martinis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπέρα, πριν από λίγο καιρό πρωταγωνίστησα σε μια παρτίδα που μου κόστισε όλο του stack μου!Τι έπρεπε να κάνω?table 9 ατόμων 1/2b (stack 300+ euro)Είμαι στο D κι έχω Q (σπαθί) και 8 (σπαθί) ακούω 6 call και 2 foldΚάνω raise στα 17 ευρώ, ακούω 2 call μετά από σκέψη και των 2!flop : A (σπαθί) Q (καρό) 9 (σπαθί) και οι 2 κάνουν check ( το pot έχει περίπου 60 euro )Κάνω bet 35 euro, ακουώ 1 fold κι ένα call (αφού με ρώτησε άμα παίζουν όλα τα λεφτά που έχω μπροστά μου) turn: 8 (κούπα)! Ακούω check, κάνω bet στα 40 euro και μου λέει all IN!!!call or fold? (με κάλυπτε)****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 μην γνωρίζοντας τα dynamics του τραπεζιού και την προϊστορία που έχεις με τους παίκτες θα πω πάσο σαν ιντερνετ παίκτης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Κωνσταντίνε στο internet ειδικά, δε νομίζω να το πέταγες ποτέ... Πρέπει να είναι rock ο άλλος για να πετάξω 2pair + flush draw. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Στο ίντερνετ ένας reg δύσκολα θα σε βάλει ρέστα με κάτι χειρότερο από αυτό που κρατάς . Τον βάζω σε σετ ή straight . Τώρα για το καζίνο αυτό και τον παίκτη που παίζει στην παρτίδα δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη. Σε τι φύλλο τον βάζεις Δημήτρη ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martinis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Στο ίντερνετ ένας reg δύσκολα θα σε βάλει ρέστα με κάτι χειρότερο από αυτό που κρατάς . Τον βάζω σε σετ ή straight . Τώρα για το καζίνο αυτό και τον παίκτη που παίζει στην παρτίδα δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη. Σε τι φύλλο τον βάζεις Δημήτρη ?J 10 ειχε ! αρα δεν εκανα καλά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 @GrammenozΈνας επιθετικός παίχτης μπορεί να το κάνει και με σκέτο flush draw, αλλά εγώ σε τέτοιο overbet σκέφτηκα combo draw. Γιατί να κάνει κάποιος αυτή την κίνηση με nuts; Τέτοιο bet δεν είναι ποτέ 2 pair, imo ίσως όμως set όπως είπες.@martinis Θα ήταν καλύτερο να μη λες από την αρχή ότι έχασες το χέρι, γιατί έτσι προδιαθέτεις τους αναγνώστες. Κι εγώ μάλλον call θα έκανα εκεί. Στην ουσία και nuts να έχει όπως και έγινε, έχεις ακόμα πολύ equity. Απλά όπως είπα και παραπάνω δε μπορώ να φανταστώ τι συνέβη στο μυαλό του και έκανε τέτοιο bet με nuts. Μόνο set και αυτό που είχες τον κάνουν call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martinis Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 στο flop οταν εκανα Cbet με ειπε αν παιζουν ολα τα λεφτα μου... εκει εγω εκανα λαθος readνομηζα οτι το ειπε για να με κομπλαρει!!! αλλα δν ηταν ετσι..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 @martinis...χωρίς να ξέρω τίποτα άλλο παρά μόνο την ερώτηση του αντιπάλου τον βάζω σε 2 pair από το flop...με αυτή την ερώτηση εγώ καταλαβαίνω ότι αν δεν ανοίξει σπαθί θα σε βάλει all-in στο turn. Πάμε τώρα στα λάθη...1) Παίρνε πάντα τον χρόνο σου για να ποντάρεις. Το bet 40€ σε ποτ 130€ φανερώνει τεράστια αδυναμία κι όχι δύναμη στις περισσότερες περιπτώσεις. Άρα εφόσον έχεις αποφασίσει 2nd barrel δείξε ότι είναι barrel με 80-90€ κι όχι cup of beer. 2) Χωρίς made hand και με τον αντίπαλο να έχει κάνει αυτή την ερώτηση για πιο λόγο δεν τον κάνεις να πληρώσει για το λάθος που κάνει εκείνος πριν από σένα δίνοντας σου free card; όταν έχουμε πληροφορία-δύναμης από τον ίδιο τον αντίπαλο και τον βλέπουμε να έχει διάθεση να παγιδευτεί τον παγιδεύουμε. Θα περιμένω την εξέλιξη της παρτίδας, αλλά ψιλιάζομαι ότι έχεις πέσει σε ΑΑ ή ΑQ, 8χ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Θα περιμένω την εξέλιξη της παρτίδας, αλλά ψιλιάζομαι ότι έχεις πέσει σε ΑΑ ή ΑQ, 8χ...Αφού είπε ήδη ότι ο αντίπαλος κράταγε JT. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Hristostsi Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Και αν δεν έκανε all in και του άνοιγε τρίτο σπαθί στο ρίβερ (με πιθανότητες 9 στις 50); Γιατί να ρισκάρει; Κατά την γνώμη μου ήθελε να σιγουρέψει το μέχρι τότε ποσό, να έχει το fold equity και αν ήταν και τυχερός θα έπαιρνε και ένα call , όπως και έγινε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Το χέρι παίζετε από μόνο του!!!Απλώς διστυχως πρέπει κάποιος να χάσει..!!!Μια χαρά τα έβαλες αλλά έπεσες στην περίπτωση... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 και ρωταω εγω ο ανιδεος...για ποιο λογο σε hand με 6 limp πριν απο σενα κανεις raise με ενα μετριο φυλλο?ποιος ο λογος να ρισκαρεις ολο σου το stack σε δυσκολα spot οπως αυτο στο turn με εντα τετοιο φυλλο?? περα απο αυτο,πιστευω πως το hand ειναι σωστα παιγμενο στη συνεχεια απο την πλευρα σου, με σοβαρο λαθος ομως το οτι δεν δεχεσαι το δωρο του(check στο turn) με check behind καθως πλεον εχεις showdown value με πιθανοτητα για nuts(flush) στο river..και στο river αναλογως το φυλλο και την κινηση του 1ου παικτη συνεχιζεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 fold με βαριά καρδιά και βρίζοντας γιατί κάναμε bet εν τέλη και όχι check ...όπως σου είπε και ο streetacer η bet >70 η check Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts