sirfluhsalot Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Έχει τύχει σε κανέναν άλλο να πάει να κάνει ανάληψη από το ποκερσταρς και να μην τον αφήνει? Εγώ έχω ξανακάνει και δεν είχα προβλήματα τις άλλες φορες. Τώρα μου λέει να εισάγω τον κωδικό neteller account id ? Τείναι αυτό και γιατί τοχουν βάλει, ξέρει κανένας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 έκανα πριν λίγες μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα . με ποιο τρόπο πας να κανείς ανάλήψη ? μέσω neteller προφανώς ε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsikw Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 τί να σας πω ρε παιδιά εμένα δε με έχει αφήσει ποτέ να κάνω ανάληψη ..όλο κάτι μπάλες ότι θέλει minimum 100$ και κάτι τέτοια μου λέει..σιγά ρε μεγάλη...το 20αρικο δλδ λίγο είναι ??? στημένο παλιοφρουτάκι ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 οκ tsikw , απλά μου το είχε τσακαρισμένο το νετλεττερ και επρεπε να επιλεξω την τράπεζα.Δεν καταλαβαίνω πως είναι πιο ασφαλές όπως λένε το νετλετερ από την στιγμή που δίνεις σε ( ακόμα) ένα σιτε τα προσωπικά σου στοιχεία. Να τα κοινοποιήσουμε και στο Facebook αν είναι να τελειώνουμε .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts