Kapetanios Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Πρόσφατα είχα πάει σε μια λέσχη και άκουσα κάποιον να λέει στον άλλον με ποιον έκανες εταιρεία? έτσι απλά! Αυτός που έκατσε να παίξει είναι το boss έχει και έναν άλλον κολλητό στο τραπέζι.. Εάν κατάλαβα καλά το αφεντικό δίνη free μάρκες στον παίχτη του που είναι και πραγματικά καλός έτσι δείχνει στο τραπέζι και τα μοιράζονται..?? Εάν κάποιος ξέρει πως λειτουργεί θα ήθελα να μάθω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Καταρχάς η γνώμη μου είναι να μην πηγαίνειω σε λέσχες γιατί γινοντε διάφορα αν και έχω πάει και εγώ.Όσο αναφορά αυτό που λες το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής.Παίζουμε κας οκ?Πχ στο τραπέζι καθοντε 5 άτομα.Εγώ και εσύ είμαστε συνενοημένοι και κάνουμε το παρακάτω.Καθόμαστε σε θέσεις έτσι ώστε ανάμεσα μας να υπάρχουν 1-2 τουλάχιστον αντίπαλοι.Παίζεται μια πατιδα,κάποιος που κάθεται UTG κάνει min raise με φύλλα όπως ΤΤ-99 (ας υποθέσουμε) εγώ μιλάω μετά από αυτόν και κάνω 3BET στον αρχικό,ένας πάει πάσο και έρχετε η σειρά σου.Κανονικά το φύλλο σου δεν παίζει αλλά εσύ το χτυπάς(γιατί είσαι στο κόλπο) και κανείς 4BET με αποτέλεσμα ο αρχικός raiser βλέποντας τόση δράση πετάει το καλύτερο φύλλο.Είναι η σειρά μου να μιλήσω και πάω πάσο ΚΑΙ εγώ.Και του φάγαμε το raise ....Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για κας,αλλά αν μου έλεγες πως κάποιος καργιόλης κλέβει θα πίστευα πως κάνει κάτι τέτοιο.ΑΝ όντος συμβαίνει αυτό ο μόνος τρόπος είναι να μαζευτείς και να παίζεις δυνατά χέρια,θα τους δεις να μην χτυπιουντε μεταξύ τους και αν είσαι πραγματικά καλός παίκτης θα το καταλάβεις γρήγορα.Αν πάτε σε showdown και έχουν σκουπίδια τότε κάτι δεν πάει καλά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts