stakaman Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2011 Εχω τελευταία συχνές αποσυνδέσεις και γενικά χαμηλή συνδεσημότητα οταν παίζω στο πόκερ σταρς. Ηθελα να ρωτήσω αν και άλλοι έχετε παρόμοια προβλήματα η φταίει η δική μου σύνδεση.Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 μ εμενα δεν συμβαινει κατι τετοιο φιλε...μονο οταν 1-2 φορες η cyta κανει σταση εργασιας μονη της ελεγξε το ποσοστο στο οποιο εισαι συνδεδεμενος εσυ και οι υπολοιποι σ ενα τραπεζι, σερνοντας το mouse πανω στο avatar σου...ισως εκει διακρινεις αν ευθυνεται η stars η η δικια σ συνδεση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Να προσθεσω κι εγω το παρακατω..Οταν προσπαθω να συνδεθω ,βγαζει οτι ειμαι ΗΔΗ συνδεδεμενος!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Και το σαπορτ ειναι εκτος.Δηλαδη δεν πατιεται το "υποβολή" ,ειναι αχνό!!!!πειτε καμια ιδεα....., Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts