Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Γιώργος Τζίμας : ο Έλληνας Grinder των Multi-Table Tournaments

moderator

Recommended Posts

Είναι γεγονός πως μήνα με το μήνα, χρόνο  με το χρόνο, οι Ελληνικές επιτυχίες στο poker, σε online και offline επίπεδο, αποτελούν όλο και συχνότερα τμήμα της καθημερινής μας ειδησιογραφίας. Ονόματα Ελλήνων, περισσότερο ή λιγότερο γνωστά, κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους στη λίστες των νικητών σημαντικών online ή και offline events.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω ότι ο όρος grinder είναι λίγο ατυχής για τον Γιώργο. Το buy in του είναι πολύ μεγάλο αλλά και το παιχνίδι του είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ εντυπωσιακό. Δεν θα τον έλεγα ποτέ grinder καθώς ένας grinder χαρακτηρίζεται από το χαμηλό ρίσκο, το σταθερό τρόπο παιχνιδιού και την μεγάλη ποσότητα τουρνουά που παίζει. Το μόνο χαρακτηριστικό ενός grinder που έχει είναι το σταθερό κέρδος. Αν και τον βλέπω κάθε μέρα του εύχομαι τα καλυτέρα και από εδώ και γρήγορα να πάρει το Pca package!!!

... Δεν θα τον έλεγα ποτέ grinder καθώς ένας grinder χαρακτηρίζεται από το χαμηλό ρίσκο, το σταθερό τρόπο παιχνιδιού και την μεγάλη ποσότητα τουρνουά που παίζει.

Ισως ο τιτλος του αρθρου θα έπρεπε να ειναι "ο Ελληνας Grinder των Online ΜΤΤ's ". Απο οτι βλεπω, τουλαχιστο, στο OPR , ο ογκος των ΜΤΤ's στα οποια λαμβανει μέρος ο Γιώργος είναι αρκετά μεγάλος.

Εξαιρετικό παιδί και μεγάλη παιχτούρα. Έχει κι ένα από τα ευφυέστερα nicknames που θα συναντούσε κανείς σε τραπέζι πόκερ. Πραγματικά νομίζω ότι είναι ο παίχτης της χρονιάς, εκτός κι αν σηκώσει κανείς το EPT-Loutraki :lol:

Θαυμασμος και απειρο respect σου αξιζουν Γιωργο!

Γιωργάκη πάλι μπράβο να σου πω? το βαρέθηκες φαντάζομαι :P .

Τρομερή χρόνια. Μη σταματάς να τους τιμωρείς όλους. Έναν να αφήσεις μόνο 8-)

Είσαι μεγάλος παίχτης και καλός φίλος.

και εγώ σε πάω :-)

Σε ανώτερα

Edit Moderator: Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.

Νομίζω αυτό που χαρακτηρίζει έναν πραγματικά καλό παίκτη είναι η διάρκια.

Ο Γιώργος ειναι στον δευτερο χρονο που εχει πολυ καλά αποτελέσματα και σταθερη αποδοση.

Καλή συνέχεια .

Ευχαριστώ πολύ όλους για τα τιμητικά και κολακευτικά σχόλια.Αποκτούν ιδιαίτερη αξία για εμένα καθώς προέρχονται από ανθρώπους που σέβομαι τόσο κοινωνικά όσο και ποκερικά.

Συγχαρητήρια και στον αδερφό IDOLLS για την μεγάλη χτεσινή επιτυχία.