antrikkos.ch Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2011 ΦΊΛΕ τηγερων ΓΙΑΥΤΌ ΈΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΆΙΤ ... ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΝΕ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΡΑΚΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ RΑΚΕ ΣΟΥ ΛΈΕΙ... ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΤΕΡΕΙΑ.. Λυπούμαστε που θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα παιχνίδια μας. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι τα παιχνίδια μας είναι δίκαια και τυχαία. Τόσο ο αλγόριθμος ανακατέματος, όσο και η γεννήτρια τυχαίων αριθμών έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να διασφαλίζουν απολύτως το τυχαίο και απρόβλεπτο ανακάτεμα.Από ελέγχους και αξιολογήσεις του λογισμικού μας poker, προκύπτει ότι:- δεν υπάρχει στατιστική ακολουθία στα φύλλα που μοιράζονται στο poker.- δεν υπάρχει στατιστική ακολουθία στα φύλλα που μοιράζονται σε οποιαδήποτε θέση στο ταμπλό.- δεν υπάρχουν στατιστικές διαφορές στα φύλλα που μοιράζονται στα παιχνίδια όπου συμμετέχουν έμπειροι παίκτες και σε εκείνες που μοιράζονται σε παιχνίδια για νέους παίκτες.Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, αναλύθηκαν διεξοδικά παρτίδες τριών μηνών, ενώ ο συγκεκριμένος έλεγχος ήταν ο πιο δεξοδικός που πραγματοποιήθηκε ποτέ από οποιαδήποτε ιστοσελίδα poker εώς σήμερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 http://www.pokertableratings.com/forum/ ... ilit=rake#π11532http://www.pokertableratings.com/forum/ ... ilit=rake#π11167κοίταξε σίγουρα δεν είναι όπως το LIVE POKER ALLA - γιατί δεν σταματάει κάνεις? εγώ προσωπικά δεν ZW από το πόκερ χαβαλέ κάνω και tilTARO κόσμο οπότε και να είναι RIGGED χέστηκα - και το KINO είναι RIGGED αλλά παίζετε OLOI SAS LOL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Η προσβολή, αγαπητέ Μελισουργέ είναι να ειρωνεύονται -κάποιοι λίγοι- και να... απαιτούν να πάω στην αστυνομία με τις αποδείξεις μου. Ακόμα και συ αναφέρεις την πληροφορία μου ως θεωρία συνομωσίας που ξέρουμε τί σημαίνει (φαντασιοπληξία).Επειδή είναι φανερό ότι οι διαχειριστές του σάιτ αγνοούν την δημοσιογραφική δεοντολογία, παρότι με την ύπαρξη της ενημερωτικής αυτής ιστοσελίδας ασκούν δημοσιογραφία, πρέπει να υπογραμμίσω προς τον φίλο μου τον Κοντογιάννη ότι το θέμα ΦΙΜΩΘΗΚΕ και θάφτηκε σε μια υποκατηγορία φαντασίας ώστε να μην μπορεί να το δει ο νέος αναγνώστης και να ενημερωθεί αλλά και να εκθέσει την, εντός θέματος, άποψή του.Παρακαλώ λοιπόν τον Βασίλη να το επαναφέρει στα "πρόσφατα μηνύματα" ώστε να μπορούν να το δουν όλοι, έστω και αν το αλλάξατε (ετσιθελικά και χωρίς να ερωτηθεί ο συγγραφέας) κατηγορία!1ον) Το επίθετό μου γράφεται με 2 σίγμα.2ον) Η ειρωνεία είναι εξίσου κακή με τις υβριστικές εκφράσεις. Προσπαθώ να αποτρέπω και τα δύο.3ον) Δεν απαίτησε κανείς να πας στην αστυνομία. Απλά σου το πρότειναν γιατί είναι κοινή λογική ότι αν θεωρείς κάτι τόσο σίγουρο ότι είναι αλήθεια και θες να σταματήσεις τον κόσμο από το να του κλέβουν τα λεφτά, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις. Αν λέγοντας αυτά που είπες εδώ, πιστεύεις ότι έπεισες 1000 άτομα, πηγαίνοντας στη δικαιοσύνη με αποδείξεις, θα πείσεις πολλές χιλιάδες.4ον) Φυσικά και θεωρώ αυτό που λες μια απλή θεωρία και οι διαχειριστές δεν αγνοούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. Απλώς χωρίς αποδεικτικά στοιχεία αυτό που είπες δεν μπορεί να θεωρηθεί είδηση. Αν φέρεις κάτι που να το αποδεικνύει, σου υπόσχομαι ότι θα επιμεληθείς προσωπικά της είδησης στην αρχική σελίδα του pokerland. Μέχρι τότε, ότι έγραψες παραμένει εικασία. 5ον) Σε κανένα ιδιωτικό forum του κόσμου δεν ερωτώνται οι posters για το αν πρέπει να μεταφερθεί το θέμα τους. Αλλιώς θα είχαν όλοι πρόσβαση διαχειριστή.6ον και σημαντικότερον) Είπες κάποια στιγμή ότι αυτό που γράφεις πρέπει να θεωρηθεί πληροφορία, γιατί σου το είπε κάποιος φίλος σου εκ των έσω. Επίσης, είπες ότι δεν μπορείς να αποκαλύψεις ποιος είναι αυτός, και γενικότερα την απάτη, γιατί θα κινδύνευε η ζωή του. Εγώ σε όλο αυτό έχω να σου απαντήσω το εξής: Όσο φίλος σου και να είναι, δε θα σου αποκάλυπτε κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Μελισσουργέ, το σύνολο των λεγομένων σου είτε έχει ήδη απαντηθεί, είτε θεωρείται περιττό (πχ να επιμείνω αν ο φίλος μου μου αποκάλυψε πράγματι ή όχι το ζήτημα). Γνωρίζεις πολύ καλά αν είναι αλήθεια αυτά που λέω αλλά η θέση σου δεν επιτρέπει να το πεις. Το πόσο παιδάκι είσαι φαίνεται από την διόρθωση στην ορθογραφία του ονόματός σου. Σε ένα φόρουμ που βρίθει ανορθογραφιών, εσύ βρήκες το λάθος στο όνομά σου! Αυτά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Σε ένα φόρουμ που βρίθει ανορθογραφιών, εσύ βρήκες το λάθος στο όνομά σουΕπειδή οι άλλοι κάνουν ορθογραφικά λάθη εγώ δε θα έπρεπε να διορθώσω το επίθετό μου; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αντί να κάθεστε και να μαλώνετε κάντε τη δική σας στατιστική (αν μπορείτε να χειριστείτε τα softwaren ) και θα καταλάβετε πολύ σύντομα από τα ποσοστά τί είναι αλήθεια και τί ψέματα .ΔΕΝ NOMIZW ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ D ---------..Ε ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.Ολλοι οι ΈΝΟΧΟΙ μέχρι να καταδικαστούν υποστhρίζουν οτι είναι αθώοι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Οκ, νο problem . Εκείνο που θέλω να σε παρακαλέσω Μελισσουργέ moderator είναι αυτό. Επειδή κάποιοι γνωστοί μου ψάχνουν το θέμα ως ανώνυμοι, μην αλλάζετε την κατηγορία του αλλά τουλάχιστον κάντε το να φαίνεται στα διάφορα επιλεγμένα ή πρόσφατα μηνύματα στο φόρουμ ώστε να το βρίσκουν εύκολα αυτοί που θέλουν να τοποθετηθούν.Δεν έχει εξαντληθεί το θέμα, υπάρχουν κι άλλοι που θα ήθελαν να πουν, να σχολιάσουν ή να αποκαλύψουν κάτι σημαντικό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 @ydra Το ερώτημα φίλε είναι έχεις κάνει εσύ τη δική σου στατιστική; Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όλα επιβεβαιώνονται απλά μαζεύοντας πολλά χέρια. Έχεις βρει (σε μεγάλο αριθμό χεριών) ότι τα flops βγαίνουν πιο action από ότι θα έπρεπε; Αν το έχεις κάνει και ισχύει, αν δηλαδή μου στείλεις τα γραφήματα και μου πεις "κοίτα σε 100.000 χέρια που πήγαν σε showdown έπρεπε στατιστικά ορθώς οι παίχτες να χτυπήσουν ξέρω γω 1000 φορές full house vs full house και αυτοί χτύπησαν 10.000 φορές", τότε ναι θα το αποδεχθώ. Έχεις κάνει κάποια τέτοια μελέτη;@TigerOn Δυστυχώς αυτό που ζητάς δε μπορεί να γίνει. Ούτε έσβησα, ούτε κλείδωσα το θέμα ώστε να μη μπορεί κανείς να το δει ή να γράψει. Απλά το μετέφερα και όποιος θέλει μπορεί να το παρακολουθεί από εδώ. Είχες βάλει το thread κάτω από την Poker.gr. Το να κατηγορείς κάποιον χωρίς να δείχνεις τα στοιχεία, λέγεται συκοφαντία. Είναι το ίδιο πράγμα με το να βγω εγώ σε ένα forum και να πω "Ο TigerOn με έκλεψε και πρέπει να τιμωρηθεί. Έχω στοιχεία για να το αποδείξω, απλά δεν θέλω να σας τα δώσω." Πόσο συκοφαντικό είναι αυτό; Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 dmelissourgos ,σας είπαν φενεται ότι χρειαζόμαστε 100.000 χέρια για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα,αν θες εσύ περίμενε για να πεις με σιγουριά κάτι,εγώ δεν μπορώ γιατί τότε θα είμαι 200 χρoνων ,και ποτέ δεν χρειάστηκαν πάνω από 3-4 μήνες χ 5-6 ώρες ημερησίως ( και ούτε θα χρειαστούν ) για να καταλαυω αν κάτι εινε φυσικό η τεχνικό αποτέλεσμα.Και οι περίοδοι καλής η κακής φόρμας ,με τον γρήγορο ρυθμό στο ίντερνετ δεν πρέπει να κρατούν πολλές μέρες .Ότι ξεπερνά τα ca . 100 τουρνουά εινε άξιο υποψίας για τεχνική παρέμβαση.Δεν μπορεί κάποιος να έχει 100% ατυχία .Δεν έχω pokermanager αλλά κράτησα τα δικά μου στατιστικά αρκετές φορές ,που ήταν κάτι παραπάνω από ύποπτα.Στο τελικό τραπέζι του GREAKPOKERLEAGUE δείξατε μόνο λίγες παρτίδες .Αν της deihnate όλλες με ανοιχτά φύλλα ,ίσως να ήταν ένα καρμπόν ολόκληρης της LEAGUE .Ειμε περίεργος να δω ποιος έπερνε τα καλύτερα φύλλα.Γιατί είχα από πριν την εντύπωση ,ότι η νίκη θα δωθεί στον ποιο άσχετο εξαιτίας του επιθετικού παιχνιδιού του . Ο asxetos ήταν ο καλύτερος σολη την διάρκεια της LEAGUE , ο Fb ο πιο επιθετικός ,γιαυτό και ο ποιο ευνοούμενος στης 50-50, και στις 18-80 περιπτώσεις ,και δεν χρειάζομαι MANANGER για καταγραφή .Αν έχεις την δυνατότητα για καταγραφή έκτων υστέρων κάντο και θα δεις.Περίπου 5-7 μέρες στις κόντρες που είχαμε όπου έχασε εκείνο το διάστημα της περιπτώσεις μονομαχίας ταλαντεύτηκε ,γιατί δεν ήταν κάτι συνηθισμένο γιαυτόν .Μήνες βλέπετε της κέρδισε αυτές σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του συνηθισμένου.Παρακολουθούσα τα τραπέζια όπου έπαιζε ,γιαυτό το ξέρω.Και ο Ράντος( εινε )έχει το στυλ του τσογαδωρου ( όλα η τίποτα )που ταιριάζει στην ιδεολογία του ποκερσταρς.Απ την άλλη η θέση σου εινε τέτοια που δεν θα μπορούσες να υποστηρίξεις κάτι τέτοιο ,χωρίς τiς αποδείξεις που λες.Εμένα μου εινε αρκετό που δεν σβήνεις τα μηνύματα.Γιαυτό κι εγώ θα γράφω την αλήθεια όπως εγώ την βλέπω.DANKE MEIN FREUND . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2011 Και moderator να μην ήμουν πάλι θα χρειαζόμουν αποδείξεις για να πειστώ για κάτι τέτοιο. Και δεν τις ζητάω μόνο από σένα για να σε φέρω σε δύσκολη θέση, θα τις ζητούσα και από τον καλύτερό μου φίλο αν υποστήριζε αυτό που υποστηρίζεις εσύ. Απλά έτσι δουλεύει η λογική μου. Δεν μπορώ να πιστεύω κάτι απλά επειδή το πιστεύει κάποιος άλλος και μου το είπε, πρέπει να το δω με τα μάτια μου. Και θα το δω μόνο με τα γραφήματα που σου ζήτησα, τα οποία παρεμπιπτόντως δε χρειάζεσαι 200 χρόνια για να τα μαζέψεις. Αν θες σου στέλνω τη δική μου συλλογή (έχει 168.853 χέρια) να τη μελετήσεις. Τι λες; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2011 Το ότι μπήκε κάτω από το πόκερ.gr ήταν από λάθος δικό μου (την πάτησα έτσι όπως τα έχετε μπερδεμένα) Ήθελα να το βάλω ένα κλικ πίσω σαν θέμα που αφορά στο online poker . Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μεταφερθεί εκεί όπου ανήκει ως θέμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2011 dm δεν χρησιμοποιω βοηθήματα ,κράτησα μόνο της δικές μου σημειωσεις και ήταν φοβερά απελπιστικές ,τόσο που και ο καλύτερος δεν θα είχε την παραμικρή ευκαιρία.Γιατί δεν δείχνετε όλο το βίδεο του τελικού τραπεζιού GREEKPOKERLEAGUE να δούμε αν κάποιος ευνοήθηκε.3 ώρες κράτησε ,όχι 10 λεπτά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Μα αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τα downswings κρατάνε μήνες, χιλιάδες χέρια! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Εσύ δεν καταλαβενεις , η δεν θες να καταλάβεις φίλε μου ,ότι αυτά είναι τεχνικά downswings (με αλλά λόγια παράνομη τεχνική παρέμβαση στο σύστημα).Στην πραγματικότητα κρατάνε πολύ πολύ πολύ λιγότερο ,2 - 3 μήνες το πολύ,και με σωστό χειρισμό μπορεί κάποιος να μην βγει (+ - 0 )χαμένος αυτό το διάστημα .Γιατί δεν δείχνετε όλον τον τελικό , φοβασε αυτά που λέω ( καρμπόν 6mhnou κτλ.) μήπως φανούν πραγματικά και ο supermann Fb δεν είναι όντος καλός παίχτης? Άστο να το κρίνουν οι αναγνώστες σας.Δείξτε τον τελικό ολοκληρωμένο να δούμε στο κάτω κάτω με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να βγει πρωταθλητής !!!!!!!! Και τα χιλιάδες χέρια που αναφερης φενεται ότι από live poker δεν κατέχεις πολύ , η δεν είσαι σαυτο λάλος.- Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 καλός (λάλος ) ενοουσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Μα αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τα downswings κρατάνε μήνες, χιλιάδες χέρια!Άκου το μήτσο...Το ξέρει εκ ίδιας πείρας, πάντα είναι άπειρα κάτω από το EV ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αλλά ξέχασα να πω, πως αν έχεις τέτοιες τεράστιες επιτυχίες έστω και μερικές φορές το χρόνο τότε είσαι καλά!!!!!!!!!!!!http://pokerland.gr/forums/rail-heaven/ ... 207#p97207 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Στην πραγματικότητα κρατάνε πολύ πολύ πολύ λιγότερο ,2 - 3 μήνες το πολύΜε κοροϊδεύεις; Αυτό δεν είπα κι εγώ; Δεν είπα ότι κρατάνε χρόνια, μήνες είπα ότι κρατάνε και 3 μήνες είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Ειδικά αν παίζεις πολλά χέρια τη μέρα, το downswing κρατάει ως και 100.000 χέρια ΜΟΝΟ από standard deviation. Και δεν το λέω αυτό από το μυαλό μου. Ορίστε μπορείς να το υπολογίσεις και μόνος σου εδώ. Εγώ φίλε αυτά που σου λέω στα τεκμηριώνω, δε λέω "έχω υπολογίσει εγώ σε κάτι δικά μου χαρτάκια πόσο θα έπρεπε να είναι το variance". Γιατί δεν δείχνετε όλον τον τελικό , φοβασε αυτά που λέω ( καρμπόν 6mhnou κτλ.) μήπως φανούν πραγματικά και ο supermann Fb δεν είναι όντος καλός παίχτης? Άστο να το κρίνουν οι αναγνώστες σας.Δείξτε τον τελικό ολοκληρωμένο να δούμε στο κάτω κάτω με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να βγει πρωταθλητής !!!!!!!!Δεν αποφασίζω εγώ ποια χέρια θα δείξουμε. Και θα έπρεπε να καταλάβεις από όλα αυτά που σου έχω πει μέχρι τώρα ότι σε ένα πρωτάθλημα που διαρκεί μόνο λίγες χιλιάδες χέρια το variance μπορεί να σε χαντακώσει. Και τα χιλιάδες χέρια που αναφερης φενεται ότι από live poker δεν κατέχεις πολύ , η δεν είσαι σαυτο λάλος.-Χαχα σοβαρά; Γιατί στο live τρέχω με winrate 50bb/100 σε μικρό δείγμα. Όχι ότι είναι όλο λόγω skill αλλά δε μπορείς να μου λες και ότι θες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 1. ΜΙΛΟΎΣΑ για LIVE παιχνίδι ( 2-3 μήνες ) όπου μπορείς να παίξεις λίγα χέρια.Δεν χρειάζεται να υπολογίσω τίποτα γιατί είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι και ας το ονομάζουν και αυτό πόκερ (το online ).Πρέπει να δώσεις πολλά πριν πάρεις.Μπορούν και το φέρουν στα μέτρα τους όπως τους συμφέρει .Κοντρολάρουν τα πάντα (θέλουν),εξαπατούν , γιαυτό και τους αποκλεισανε από αμερική.Και όταν γίνει σωστός κρατικός έλεγχος τότε θα με θυμηθης.Εισε πολύ naiv αν πιστεύεις ότι η υπερδύναμη (πχ. USA ) θα τα άφηνε όλα στην τύχη .------------2.Η liga κράτησε 6 μήνες και μπήκα στο τελικό τραπέζι κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες χάρη στην τακτική που ακολούθησα.Αλλά θέλανε βλέπεις να δείξουνε ,ότι ο καθένας ( και ο ποιο άσχετος )μπορεί να γίνει STAR .Ζήτησα να δείξεται όλο τον τελικό (χωρίς komentare ) ως επιβεβαίωση των όσων ισxuριζoμαι, ότι ήταν στημένο να το πάρει αυτός που διέπρεψε όλο το εξάμηνο και στις 3 κατηγορίες .Λες και παίζαμε τέννις και κέρδισε και στις 3 κατηγορίες ο καλύτερος παίχτης .Μην κοροιδευομαστε ούτε ο Negereanou θα καταφέρνε κάτι τέτοιο.Ούτε kαποιός άλλος αν δεν του πετούσε ο Dealer τα τυχερά χαρτάκια.Γιατί ο ίδιος έτρωγε πατάτες όταν έπαιζε εκτός POKERLEAGUE ? Γιατί τα συγxωροxαρτια εκεί δεν υσxειαν.Σιγά να μη χρειαzομαι 100.000 χέρια στο live πόκερ για να έxω τα πρώτα συμπεράσματα!!!!-----------------3.Δεν έχεις δική σου γνώμη.πιστεύεις αυτά που σου λένε.Είσαι μικρός ακόμα.Πες μου με τί oνοματα παίζεις online να δω πως παίζεις και αν είσαι καλός θα αλλάξω τον τρόπο του παιχνιδιού μου στα ονλινε ευχαρίστως.Βάλε και καμμία φωτογραφία σου να σε γνωρίσω αν σε δω σε κάποιο τουρνουά , η στο καζίνο.Να δω και αν σε φοβουντε λίγο οι αντίπαλοι που σε ξέρουν .Ευηαrιστω για το link .Θα αγοράσω τα σχετικά βοηθήματα για να μπορώ να κρατώ στο μέλλον στατιστικά,μόνο που έχασα τελείως το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη εταιρία . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 το live poker είναι στημένο ......οπιος ήδη το e p t του λουτρακίου θα καταλάβη τι λέω ...οι περισοτεροι αποκλιζμοι ήρθαν από κκ που καθόταν πάνω σε αα ..άσε όταν μιναν οι 3 τελεφτεοι εκη έγινε χαμός...μέσα σε λίγα λεπτά από 100 000 μάρκες βρισκόταν στα 4000000μαρκες..έχης να πής τίποτα φίλε ύδρα γιαυτό?ευτυχος υπάρχουν τα χέρια στην poker land ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Γιατί τι διαφορά έχει το variance του live από του online poker; Ψάξε λίγο την έννοια deviation που συνδέεται άμεσα με αυτή του variance. Όταν κατανοήσεις τι σημαίνει standard deviation και υπολογίσεις πόσο είναι στο texas holdem τότε θα μπορέσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση και να καταλαβαινόμαστε. Προς το παρόν μου έχεις δείξει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου λέω. Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω και να σου πω κάποια πράγματα αρχίζοντας με το ότι στο γράφημα που σου βγάζει τις 2 γραμμές για το θετικό και το αρνητικό variance είναι ο ίδιος παίχτης που παίζει και κάνει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Η γραμμή του αρνητικού variance δε σημαίνει ότι ο παίχτης χάνει κάθε pot και αντίστοιχα στη θετική δε σημαίνει ότι κερδίζει κάθε pot που παίζει. Κάτι τέτοιο δε θα ήταν ρεαλιστικό. Κάνει ρεαλιστικότατη προσομοίωση με το deviation που του βάζεις εσύ και φυσικά αλλάζει στο κάθε παιχνίδι. Αφιέρωσε στη μελέτη αυτών που σου λέω όσο χρόνο έχεις αφιερώσει για τις δικές σου μελέτες και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Γιατί τι διαφορά έχει το variance του live από του online poker; Ψάξε λίγο την έννοια deviation που συνδέεται άμεσα με αυτή του variance. Όταν κατανοήσεις τι σημαίνει standard deviation και υπολογίσεις πόσο είναι στο texas holdem τότε θα μπορέσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση και να καταλαβαινόμαστε. Προς το παρόν μου έχεις δείξει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου λέω. Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω και να σου πω κάποια πράγματα αρχίζοντας με το ότι στο γράφημα που σου βγάζει τις 2 γραμμές για το θετικό και το αρνητικό variance είναι ο ίδιος παίχτης που παίζει και κάνει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Η γραμμή του αρνητικού variance δε σημαίνει ότι ο παίχτης χάνει κάθε pot και αντίστοιχα στη θετική δε σημαίνει ότι κερδίζει κάθε pot που παίζει. Κάτι τέτοιο δε θα ήταν ρεαλιστικό. Κάνει ρεαλιστικότατη προσομοίωση με το deviation που του βάζεις εσύ και φυσικά αλλάζει στο κάθε παιχνίδι. Αφιέρωσε στη μελέτη αυτών που σου λέω όσο χρόνο έχεις αφιερώσει για τις δικές σου μελέτες και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Ήδη ξεκίνησα και μαθενω αρκετά και πολλά από αυτά που μου λες δεν τα μελέτησα σε βάθος .Στην θεωρία πιθανoν να έχεις 100% δίκιο.Στην πράξη πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Είμαι πρακτικός και όχι θεωρητικός παίχτης.Μπήκα κατά λάθος μερικές φορές σε παιχνίδια που δεν έχω ξαναπαίξει και μπήκα και στα έπαθλα.Στο σημείο 2.δεν μου απάντησες.Νομίζεις ότι αυτό μπορεί να ήταν τυχαίο?Ούτε 1 στο εκατομυριο πιστευω .ΕΣΎ TI ΛΕΣ?------------------ αργεντινός 6 αν το λες σοβαρά τότε οι dealer πρέπει να ήταν ταχυδακτυλουργοί,και οι μηχανές που ανακατεύουν τα φύλλα επίσης.Αυτά τα ΛΙΒΕ είναι κaθαρα και η σταρς στα LIVE πρωτοπόρος και άπιαστη.Όταν μείναν 3 πεξαν πολλές φορές ζάρια,και χωρίς υπομονή.Αν ο ταραμάς είχε λίγο παρισσότερη σε σhμαντικα σημεία θα ευγενε ΠΡΏΤΟΣ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 PS . Ήδη βγενω σε αλλά seites κερδισμένος ( μόνο στην σταρς μου είναι αδύνατο , να σου δώσω τον κωδικό μου να παίξεις εσύ ? Ίσως τότε μάθεις σε λίγα χρόνια ότι το αρνητικό variance μου κρατάει μια ζωή. )και αν με βοηθήσεις να ανεβάσω τα κέρδη μου και το level με το ROI που έχω ποιος με πιaνει τότε.Θα σε πέρνω στα ΛΙΒΕ EVENTS παρέα με δικά μου έξοδα .ΧΑ ΧΑ !! Ksεκινησα SIT - ΓΟ ενός τραπωζίου.Μετά από ποσά τουρ μπορείς να βγάλεις τα πρώτα δειλά συμπεράσματα?Γνωρίζεις κάτι γιατί από sit end go ενός τραπεζιού δεν έχω ιδέα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Για αυτό που είπες για τη λίγκα, πες μου πόσα χέρια παίξατε να σου πω πόσο μπορεί να σε επηρεάσει η διακύμανση. Να ξέρεις πάντως ότι στα τουρνουά το variance ανεβαίνει κατακόρυφα.Ναι πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο για να σου αποδείξω ότι δε στοχοποιείται κανένας παίχτης. Μάλιστα συγκεντρώνοντας όλα τα χέρια που έχεις παίξει, θα σου δείξω μέσω Holdem Manager πόσο πάνω ή κάτω από το variance τρέχεις.Για τα STT SnG τα πρώτα συμπεράσματα μπορείς να τα βγάλεις μετά από 1.000 δείγματα. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις τα αποτελέσματά σου μετά από 10.000 που πλέον το ROI σου είναι αρκετά σταθερό και συγκεκριμένο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts