dmelissourgos Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 @LUADARKO Κατ' αρχάς λες "γιατί σβήσατε το δικό μου post και αφήσατε του greek_shark2". Είναι απλό, εσύ προσέβαλες κάποιον αποκαλώντας τον βλάκα χωρίς να σου κάνει τίποτα. Εκείνος είπε απλά τη γνώμη του όσο randomia, βλακεία και χαζομάρα να σου φαίνεται. Δεν σε προσέβαλε. Πάντως δεν λέγεται trolling όπως γράφεις. Trolling είναι άλλο πράγμα.Προτείνεις να γίνεται διαλογή των posts ανάλογα με το πόσο σωστό είναι αυτό που έγραψε κάποιος ή όχι για να αποφεύγονται οι randomies; Είναι δίκαιο αυτό; Εγώ το βρίσκω ρατσιστικό. Και ποιος θα κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι; Από ποιον θα οριστεί;Δεύτερον μάλλον έχεις μπερδέψει το poker forum με το poker training site. Εδώ δεν μπαίνεις κυρίως για να μάθεις, ειδικά αν είσαι σε υψηλό επίπεδο. Εδώ γράφει ο καθένας τη γνώμη του και ναι υπάρχουν και νέοι παίχτες που θα πουν πράγματα που εσένα σου φαίνονται τραγικά. Η μαγκιά είναι να τους απαντήσεις με ευγένεια και να τους εξηγήσεις το λάθος τους και όχι να τους προσβάλεις/αποπάρεις/ταπεινώσεις/εξεφτελίσεις για τις ελλιπείς γνώσεις τους στο poker. Αν είσαι ήδη advanced και θέλεις να ανέβεις επίπεδο, γράψου σε ένα εκπαιδευτικό site.Τρίτον το ότι είμαι moderator δε σημαίνει ότι ξέρω καλό poker. Απλά λέω και εγώ τη γνώμη μου όπως όλοι οι άλλοι. Αν σου φαίνεται λάθος αυτό που λέω πες μου γιατι, αν πάλι βαριέσαι, μη λες τίποτα. Οπότε ελπίζω τα "ο Μελισσουργός τα λέει όλα λάθος" να κοπούν.Αυτά. Απλά, ζητάω στοιχειώδη ευγένεια και προς εμένα και προς όλα τα άλλα μέλη του forum. Το να βρίζουμε τους κακούς παίχτες και τις λάθος απόψεις δείχνει κόμπλεξ και όχι μαγκιά ή ανωτερότητα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts