Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Δηλώσεις Συμετοχών

moderator

Recommended Posts

Σε αυτό το θέμα θα παρουσιάζουμε τη λιστα με τα ονόματα των μελών που έχουν δηλώσει ότι θα ήθελαν να συμμετέχουν στη διεξαγωγή ενός μινι οικογενειακού πρωταθλήματος, οι νικητές του οποίου θα κερδίσουν ένα εισητήριο για τον Κϋριο Αγώνα ή για τα Side Events του EPT της Κοπεγχάγης τον Ιανουάριο.

Επίσης αναγράφουμε το μέσο όρο των χρημάτων που έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα. Προσοχή! Αυτό το ποσό δεν είναι δεσμευτικό. Ο καθένας μπορεί να γράψει εκείνο το ποσό που θέλει και μπορεί. Αργότερα μπορούμε να βρούμε μια φόρμουλα που να τους καλύπτει όλους.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει ο καθένας. Απλά στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα με το παρωνύμιό σας και με το ποσό που επιθυμείτε πάνω κάτω να παίξετε.

Μέλη του Pokerland

1. vergitsis

2. takisnik

3. poliscas

4. goingup

5. vmavrou

6. parisaktos

7. demertzis

8. sklop

9. kicker

10. dimagrec

11. bosio

12. babacha1

13. winner_horse

14. dipoker

15. X7777777

16. vladan

17. papinson

18. vaskos13

19. spefaz

20. Silencio

Μέσος Όρος Χρημάτων: €80

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3 weeks later...

Άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και άλλοι μισογεμάτο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι 17 συμμετοχές που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του pokerland, σε διάστημα δύο εβδομάδων είναι μία πολύ καλή αρχή.

Με καμιά 10ριά άτομα ακόμη θα μπορούμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για τη μορφή που θα μπορεί να έχει το μίνι - πρωτάθλημα, καθώς και το ποιες θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητές μας.

Αυτό πάντως που φάνηκε μέχρι στιγμής είναι οτι υπάρχει ένας πυρήνας παικτών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επίγεια τουρνουά. Με λίγο περισσότερη ενημέρωση ακόμη, και λίγη υπομονή, θεωρώ ότι τελικά κάτι θα καταφέρουμε.

Μπορεί να μην είναι απευθείας ένας αγώνας του ΕΠΤ, αλλά κάποιο μικρότερο τουρνουά, όμως άποψή μου είναι ότι κάτι θα καταφέρουμε!

• 2 weeks later...

Νομίζω ότι για την Κοπεγχάγη εμείς δεν προλαβαίνουμε τελικά να κάνουμε κάτι, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών (20) δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Οπότε αν σε ενδιαφέρει ειδικά το ΕΠΤ της Κοπεγχάγης μάλλον θα πρέπει να κυνηγήσεις την πρόκριση απο τα πακέτα που έχουν ανακοινώσει οι διάφορες αίθουσες πόκερ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...