cleistes1970 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 θέλω να αγοράσω το ποκερτρακκερ.Εχώ τέσσερις λογαριασμους σε τέσσερα διαφορετικά cardrooms ,οι τρείς είναι στο ονομά μου, και ο ένας στο όνομα της γυναίκας μου. Παντού χρησιμοποιώ το ίδιο usernameΥπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα.Θα το αγοράσω στο ονομά μου, θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω και στο σιτε που παίζω με το το όνομα της γυναίκας μου; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 δε παίζει ρόλο file Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nafplio1821 Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 μπορεις η αδεια ειναι για 2 υπολογιστες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nafplio1821 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ultimatedonk Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Για να μην ανοίξω τσάμπα άλλο θέμα μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει για δύο υπολογιστές και το ΗΕΜ2? επίσης τι γίνεται σε περίπτωση που κάνω φορμάτ σε κάποιον, θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 ναι για 2 ισχυει,αν κανεις φορματ το δηλωνεις μεσα απο το σαιτ του ΗΜ και μετα μπορεις να το ξαναεγκαταστησεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ultimatedonk Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nafplio1821 Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Unable to launch auto-import for site: PokerStars. Reason: PokerStars auto-importer needs to be configured.μου βγαζει αυτο το μνμ οταν παω να συνδεσω pokertracker και pokerstarsμπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 εχεις βαλει να αποθηκεται καπου το hand history στο ποκερσταρς?και αν ναι ειναι στα αγγλικα το hh που αποθηκευεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 σχετικα με το ποκερτρακερ θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω backup και επισεις πως μπορώ να ορισω σε ενα filter για mmt να το σημειωνει σαν winning game απο την 18 rank ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts