AndreasK Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 ναι μου εχουν μεινει 2 τελευταια οποτε εαν κανεις τη μεταφορα σε ποκερσταρς κλεινω και ανακοινωνω τη τελικη λιστα με τα μεριδια. τώρα το είδα αυτό .. : ( Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
posonap Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 καλησπέρα τελικά χθες σου έστειλα 24 αντί για 17 ... δεν είχα διαβάσει καλά το thread και νόμιζα ότι ήταν σε ευρώ..οπότε να σου στείλω αλλά 10$ να πάμε για 2% πες μ αν υπάρχει ...αλλιώς γύρισε μου τη διάφορα μόλις ευκαιρήσεις ...gl gl go go .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinarchemp Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 μόλις σου μετέφερα 34$ ...καλή επιτυχία και διασκέδαση το. και μείνε αδιάβροχος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souliskex Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 GL agori mou ade n s do n pleroneis kosmaki LOL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelgr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 κάποιος να μας ενημερωσει για το αποτελεσμα του φιλου μας ? και που μπορω να δω τα αποτελεσματα του τουρνουα γενικοτερα? ευχαριστω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souliskex Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 δυστυχως δεν κατορθωσα τιποτα περαν της εμπειριας που αποκομισα απο ενα τουρνουα οπου το field του απαρτιζοταν απο τους καλυτερους ελληνες παιχτες και καποιους οπου μεχρι τοτε τους εβλεπα μονο σε βιντεακια παρολαυτα ξεκινησα αρκετα καλα ανεβαζοντας το στακ μου στις 16000(10000 αρχικο στακ)παιρνοντας αρκετα μικρα ποτς.δεν ειχα ομως παρει στα σιγουρα το value που αναλογουσε στα χερια μου..τεσπα επειτα απο καποια raise - fold πριν το φλοπ επεσα στις12.500 μαρκες και εκει ηρθε το χερι που επεφερε τεραστιο πληγμα στο στακ μου ,3 διαδοχικα calls σε καθε street με aj και top pair απο το φλοπ(τεραστιο λαθος μου)με εριξαν στις 5000....σε 6 handed τραπεζι και ενω μολις ειχα κανει double up επαιξα τα ρεστα μου κρατωντας 5αρια στο small blind Mε τα blinds στα 200-400 και σε short handed τραπέζι νομιζω πως ειναι ενα αρκετα standart spot το shove στον raiser από utg ο οποιος κρατουσε 6αρια και εκανε το σναπ call . ζητω συγγνωμη αν σας απογοητευσα και παραλληλα θελω να σας ευχαριστησω για τη δυνατοτητα που μου προσφερατε να παιξω σε αυτο το πολυ μεγαλο για μενα τουρνουα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souliskex Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 οπς γραψτε λαθος φυσικα και το προηγουμενο μηνυμα ηταν απο εμενα.σορρυ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 opos katalabate mallon logo kourashs xrhsimopoihsha ton logariasmo tou souliskex.2 fores kiolas LOL.gg, next time better! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts