Palikaros Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2011 Καλησπερα παιδια!Ασχολουμε με το ποκερ 1.5-2 χρονια,παιζοντας μονο live cash γκειμς μονο με φιλαρακια κυριως!Λοιπον,τον τελευταιο 1,5 μηνα ερχεται και παιζει και ενα αλλο παιδι,ο οποιος ειναι ο πιο κωλοφαρδος ανθρωπος που εχω συναντησει στο ποκερ!Καθε φορα που παιζουμε,η τυχη ειναι παντα μαζι του...Κανει πραγματικα τα παντα λαθος,παιζει ολα τα φυλλα κανοντας μαλιστα και raise preflop ,παιζει out of position και οτιδηποτε θεωρειτε σαν σημαντικο λαθος,απο αρχαριους μεχρι και προχωρημενους το κανει...Ομως,ενω ολοι θα λεγαν 'τι ωραια,να ενα ψωμακι,να του τα παρουμε!'το παλικαρι ειναι απλα κολοφαρδο..του ανοιγει φυλλο καθε φορα,και επειδη παιζει πολυ επιθετικα,κανει μεγαλα raise ακομα και με το χαμηλοτερο ζευγαρι κατω..Ενδεικτικα να αναφερω οτι καθε φορα ή θα κανει καρε,ή θα του ερθουν ΑΑ σε 2 ωρες παιχνιδιου με πολυ λιγα hands μιας και δεν ειμαστε τελειως συγκεντρωμενοι...Λοιπον,να πω οτι για να τον αντιμετωπισω,καθομαι παντα αριστερα του,ετσι ωστε ολες τις φορες πλην οταν ειναι dealer,να μιλαει πρωτος και να ξερω τις κινησεις του...Επισης,παιζω μονο σε position ,ολα τα φυλλα αν δεν εχει γινει raise pre flop και μονο τα premium hands αν γινει raise !οταν ειμαι εκτος θεση παιζω μονο τα πριμιουμ φυλλα!Η εικονα μου στο τραπεζι ειναι αμυντικος,με ελαχιστες μπλοφες,μονο αν αξιζει να παρω τα λεφτα που εχει κατω,και εχω θεση,Οποτε η ερωτηση μου...πως αντιμετωπιζεις τοσο κολοφαρδους τυπους? Παράθεση
ydra Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 Το ίδιο επιθετικά με ρελάνς all -in όταν έχεις Α και πάνω , η σετ jj και πάνω.θα του φύγει ο τσαμπουκάς αν χάσει 2 φορές . Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Α Β και πάνωαυτό είναι τελικά το abc game που λέμε όλοι? άσσο βάλε και πάνω? Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Α Β και πάνωαυτό είναι τελικά το abc game που λέμε όλοι? άσσο βάλε και πάνω?όχι , το abc είναι το άσσο βάλε Cuited , ο ydra νομίζω εννοεί και το off suit ΑΒ,το γνωστό σε όλους ΑΒ. Παράθεση
Recommended Posts