LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα- επιδη ειλικρινά έχω βαρέθη το ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ να χάνω SET oVER SET και FULL HOUSE OVER FULL HOUSE και επειδή χτες έχασα όλο το BR FH VS QUADS δεν παλεβετε....1 OUTER EIXE O Π***Σδώσε μου ένα νέο POKER ROOM να μην βλέπω τετιου είδους μ****ς στα LOW STAKES Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jay cutler100 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 http://www.helpguide.org/mental/gambling_addiction.htm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 http://www.helpguide.org/mental/gambling_addiction.htmκαλό αλλά δεν απευθινετε για emena Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα- επιδη ειλικρινά έχω βαρέθη το ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ να χάνω SET oVER SET και FULL HOUSE OVER FULL HOUSE και επειδή χτες έχασα όλο το BR FH VS QUADS δεν παλεβετε....1 OUTER EIXE O Π***Σδώσε μου ένα νέο POKER ROOM να μην βλέπω τετιου είδους μ****ς στα LOW STAKESFull tilt Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 ναι μαν , απίστευτο - και όχι μόνο αυτό - πριν από αυτά το xERI είδα ένα άλλο χέρι στο TRAPEZI παρομιο...ίδιο άτομο...κάτι μυρίζει το pragma Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 είδα το PARTY POKER ΧΤΕΣμα καλά..τη SKATO GRAFIKA περιβάλον είναι αυτό? σαν JAVA είναι eleos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 πήρες το κόκκινο χάπι ε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 xaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 και επειδή χτες έχασα όλο το BR FH VS QUADS δεν παλεβετε....STAKESεννοείς το 5% του BR πιστεύω... γτ αν κάθισες με όλο σου το bankroll σε ένα τραπέζι δε φταίει η σταρς που χάνεις . σε κάθε εταιρία το ίδιο θα γίνεται . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 ήταν OMAHA PLO σιγά MIN FOLDARO FULL HOUSE XESTE ME Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 καλά στο omaha ένα χαμηλό full πασαρεται . δε λέω για το full παντός . είναι λάθος να κάτσεις με όλο σου το bankroll σε ένα τραπέζι . κάποια στιγμή θα στραβωση και το οποιοδήποτε variance θα σε οδηγήσει στο χάσιμο του bankroll . όσο καλός και να είσαι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 LALIMENOS παίζω 2 χρόνια GENIKA πόκερ γκαντέμης είμαι αλλά δεν το βάζω κάτω.EPISIS να επισημάνω ότι από τον τρόπο που επεξε στο τύρν αισθάνθηκα ότι είχα το 4 αλλά ως δίδυμος απίστευτος θωμάς δεν το αφίσα....είμαι πολύ SUPER TILT σε κάτι τετια χα ha Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts