Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ Sunday Million 10M gtd pokerstars

tzatzikis4

Recommended Posts

hi guys. επετειακο sunday million λοιπον στις 18-12 στη stars με 10Μ εγγυημενα.. Για λογους bankroll management και καθως το buy in ειναι απαγορευτικο σχετικα με το μεσο ορο των μεχρι τωρα tour μου, θελω να πουλησω ως και το 60% του buy in. ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ 2.15$ για το 1%. το τουρνουα πιθανοτατα θα παιχτει αλλα για σιγουρια βαζω προυποθεση ενα ποσοστο 30% απο investors. nickname on pokerstars : royalduck4 .. επειδη δεν εχω account σε chip me up η παρομοιο site (ποτε δν τα πηγαινα καλα μ'αυτα) οποιος θελησει να αγορασει ποσοστο, τα χρηματα ειτε pokerstars ειτε gr ( nickname : tzatzikis4 ) . οποιος αμφιβαλλει για το θεμα εμπιστοσυνης με τα χρηματα ας μου στειλει pm σιγουρα θα εχουμε κοινο γνωστο gr ισως και pokerstars.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 5 weeks later...

μετα και τις τελευταιες ραγδαιες εξελιξεις η νεα λιστα εχει ως εξης :

20% valitsius

10% liondani

10% SilverFight

5% sirfluhsalot

5% feregios

5% ksanthos3

5% omg&3lol

ΥΓ1 lua εισαι αδερφος...i owe you bro!

ΥΓ2 σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη..ελπιζω να σας δικαιωσω στο επακρο! gl να εχουμε!

• 2 weeks later...

πληρης αποτυχια στο περιφημο επετειακο...εκτος του οτι μπηκαν 62000 ατομα(=καθε καρυδιας πορτοκαλι) φροντισε η pokerstars(ισως βεβαια εχω κανει καποιο λαθος στο line π ακολουθησα αλλα μου φανηκε σωστο εκεινη την ωρα) να με στειλει μια ωρα αρχιτερα...το χερι του αποκλεισμου το εχω ωστοσο δν τα πολυκαταφερα με τον converter οποιος ξερει ας μου στειλει pm να συνεννοηθουμε ωστε να το βαλω...

ty all για την εμπιστοσυνη σας και sorry για το αποτελεσμα :(