mayrogata Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Χαιρετε... Ειχα στα πλανα μου να παιξω το 1k event στο EPT - Loutraki μέχρι προχτές... Μετα την κυριακατικη επιτυχια αποφασισα να διαθεσω 2k και τοτε 2-3 φιλοι με παροτρυναν να παιξω το main . Εβγαλα shares λοιπον για το μισο buy in μονο για φιλους και χωρις mark-up , γι αυτό και δεν το δημοσιοποιησα. Το κανω τωρα αφου εγινε sold out μονο για λογους αξιοπιστιας και καθαρης συναλλαγης. Επιθυμω να γνωριζει στο συνολο της η κοινοτητα ποιοι ειναι οι investors ωστε εαν κοιμηθει ο Θεος σε 2 εβδομαδες και πετύχουμε καποιο μικρο ή μεγαλυτερο cash να ειναι γνωστο τι μερισματα θα πρεπει να αποδωσω στους καλους φιλους που με τιμησαν με την εμπιστοσυνη τους. Ολους τους ευχαριστω θερμα και ελπιζω να κανω το Α-game μου για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Εννοειται πως δεν ισχυριζομαι οτι βγαζω πλεονεκτημα σ ενα τετοιο event αλλα ειναι σιγουρο οτι θα προσπαθησω στο 110%. Εχουμε λοιπον... Πανος ''Kingsandkals'' Καλαμπουκας---------------------6% Χρηστος ''ofoy lol'' Τομαδακης----------------------------5% Στελιος ''arnpnt'' Παντελακης-----------------------------6% Ακης ''akisss'' Βεργιτσης----------------------------------3% Π. ''ultra-burnt '' Κ. --------------------5% Πατρικ ''dok21ip'' Τατσιος--------------------------------5% Ανδρεας ''vrikolakasgr'' Πουρναρας----------------------5% Γιωργος ''gkap13'' Καπαλας-------------------------------5% Γιωργος ''giorgio'' Πιττας----------------------------------5% Συνολο----------------------------------------------------45% Ελπιζω και ευχομαι οπως ολοι οσοι αγαπουν το game να ζησουμε μια μεγαλη γιορτη στην εδρα μας και μακαρι οι Ελληνες που θα συμμετασχουν να σπασουν τα ταμεια! Νικολας ''mayrogata ''Σεγρεδακης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Καλή σου τύχη Νικόλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 GLGL !!!wishes for ft ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
XristosArN Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Τζι Ελ βρωμοκατσούλα!! Οφουυυυυυυυυυυυυυυυ!! :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 κύριος!glgl bro , do ur best ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 respect απλά. no markup από έναν pekti π runnari με 60% roi και κύριος respect γ την τιμιότητα και την αληθοφανια και εντιμότητα που τον διακρίνει ..gl gl .best wishes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 respect απλά. no markup από έναν pekti π runnari με 60% roi και κύριος respect γ την τιμιότητα και την αληθοφανια και εντιμότητα που τον διακρίνει ..gl gl .best wishesΔεν έβαλα mark - up για 3 λόγους...α) όπως ήδη έχω αναφέρει τα μερίσματα τα πήραν φίλοι.β) κάποιους από αυτούς τους ενόχλησα εγώ ζητώντας να συνισφέρουν στην προσπάθεια μου, συνεπώς θα ήταν αδιανόητο στη δική μου λογική να τους βάλω ''καπέλο'' καιγ) δεν είμαι αφελής να πιστεύω ότι βγάζω edge σε EPT main , όταν μάλιστα αυτό το event είναι το πρώτο μου με αυξημένο βαθμο δυσκολίας.Ευχάριστω πολύ παντως για τα καλά σου λόγια όπως και τα αλλά παιδιά. Τα λεμε Λουτρακι απο κοντα... γ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
konosz Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 glgl μεγάλεέναν καλό λόγο κι από μένα που πιστευω πως υπάρχει edge και σε EPT main event Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Ευχάριστω πολύ παντως για τα καλά σου λόγιαΕμένα το αληθοφάνεια θα με πειράζε .. John4ko πλάκα κάνουμε! : )GL Νικόλα '' mayrogata '' Δεχάνωφλιπακη : ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Νικόλα αν δεν πίστευα ότι έχεις edge δεν θα έπαιρνες ευρώ. GL. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Ευχάριστω πολύ παντως για τα καλά σου λόγιαΕμένα το αληθοφάνεια θα με πειράζε .. John4ko πλάκα κάνουμε! : )GL Νικόλα '' mayrogata '' Δεχάνωφλιπακη : )E, είναι τόσο κραχτό το σφάλμα του john4kos που νομίζω ότι φαίνεται πως πρόκειται για ''κεκτημένη ταχυτητα''. Αν πίστευα κάτι άλλο σίγουρα θα του είχα κάνει raise χαχαχαχα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 μπαμπινιώτης π χρειάζετε στο πολυτεχνιο μας έχουν γ***ι στα μαθηματικά κ έχουμε xexasi τα βα σικά της ελληνικής γλώσσας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xalkidas Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 5% gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 5% glΕίπα να το κλείσω στο 45% αλλά εσένα μάλλον δε μπορώ να σου χαλάσω χατήρι...5% confirmed for xallkidas και κλεισαμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Day 1b for me guys... Στο λάκκο με τα φίδια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 gl αδερφε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts