Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τι κάνουμε σε overbet στο river;

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε σε ένα 11άρι tour της pokerstars και είμαστε στα αρχικά στάδια, οπότε πολύ deep και χωρίς πολύ καλή εικόνα για τους αντιπάλους ακόμα. Έχω εικόνα επιθετικού παίχτη γιατί το τραπέζι είναι γενικά tight passive, αλλά και ο VIllain παίζει το ίδιο στυλ με εμένα. Γενικά ανοίγει με πολλά φύλλα από UTG οπότε είναι μάλλον polarized το range του εκεί. Συνήθως τις προηγούμενες φορές όταν είχε κάτι καλό χτύπαγε σε όλα τα streets.

PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 25/50 Blinds (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO (t2025)

Button (t1385)

SB (t687)

BB (t5962)

UTG (t5375)

UTG+1 (t1400)

MP1 (t2952)

Hero (MP2) (t10504)

Hero's M: 140.05

Preflop: Hero is MP2 with Qheart.gif, Kclub.gif

UTG bets t150, 2 folds, Hero calls t150, 4 folds

Flop: (t375) Aspade.gif, Jheart.gif, 7heart.gif(2 players)

UTG checks, Hero bets t200, UTG calls t200

Turn: (t775) Qdiamond.gif(2 players)

UTG checks, Hero checks

River: (t775) 10heart.gif(2 players)

UTG bets t950, Hero ???

Τι σημαίνει τις κατά τη γνώμη σας εκεί το overbet; Προσπάθεια να κλέψει το pot πάσει θυσία σε τόσο scary board ή χρώμα που παίρνει μέγιστο value; Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να κάνω call με τίποτα λιγότερο από straight αλλά ποιο είναι πιο πιθανό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε καταλαβαίνω την ερώτηση ...έτσι και αλλιώς call θα κάνεις.το πετάς ποτέ εκεί?εγώ όχι.επίσης στο φλοπ θα τσέκαρα .πάντως να έχει fd και να το παίξε έτσι δε νομίζω ,ίσως κάτι σε ΚJ .

Αυτή είναι η ερώτηση, αν είναι πάντα call. Σεβαστό ότι για σένα είναι, εμένα πάντως με προβλημάτισε. Επίσης πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει χρώμα και να το έχει παίξει έτσι, παρά KJ. Το bet στο τέλος θεωρείς ότι το κάνει για αξία; Δεν είναι καθαρά polarized το χέρι του είτε με χρώμα, είτε με stone cold bluff; Αφού ξέρει ότι δε callaro με κάτι λιγότερο από straight.

ναι εντάξει συμφωνώ σε όλα λες.όμως και πάλι call θα κάνω δε βλέπω τον τρόπο να ξεφύγω αν έχει χρώμα σε early stages ενός 11$ tour .το πολύ πολύ αν δω ότι είναι reg και υπάρχει περίπτωση να τον ξαναπετύχω να κρατήσω κάποια σημείωση.επίσης δε καταλαβαίνω αν είναι επιθετικός όπως λες,γιατί με fd σε Α high flop και ενώ έχει ανοίξει utg δε κάνει cbet .

επίσης δε καταλαβαίνω αν είναι επιθετικός όπως λες,γιατί με fd σε Α high flop και ενώ έχει ανοίξει utg δε κάνει cbet .

Έλα ντε. Δεν έχω στοιχεία για τον παίχτη να σου πω αν είναι κερδισμένος ή χαμένος. Τα στατιστικά του έχουν δείγμα 20 ΜΤΤ και σε αυτά έχει πολύ αρνητικό ROI. Ίσως φοβήθηκε ότι κάποιος έχει τον άσο. Επιθετικός είναι γιατί ανοίγει πολλές φορές preflop, νομίζω το είπα πιο πάνω, ειδικά για το UTG.

Εγώ πάντως έκανα call.

αν είναι είχε fd θα την ποντάρε 100%....υπάρχει περίπτωση να έχει made hand που το παίζει σουπερ passive και περιμένει και δεύτερο βετ από σένα στο turn ...πχ jj ...call όπως και να χει, και πιστεύω αν είχες περισσότερες πληροφορίες το ερώτημα είναι αν κάνεις raise για value στο river , καθότι μπορεί να κάνει call εκεί τα sets του και τα two pairs του...

Σιγουρα ειναι καλλ.

Χανεις μονο απο φλος αλλα τοπαιξιμο του δεν δειχνει φλος ντροου.Το ρειντζ του απο την εικονα του στο τραπεζι ειναι πολυ μεγαλο ,οποτε δυσκολα μπορεις να τον βαλεις καπου.

Παντως ουτε για μπλοφα τον βαζω , πρεπει να εχει σοουνταουν βαλιου. Ισως 2 ζευγη.

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac).

το ερώτημα είναι αν κάνεις raise για value στο river , καθότι μπορεί να κάνει call εκεί τα sets του και τα two pairs του...

Μη μου πεις ότι στη θέση του θα έκανες call με 2 pair και set αν έτρωγες raise σε overbet στο river. Πρέπει να έχεις sick read για να το κάνεις αυτό. Σε random aggressive παίχτη δε γίνεται.

Παντως ουτε για μπλοφα τον βαζω , πρεπει να εχει σοουνταουν βαλιου. Ισως 2 ζευγη

Αν είχε showdown value δε θα έκανε check behind; Τι τον κάνει call που νικάει αν έχει π.χ. KJ;

της περισσότερες φορές που κανείς ς αυτά τα σποτς call βλέπεις τα δυσάρεστα νέα...ποτέ two pair , πολύ σπάνια set ,είναι polarised όπως είπες ...δύσκολα σε τόσο early stages θα βρεις εκεί βλοφα .δεν έχεις επενδύσει τπτ και πας να χάσεις 20bb σε bluff catcher η σπλιτ.

για μένα εκεί είναι max value ο αντίπαλος,ένα δύσκολο fold προτείνω. υπάρχουν κάποια Αχ κούπες που μπορεί να μη cbetare ο vilain

της περισσότερες φορές που κανείς ς αυτά τα σποτς call βλέπεις τα δυσάρεστα νέα...ποτέ two pair , πολύ σπάνια set ,είναι polarised όπως είπες ...δύσκολα σε τόσο early stages θα βρεις εκεί βλοφα .δεν έχεις επενδύσει τπτ και πας να χάσεις 20bb σε bluff catcher η σπλιτ.

για μένα εκεί είναι max value ο αντίπαλος,ένα δύσκολο fold προτείνω. υπάρχουν κάποια Αχ κούπες που μπορεί να μη cbetare ο vilain

δε ξέρω,εγώ δε πιστεύω ποτέ τέτοια βετς,σε αυτά τα stakes παίζω και έχω δει τα πάντα να ποντάρουν εκεί ,ειδικά στο σταρς και άμα είναι και κακοί δε καταλαβαίνουν τίποτα.τελικά το είχε?

Όχι δεν το είχε. Έκανα call και μου έδειξε :3spade::6spade:

Απλά δε το έκανα και με χαρά...

Σε παραπάνω stakes θα δεις χρώμα εκεί τις περισσότερες φορές, όπως είπε ο souramaliki.