foustouki Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 PLO501 κάθεται με €98.612 κάθεται με €83.433 κάθεται με €10.004 κάθεται με €55.90Hero κάθεται με €116.655 κάθεται με €26.333 (B.Blind) €0.502 (Small Blind) €0.25Μοιράζονται φύλλαHero: 4 Πάσο (Fold)Hero (Raise) σε €1.755 Tα βλέπει (Call) €1.751 Tα βλέπει (Call) €1.752 Tα βλέπει (Call) €1.503 Πάσο (Fold)Flop: 2 Ποντάρει (Bets) €7.50Hero Tα βλέπει (Call) €7.505 Πάσο (Fold)1 Πάσο (Fold)Turn: 2 Ποντάρει (Bets) €22.50Hero Tα βλέπει (Call) €22.50River: 2 Ντούκου (Check)Hero ?Ο αντιπαλος ειναι σκεπτομενος παικτης και ξερει τι κανει και γιατι.Πως βρισκετε ολο το line?Στο river ειτε ειχε τα combodraws και το παρατησε ειτε εχει made hand και τσεκαρει για να πονταρω τα δικα μου missed draws.Ειτε εχει top 2 ειτε set στο river κανει check-snap call το bet μου.Το θεμα ειναι οτι οπως επαιξα το χερι εχω πολλα missed draws στο range μου οποτε πρεπει να πονταρω το river.Πονταρουμε λοιπον?Και αν ναι ποταρουμε η κανουμε μικροτερο bet?Ετσι και αλλιως raise δεν τρωμε river οπως και να εχει καθως ο αντιπαλος ειτε ειναι missed και πασαρει ειτε εχει madehand τσεκαρει για να παρει value απο δικες μου μπλοφες και σναπαρει σε οτι του βαρεσω.Μπορει να ειμαστε πισω απο overset αλλα μπροστα απο top 2 κλπ που οπως παιξαμε το χερι callaρουν σιγουρα river.Παιρνουμε value λοιπον και με τι bet η κανουμε safe check behind? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Εγώ λογικά του τα πέταγα στα μούτρα στο turn.As played με τίποτα check behind για μένα. Έχουν bustarei όλα τα draws και αν έχει top 2 (ή ακόμα και χαμηλότερο 2pair) σε πληρώνει σίγουρα. Σε pot 67,5 του έχουν μείνει πίσω 51,68. Του τα βάζω όλα. Είναι ευκολότερο να κάνει call σε αυτό παρά σε value bet. Ψηφίζω max value με all in. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astakos Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 tricky spot φίλε μου .εγώ προσωπικά 25 %ποντάρο στο river και 75% κνο check ,εξαρτάται τον αντίπαλο .Μερικρς φορές ραιζαρο στο turn πάλι ανάλογος τον αντίπαλο .εφόσον λες ο αντίπαλος ξέρει τη κάνει μάλλον θα πόνταρα full ποτ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 @dmelissourgos Ποιο το νοημα να κανω repot turn?Συνεχιζει με τα oversets πεταει 2 pairs κλπ που θα παρω value river αν αστοχησουν τα draw.Επισης πιστευω οτι για να βαραει απο μπροστα σε 3 ατομα αν εχει draw εχει απειρο equity και οχι απλα ενα flushdraw η ενα straight draw κλπ οποτε και raise να κανω turn ειμαι απεναντι σε overset η ψιλοflip κατασταση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 να ένα ακόμη χρήσιμο χέρι που οποίος παίζει omaha έρχεται συχνά απέναντι του.. και εγώ συνήθως κάνω check behind καθώς τα draws πάνε πάσο (με τέτοια stacks σίγουρα ) και με κάνουν call μόνο τα oversets (σπάνια 2 high pairs ) και backdoor χέρια όπως το low str8 εδώ ... μερικές φορές θέλει και βετ συμφωνώ με astako αναλόγως τον αντίπαλο εδώ δύσκολο να χτυπάει σε 3 με j9 αλλά όχι και απίθανο .. ίσως μπορούσες να κανείς ένα μικρό value bet αλλά αξίζει; εγώ θα έκανα check 100% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 και εγώ συνήθως κάνω check behind καθώς τα draws πάνε πάσο (με τέτοια stacks σίγουρα ) και με κάνουν call μόνο τα oversets (σπάνια 2 high pairs )Με 2 top pair στη θέση του έκανα σίγουρα call. Ο Σταύρος έχει κάνει call call ακριβώς σα να έχει draw. Πώς να πετάξει ο Villain 2 top pair εκεί; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 σίγουρα κάνει call αλλά δύσκολα σε full pot ... είπα ότι μπορούμε ένα thin value bet αλλά αξίζει ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Γι' αυτό παραπάνω έγραψα ότι πιθανότατα ο Villain κάνει πιο εύκολα call σε all in παρά σε value bet. Εκτός αν παίζουμε rock οπότε φυσικά προτιμάμε μικρό value bet, αλλά δε νομίζω να έπαιζε tight ο foustouki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Brochet Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2011 Σκεπτόμενος αντίπαλος και ποντάρει full pot στο flop από μπροστά?Εμένα μου δείχνει ότι έχει set και θέλει τα draws να τον πληρώσουν. Two pair πολύ σπάνια βλέπω εδώ(πάντα από σκεπτόμενο παίχτη)Οπότε check back γιατί δεν κερδίζουμε κάτι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts