 5 big blinds δηλαδή 10 ευρώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Στην Πάρνηθα δεν έχει 1/2 έχει μόνο 2/5 αλλά rake έχει 5% και cap τα 2 BBs Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 κανεις για τα υπολοιπα?το λουτρακι ξερω οτι εχει 2-4 αλλα τι rake?thanks guys.*Toympas εσυ εισαι που κερδισες ticket για τo EPT? αν ναι congrats. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Στο Ρίο έχει το αντίστοιχο 2/2 και παίρνει rake 5% του κάθε pot με cap τα 5 big blinds δηλαδή 10 ευρώ.ακριβώς το ίδιο είναι και στο καζίνο της κέρκυρας ..με την ευκαιρία να πο ότι το κλίμα και χώρος είναι αρκετά καλά για οποίων ενδιαφέρετε να επισκεφτεί το νηση μας.διο τραπέζια έχει που της προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτα εκτός από σήμερα που λειτουργούσε μόνο ένα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelisAA Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Στο Ρίο έχει το αντίστοιχο 2/2 και παίρνει rake 5% του κάθε pot με cap τα 5 big blinds δηλαδή 10 ευρώ.ακριβώς το ίδιο είναι και στο καζίνο της κέρκυρας ..με την ευκαιρία να πο ότι το κλίμα και χώρος είναι αρκετά καλά για οποίων ενδιαφέρετε να επισκεφτεί το νηση μας.διο τραπέζια έχει που της προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτα εκτός από σήμερα που λειτουργούσε μόνο ένα...Πρόσκληση πελατών Χρήστο μου ? lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Στο Ρίο έχει το αντίστοιχο 2/2 και παίρνει rake 5% του κάθε pot με cap τα 5 big blinds δηλαδή 10 ευρώ.ακριβώς το ίδιο είναι και στο καζίνο της κέρκυρας ..με την ευκαιρία να πο ότι το κλίμα και χώρος είναι αρκετά καλά για οποίων ενδιαφέρετε να επισκεφτεί το νηση μας.διο τραπέζια έχει που της προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτα εκτός από σήμερα που λειτουργούσε μόνο ένα...Πρόσκληση πελατών Χρήστο μου ? lolήθελα να τονίσω ότι δε περνο λεφτά αλλά έτσι κι αλλιώς ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.. 12 ευρώ πληρώνω είσοδο όπως όλοι(άπειρο) και ειδικά σήμερα που δεν έκατσα στο cash table μου βγήκε αρκετά πλην Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelisAA Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Έχουν value πάντως τα 12 ευρώ απ ότι έxω ακουσει (αν κρίνεις απ το προσωπικό θυλικού γένους ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 *Eva mpi σε ευχαριστώ πολλυ για τα συνχαρητηρια ..... αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως και το Λουτράκι η μόνη διάφορα που έχει από την Πάρνηθα είναι το plo που έχει και 2/5 ενώ η Πάρνηθα 5/10 όλα τα αλλά είναι ίδια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Επί της ευκαιρίας μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει στο site ept .com γιατί αναφέρει σαν cap για το λουτράκι την ένδειξη tbc ??Τη ακριβώς είναι αυτό?Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerland Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 To be confirmed.... συνεπώς θ' ανακοινωθεί λίαν συντόμως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Να σαι καλά φίλε μου thanks a lot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
eva-mpi Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα γραψω εδω.χαιρετω ολους.την κανω για μια χρονια γτ με φωναξαν φανταρικο..(θηβα)gl all ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 και εμένα αυλώνα. την άλλη βδομάδα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelisAA Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα γραψω εδω.χαιρετω ολους.την κανω για μια χρονια γτ με φωναξαν φανταρικο..(θηβα)gl all !Get Ready !θα παιχτεί σκληρό cash στην θήβα Cu There ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts