name Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Μπορει καποιος να μου εξηγησει την οποια λογικη του καθημερινου rail τυπου ο ταδε και ο δεινa μπηκε στα λεφτα;Ειχα την αισθηση πως τα 3 τελευταια τραπεζια ηταν οριακα, αν οχι υπερβολη.Τι αλλαξε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Kontis Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Σίγουρα δεν είναι συγκλονιστικό να μπει κάποιος στα λεφτά, αλλά εκείνη την ώρα είναι μια πληροφορία (για κάποιον άχρηστη, για κάποιον χρήσιμη). Εσένα σε πειράζει να βλέπεις ότι κάποιος μπήκε στις πληρωμές; Δεν κατάλαβα την ένσταση σου. Άλλωστε αυτά δεν μπαίνουν στα άρθρα του site, αλλά μόνο στο thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 αφού σε πειράζει γιατί το κοιτάς ??? απλά τα πράγματα ότι δεν σε αρέσει δεν το βλεπες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jimkoda Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 εμάς μας αρέσει νίκο συνέχισε έτσι ακριβώς !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 like rails !!!!! keep up Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 @name Μα καλά, έκατσες και άνοιξες ένα καινούριο thread για να ρωτήσεις για ποιο λόγο γράφουμε αυτούς μπαίνουν στα λεφτά και όχι μόνο αυτούς που μπαίνουν τελικό τραπέζι (ή 3 τελικά τραπέζια, ή τέλος πάντων ότι θεωρείς εσύ ότι πρέπει να αναφέρουμε);;;@Nikos Kontis Νίκο keep up the good work. Συνέχισε ό,τι ακριβώς έκανες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
name Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Δεν κατάλαβα την ένσταση σου.Έχασα ένα μπai ιν / κέρδισα ένα, στο βασίλειο των γαϊδουριών αυτό θεωρείται διάκριση ?Οι ξένοι μα έχουν στο τοπ 3 της σχετικής λίστας του πόκερ.@nameΜα καλά, έκατσες και άνοιξες ένα καινούριο thread για να ρωτήσεις για ποιο λόγο γράφουμε αυτούς μπαίνουν στα λεφτά και όχι μόνο αυτούς που μπαίνουν τελικό τραπέζι (ή 3 τελικά τραπέζια, ή τέλος πάντων ότι θεωρείς εσύ ότι πρέπει να αναφέρουμε);;;ουπς έκανα τέτοιο ατόπημα? άρχοντα μου δεν ζήτησα την άδεια σου και δεν εγκρίνεις το θέμα μου ?πόσο γάιδαρος μπορεί να εμαι και να αμφιβάλλω πρακτικές που εσύ εγκρίνεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Kontis Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αυτό που είχα στο μυαλό μου με το rail δεν ήταν μόνο για τις επιτυχίες. Απλά θέλω να καταγράφω την πορεία των Ελλήνων παικτών (όσων μπορώ και πέφτουν στην αντίληψη μου) την συγκεκριμένη ημέρα που θα κάτσω να κάνω rail. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις φίλε μου. Το ότι βγήκε κάποιος πρώτος στο Sunday Million είναι μια πληροφορία-είδηση. Το ότι βγήκε τελευταίος πάλι είναι το ίδιο (λιγότερο σημαντικό, αλλά παραμένει πληροφορία). Το ότι μπήκε στα χρηματικά έπαθλα πάλι είναι μια πληροφορία. Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό; Κάτι που σε ενοχλεί; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kosturos Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Θέλουμε και απαιτούμε καθημερινή ενημέρωση για όσο το δυνατό πιο πολλά τουρνουά!!!!Συνέχισε την καλή δουλειά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
name Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αυτό που είχα στο μυαλό μου με το rail δεν ήταν μόνο για τις επιτυχίεςΤο μοναδικό σου κριτήριο είναι η χώρα, όχι η ποιότητα των παικτών ?Και αυτό το γνωρίζουν η μήπως οφείλουν να το γνωρίζουν όσοι τυχαίνει να παρακολουθούντα ραήλ ?Εναλλακτικά εσύ και οι λοιποί συντονιστές πιστεύετε πως έχουμε τα κριτήρια οι γάιδαροι να ξεχωρίσουμε ποιους παίκτες μας πλασαρετε.Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό; Κάτι που σε ενοχλεί;http://pokerland.gr/hpanigma/poios-eina ... ekmathisis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 απλά όταν ξέρεις ότι κάποιος φίλος σου είναι στα λεφτά και συνεχίζει πας και τον ψάχνεις αν έχεις όρεξη για rail .that simple Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό; Κάτι που σε ενοχλεί;http://pokerland.gr/hpanigma/poios-einai-o-pio-apodotikos-tropos-ekmathisisχαχαχαχαχ. μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά φίλε μου. στο άρθρο λέει ότι το Rail δεν είναι χρήσιμο στους αρχάριους για να μάθουν . προφανώς το Rail του νίκου κοντή δεν έχει καμία σχέση με το Rail που λέει ο hpanigma που συγκεκριμένα λέει "Όσον αφορά το rail είναι τελείως χάσιμο χρόνου, και παίρνεις ελάχιστα πράγματα σε σχέση με το χρόνο που διαθέτεις σε αυτό. Αντιθέτως το να κάνετε κάποιες παρέες έστω και μόνο on line(skype) με άτομα που μπορείτε να συζητάτε χέρια είναι must!ούτε Hands βάζει ούτε τπτ που έχει σχέση με το πως παίζει κάποιος παίχτης. απλά αποτελέσματα. σορρυ που σε απογοήτευσα. αλλά υπάρχει πρόβλημα όταν μπερδεύεις την Κοζάνη με την Λοζάνη....την λούτσα με την....by the way ..που λένε και στο χωριό μου, . κοίταξε το θα σε βοηθήσει γενικά στην ζωή σου..Φιλικά, Κώστας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 'Ο,τι ειπε ο name Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Αυτό που είχα στο μυαλό μου με το rail δεν ήταν μόνο για τις επιτυχίεςΤο μοναδικό σου κριτήριο είναι η χώρα, όχι η ποιότητα των παικτών ?Και αυτό το γνωρίζουν η μήπως οφείλουν να το γνωρίζουν όσοι τυχαίνει να παρακολουθούντα ραήλ ?Ναι το μοναδικό κριτήριο είναι η χώρα και ναι αυτοί που το παρακολουθούν το γνωρίζουν. Ο Νίκος γράφει πάντα στο αρχικό post "Από εδώ και σήμερα θα παρακολουθήσουμε την πορεία των Ελλήνων παιχτών" και όχι "Από εδώ και σήμερα θα παρακολουθήσουμε την πορεία των καλών Ελλήνων παιχτών".Εναλλακτικά εσύ και οι λοιποί συντονιστές πιστεύετε πως έχουμε τα κριτήρια οι γάιδαροι να ξεχωρίσουμε ποιους παίκτες μας πλασαρετε.Σας πλασάρουμε; Θες να πεις ότι σκοπίμως ο Νίκος βρίσκει τα donks που κάνουν ITM και τους "πλασάρει" στους υπόλοιπους για να νομίζουμε ότι έχουμε καλό επίπεδο ως Έλληνες; Δεν έχει τέτοιο σκοπό φίλε το rail heaven, που στο κάτω κάτω δε θα ωφελούσε και κανέναν. Είναι πολύ πιο αθώο από αυτό που σκέφτεσαι. Απλά όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω αν δεις κάποιο γνωστό σου στη λίστα και θες να τον παρακολουθείς, ενημερώνεσαι. Και το αν έχει κάποιος κριτική σκέψη είναι μάλλον δικό του θέμα. Δεν κατάλαβα την ένσταση σου.Έχασα ένα μπai ιν / κέρδισα ένα, στο βασίλειο των γαϊδουριών αυτό θεωρείται διάκριση ?Οι ξένοι μα έχουν στο τοπ 3 της σχετικής λίστας του πόκερ.Οκ... και;@nameΜα καλά, έκατσες και άνοιξες ένα καινούριο thread για να ρωτήσεις για ποιο λόγο γράφουμε αυτούς μπαίνουν στα λεφτά και όχι μόνο αυτούς που μπαίνουν τελικό τραπέζι (ή 3 τελικά τραπέζια, ή τέλος πάντων ότι θεωρείς εσύ ότι πρέπει να αναφέρουμε);;;πόσο γάιδαρος μπορεί να εμαι και να αμφιβάλλω πρακτικές που εσύ εγκρίνεις?Συ είπας! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Το να κριτικάρουμε κάποιον που σπαταλάει χρόνο για κάποιου είδους ενημέρωση (μας αρέσει όχι ) είναι το μόνο εύκολο στην κοινωνία του alt tab και του escape που ζούμε .Δεν σου αρέσει ? μην το διαβάζεις ..... σε κάποιους αρέσει παντός για να συνεχίζεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts