tzatzikis4 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2011 hi guys. επετειακο sunday million λοιπον στις 18-12 στη stars με 10Μ εγγυημενα.. Για λογους bankroll management και καθως το buy in ειναι απαγορευτικο σχετικα με το μεσο ορο των μεχρι τωρα tour μου, θελω να πουλησω ως και το 60% του buy in. ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ 2.15$ για το 1%. το τουρνουα πιθανοτατα θα παιχτει αλλα για σιγουρια βαζω προυποθεση ενα ποσοστο 30% απο investors. nickname on pokerstars : royalduck4 .. επειδη δεν εχω account σε chip me up η παρομοιο site (ποτε δν τα πηγαινα καλα μ'αυτα) οποιος θελησει να αγορασει ποσοστο, τα χρηματα ειτε pokerstars ειτε gr ( nickname : tzatzikis4 ) . οποιος αμφιβαλλει για το θεμα εμπιστοσυνης με τα χρηματα ας μου στειλει pm σιγουρα θα εχουμε κοινο γνωστο gr ισως και pokerstars.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 5% feregios10% SilverFightανοικτο 45% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 100% εμπιστοσύνη στον original poster . gl τζατζ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 εστειλα 5% .καλή τύχη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 10% για μένα... gl στο final table Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
valitsius Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 20% gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 5% reserved gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2011 μετα και τις τελευταιες ραγδαιες εξελιξεις η νεα λιστα εχει ως εξης : 20% valitsius10% liondani10% SilverFight5% sirfluhsalot 5% feregios5% ksanthos35% omg&3lolΥΓ1 lua εισαι αδερφος...i owe you bro!ΥΓ2 σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη..ελπιζω να σας δικαιωσω στο επακρο! gl να εχουμε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 καλη επιτυχια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 ty φιλε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 πληρης αποτυχια στο περιφημο επετειακο...εκτος του οτι μπηκαν 62000 ατομα(=καθε καρυδιας πορτοκαλι) φροντισε η pokerstars(ισως βεβαια εχω κανει καποιο λαθος στο line π ακολουθησα αλλα μου φανηκε σωστο εκεινη την ωρα) να με στειλει μια ωρα αρχιτερα...το χερι του αποκλεισμου το εχω ωστοσο δν τα πολυκαταφερα με τον converter οποιος ξερει ας μου στειλει pm να συνεννοηθουμε ωστε να το βαλω...ty all για την εμπιστοσυνη σας και sorry για το αποτελεσμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts