dmelissourgos Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Παίζουμε PLO50 σε τραπέζι 6-max μέτριου επιπέδου. Ο Villain παίζει solid αλλά είναι αρκετά καλός για να επιχειρήσει κάποια μπλόφα. Τουλάχιστον τον έχουμε δει να το κάνει στο river.Player1 is seated with €63.49Villain is seated with €29.36Player2 is seated with €111.45Player3 is seated with €196.47Hero is seated with €69.83Player1 Posts big blind of €0.50Hero Posts small blind of €0.25Villain Posts big blind of €0.50Dealing cardsHero: Villain ChecksPlayer2 FoldsPlayer3 FoldsHero Calls €0.25Player1 ChecksFlop: Hero Bets €1.00Player1 FoldsVillain Calls €1.00Turn: Hero ChecksVillain ChecksRiver: Hero Bets €1.00Villain Raises to €3.00Hero ??Κάνουμε το call; Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Κάνουμε το call;Ότι θες κάνεσοβαρά τώρα περιμένεις ανάλυση?το ποστ που έσβησες νομίζω σε καλύπτει.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Κάνουμε το call;Ότι θες κάνεσοβαρά τώρα περιμένεις ανάλυση?το ποστ που έσβησες νομίζω σε καλύπτει..yep Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Εύκολο call .Αν είχε το AQ 100% δεν θα έκανε check από πίσω στο turn ...οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια κέντα με σένα...Οπότε εγώ προτείνω raise στα 9...!!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Εύκολο call .Αν είχε το AQ 100% δεν θα έκανε check από πίσω στο turn ...οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια κέντα με σένα...Οπότε εγώ προτείνω raise στα 9...!!!????? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Εύκολο call .Αν είχε το AQ 100% δεν θα έκανε check από πίσω στο turn ...οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια κέντα με σένα...Οπότε εγώ προτείνω raise στα 9...!!!Μάλλον και ο αντίπαλος έχει set js οπότε raise μήπως και πασάρει και αποφύγουμε το split Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Εύκολο call .Αν είχε το AQ 100% δεν θα έκανε check από πίσω στο turn ...οπότε το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια κέντα με σένα...Οπότε εγώ προτείνω raise στα 9...!!!Wow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η μεγαλητερη πατάτα που έγραψα ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χίλια sorry ................................................... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 @noble & Johnny22 Εσείς θεωρείτε το call τόσο αυτονόητο σε pot bet στο river; Απλά επειδή είναι μικρό το pot; Ίσως. Τέλος πάντων, για να το ανεβάζω, ναι, θέλω ανάλυση. Το "κάνε ότι θες" δεν είναι απάντηση σε χέρι. Αντί να trollarete και να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα μπορούσατε να πείτε απλά auto call και τέλος. Ή και τίποτα, καλύτερα θα ήταν. Γενικά ηρεμήστε.@greek_shark2 Διάβασες λάθος το χέρι. Δεν έχω τη μικρή κέντα. Νομίζω το κατάλαβες από τα ερωτηματικά του Σταύρου και η ειρωνεία του AndreasK ήταν αχρείαστη.Κάναμε το call και χάσαμε από nuts. Γι' αυτό μπήκα σε σκέψεις αν είναι πάντα σωστό το call εκεί. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts