Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ONLINE ΑΙΘΟΥΣΕΣ

TigerOn

Recommended Posts

Η αποκάλυψή μου αναμένεται να ταράξει τα νερά αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα τουλάχιστον εμείς οι Ελληνες να μάθουμε τί κάνουν οι απατεώνες κάποιων (αν όχι όλων) εταιριών πόκερ. Η πληροφορίες είναι τσεκαρισμένες. Το θέμα με προβληματίζει εδώ και μερικά χρόνια που παίζω πόκερ, αλλά μόλις πρόσφατα κατάφερα να μάθω την αλήθεια εκ των έσω, μιας και ο άνθρωπός μου είναι σε θέση-κλειδί σε μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία online πόκερ.

Αποφάσισα λοιπόν να πληροφορήσω τους Έλληνες και παρακαλώ τους ιδιοκτήτες να μην διαγράψουν το σχόλιό μου, καθώς νομικά δεν θα αναφέρω ονόματα και δεν θα... θίξω υπολήψεις.

Ο άνθρωπός μου είναι διάσημος στον χώρο του σε θέματα δημιουργίας και διαμόρφωσης λογισμικών προγραμμάτων για υπολογιστές. Δεν αναφέρω την ακριβή ιδιότητά του για να μην τον φωτογραφίσω διότι όπως είναι κατανοητό η αποκάλυψή μου θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία του!

"Το κόλπο είναι απλό" μου διευκρίνισε "και έχει να κάνει με το Χόλντεμ και τα παιχνίδια μετρητών όπου βρίσκεται όλο το ζουμί. Την εταιρία αυτή δεν την ενδιαφέρεις ως πρόσωπο αλλά ως παίκτης. Σε θέλουν διαρκώς μέσα στο ποτ. Σε θέλουν να ποντάρεις τα λεφτά σου και δεν τους καίγεται καρφί αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις. Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το rake και πώς θα είναι υψηλό σε κάθε χέρι. Γι αυτό και μας ζήτησαν και κάναμε το εξής απλό με μια απλή παρέμβαση στο πρόγραμμα της διεξαγωγής παιχνιδιών μετρητών. Το φλοπ να έχει επαφή με τουλάχιστον δυο παίκτες που έχουν βάλει χρήματα για να το δουν, τουλάχιστον στο 70% των περιπτώσεων. Αυτό καταλαβαίνεις ότι σημαίνει αυξημένα πονταρίσματα και μεγαλύτερο rake. Τα υπόλοιπα δεν τους ενδιαφέρουν διόλου αλλά έρχονται μόνα τους. Κάποια στιγμή μάλιστα συζητήθηκε να αυξηθεί σε 80% αντί για 70, αλλά απορρίφθηκε διότι θα ήταν πια εξόφθαλμη απάτη και υπήρχε κίνδυνος να γίνει γνωστή!."

Καταλάβατε τώρα το μέγεθος της κλοπής που υφιστάμεθα καθημερινά;

Περισσότερες πληροφορίες, όταν και αν θα μάθω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η πληροφόρηση που σας προσέφερα δεν επιδέχεται σχόλια από κάποιους που έχουν απλά να πουν μια καφενειακού τύπου ανοησία. Είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, αν καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό!

Διάβασα τηλεφωνικά στον φίλο μου (μου κόστισε και κάτι παραπάνω αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδας) το κείμενο. Το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά εκτός από μια λεπτομέρεια. Μου είπε συγκεκριμμένα: "Εγώ δεν σου είπα ότι παρατηρούνται αυξημένα πονταρίσματα και μεγαλύτερα rake . Σου είπα ότι η παρέμβασή μας στο λογισμικό έγινε σε βελτίωση παλιότερου (!) και έχει ως αποτέλεσμα τα πονταρίσματα να αυξάνονται με... γεωμετρική πρόοδο, όπως και τα rake " Αυτά προς διόρθωσιν φίλοι μου!

"Το κόλπο είναι απλό" μου διευκρίνισε "και έχει να κάνει με το Χόλντεμ και τα παιχνίδια μετρητών

Γιατί όχι και στο Omaha ; Θα μου πεις, εκεί με ό,τι φύλλα και να μπεις, πάντα θα έχεις επαφή στο flop .... :P

Παντως κατι δεν καταλαβαινω. Γιατί το ποσοστό 70% να περνά 'απαρατηρητο' ενώ το 80% να ειναι , πια, τόσο εξόφθαλμο;;;

Θέμη τί να σου πω εγώ για αυτό. Ρητορικά μόνο υποθέτω ότι τους φάνηκε πολύ επειδή ίσως είχαν στατιστικά για το 60, το 70

πέστα tiger γιατί εμένα δεν με πιστευανε όταν τα έγραφα.σε λίγο θα γράψω στο μλογκ μου άλλη 1 μικρή απόδειξη ,για το ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός .

19 ρε! 20 σουβλάκια ποιος θα τα φάει;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ ωραιος!

Tiger, εξηγησε μας τη διαφορα του ποστ σου απο αλλες καφενειακου τυπου απαντησεις?

αφου δεν παρουσιαζεις κατι ελεγξιμο πως θες να το δεχτουμε ως εγκυρο..

αμα ειναι να μιλαμε,να μιλαμε!

Σαν τί να ελέγξεις κάφρε οπαδέ που κάνεις τον δικαστή εκ του ασφαλούς; Μπορείς να πας στα κεντρικά της εταιρίας και να ελέγξεις τα νήματα εντολών που έχουν εισάγει στο πρόγραμμα; Ή μήπως θες να βγει ο άνθρωπος με ονοματεπώνυμο και να κινδυνεύσει για την... πάρτυ σου;

Σου φαινονται παραλογα αυτα που συμβαινουν?

Πιστευεις πως εχει σχεδιασει καποιος το προγραμμα ετσι ωστε να δημιουργουνται μεγαλυτερα pots και να παιρνουν μεγαλυτερο rake?

Πιστευεις πως σε κλεβουν στη τελικη?

Μια ειναι η λυση

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ

Εξυπνάδες. Ωραίος είσαι ρε μεγάλε, είσαι και πλατινένιο μέλος άρα πολύ έμπειρος στα φόρουμ! Ασφαλώς και δεν θα ξαναπαίξω σε αυτήν την εταιρία που ξέρω ότι με κλέβει και δεν αγωνίζομαι με τους κανόνες της τύχης που γνωρίζω.

Πειράζει όμως που κάνω κοινωνούς και σας επειδή νομίζω ότι είναι παράνομοι, με εξαπατούν και πρέπει να μπουζουριαστούν; Εσύ αν είσαι θύμα συνέχιζε να παίζεις και να αναρωτιέσαι συχνά "πώς στο διάολο έχουν -ή έχω- συνεχώς τα πρέποντα φύλλα;"

Πειράζει που απαιτώ να βγαίνουν πραγματικά τυχαία φύλλα στο φλοπ όπως στο live;

Κανενα site δεν είναι rigged μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο. Σιγουρα σε ολους περνα απο το μυαλο μετα απο ενα διάστημα ατυχίας ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όσοι παίζουν live έχουν δει κι εκεί τρομερά badbeat .

Το πιο δυσκολο απ ολα ειναι καποιος να μπορεσει να αξιολογησει το παιχνιδι του , ανεξαρτητως του bankroll .

Ο καθενας νομιζει οτι παιζει καλα μεχρι να δει καποιον καλιτερο να παιζει (και να το καταλαβει), η να προσθεσει στο παιχνιδι του κατι καινουργιο.

Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει για την αξιοπιστια του παιχνιδιου.

Ολες οι γνωμες δεκτες.

:!: Παρολλες τις αποκαλυψεις σε Ελλαδα και Ευρωπη για αποδεδειγμενα στημενους αγωνες , κανενας απο τους γνωστους και φιλους μου δεν σταματησε να παιζει στοιχημα !

Νικ σωστά αλλά θεωρητικά όλα αυτά που λες. Η αποκάλυψή μου αναφέρει συγκεκριμένη ενέργεια που την τεκμηριώνω όσο μπορώ με πληροφόρηση εκ των έσω αλλά χωρίς ονόματα. Δεν έχει καμιά σχέση με την θεωρία του πόκερ. Άμα θες το πιστεύεις, αμα θες όχι, στην ευχέρειά σου είναι.

Αντιθέτως με σένα εγώ έχω πολλούς γνωστούς που σταμάτησαν το στοίχημα, ειδικά το ελληνικό των Μπέων - Ψωμιάδηδων! Και αρκετούς, βέβαια, που δεν το σταμάτησαν για να είμαι ακριβέστερος...

Σου φαινονται παραλογα αυτα που συμβαινουν?

Πιστευεις πως εχει σχεδιασει καποιος το προγραμμα ετσι ωστε να δημιουργουνται μεγαλυτερα pots και να παιρνουν μεγαλυτερο rake?

Πιστευεις πως σε κλεβουν στη τελικη?

Μια ειναι η λυση

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ

+1000

Σου φαινονται παραλογα αυτα που συμβαινουν? Όχι όταν ξέρω ότι έχω να κάνω με κλέφτες!

Πιστευεις πως εχει σχεδιασει καποιος το προγραμμα ετσι ωστε να δημιουργουνται μεγαλυτερα pots και να παιρνουν μεγαλυτερο rake? Δεν το πιστεύω απλά. Το γνωρίζω!

Πιστευεις πως σε κλεβουν στη τελικη? Ναι με κλέβουν

Μια ειναι η λύση: Μην παίζεις στην πλατφόρμα των απατεώνων αυτών, διέδωσε το ώστε να μην παίζουν κι άλλοι και κλείσε τ΄αυτιά σου στις ειρωνείες των ανόητων!