Themis Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 ...δεν "απέχουν" πολύ μεταξύ τους, όσο καλά και αν είναι..Ευτυχώς που αυτό συνέβη σε τουρνουά, και ευτυχώς που το τουρνουά ήταν με rebuys!$5.00+$0.50 Omaha Hi/Lo Pot Limit - Level III (25/50) - 2007/12/22 - 14:01:10 (ET)Table '70319942 12' 9-max Seat #8 is the buttonSeat 1: DirtyEars (2535 in chips) Seat 2: CAIN82 (2665 in chips) Seat 3: MsBootyBuns (5015 in chips) Seat 4: Themistoklis (3475 in chips) Seat 5: fishamon (3150 in chips) Seat 6: betsondk666 (1505 in chips) Seat 7: bradpitt25 (2825 in chips) Seat 8: Torsten (2025 in chips) Seat 9: bigdevil (12005 in chips) bigdevil: posts small blind 25DirtyEars: posts big blind 50*** HOLE CARDS ***Dealt to Themistoklis [:Ah :Jd :2d :Ac]CAIN82: calls 50MsBootyBuns: folds Themistoklis: raises 175 to 225fishamon: raises 575 to 800betsondk666: calls 800bradpitt25: folds Torsten: folds bigdevil: folds DirtyEars: folds CAIN82: folds Themistoklis: raises 2525 to 3325fishamon: calls 2350 and is all-inbetsondk666: calls 705 and is all-in*** FLOP *** [:Jh :5c :6c]*** TURN *** [:Jh :5c :6c] [:2h]*** RIVER *** [:Jh :5c :6c :2h] [:9h]*** SHOW DOWN ***Themistoklis: shows [:Ah :Jd :2d :Ac] (HI: two pair, Jacks and Deuces)fishamon: shows [:6s :4h :5h :3s] (HI: a flush, Jack high; LO: 6,5,4,3,2)fishamon collected 1645 from side potfishamon collected 1645 from side potbetsondk666: shows [:Qh :3h :6d :As] (HI: a flush, Queen high; LO: 6,5,3,2,A)betsondk666 collected 2320 from main potbetsondk666 collected 2320 from main pot*** SUMMARY ***Total pot 7930 Main pot 4640. Side pot 3290. | Rake 0 Board [:Jh :5c :6c :2h :9h]Seat 1: DirtyEars (big blind) folded before FlopSeat 2: CAIN82 folded before FlopSeat 3: MsBootyBuns folded before Flop (didn't bet)Seat 4: Themistoklis showed [:Ah :Jd :2d :Ac] and lost with HI: two pair, Jacks and DeucesSeat 5: fishamon showed [:6s :4h :5h :3s] and won (3290) with HI: a flush, Jack high; LO: 6,5,4,3,2Seat 6: betsondk666 showed [:Qh :3h :6d :As] and won (4640) with HI: a flush, Queen high; LO: 6,5,3,2,ASeat 7: bradpitt25 folded before Flop (didn't bet)Seat 8: Torsten (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 9: bigdevil (small blind) folded before Flop Παράθεση
genok Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 MA TI DIALO KOLLISES ME TO HI-LO EINAI DIKOPO MAXAIRI KALO MEN ALLA DYSKOLO NA KATALAVEIS TON ALLON EAN KANEI BET GIA TO MIKRO H TO MEGALO.ALLAKSE OMAHA PIGENE STO HIGH NA DEIS THEOY PROSWPO EKEI MPOREIS EYKOLA NA YPOLOGISEIS TO BET TOY APENANTI.ANTE PARALIGO GRAFONTAS TO POST NA EXANNA SE TOYRNOYA XERI 38000 PARALIGO NA PATHSW FOLD ANTI GIA CALL SE ALL-IN TON EIXA SFAGMENO EAN PATAGA FOLD EPREPE NA KRYFTEIS :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Themis Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αυτο ακριβως το σκεπτικο σου, το οτι δηλαδη καποιος κανει bet ΜΟΝΟ για το "μικρο ή το μεγάλο" είναι ο λογος για τον οποιο "κολλησα" με το Hi-Lo... Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς;Δεν το ξέρω το παιχνίδι, έχω παίξει μόνο με play money και το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και ενδιαφέρον..Δώσε μερικά tips... Παράθεση
genok Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Silencio έγραψε:Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς;Δεν το ξέρω το παιχνίδι, έχω παίξει μόνο με play money και το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και ενδιαφέρον..Δώσε μερικά tips... XWRIS LEFTA EINAI ONTWS EINAI XARITWMENO STO HI-LO EIMAI SXEDON ANIKHTOS ALLA PROTIMW TO HIGH OPOY EXEI POLLOYS IXTHYES STO HI-LO TO 95% EINAI SKEPTOMENOI NA MHN PW TO 99% Παράθεση
Themis Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Silencio έγραψε:Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς;Δεν το ξέρω το παιχνίδι, έχω παίξει μόνο με play money και το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και ενδιαφέρον..Δώσε μερικά tips... Νικολα, εννοω οτι το λαθος που κανουν οι "κακοι" παικτες του Omaha Split ειναι οτι κυνηγουν μονο το High ή το low. Για να εισαι κερδισμενος στο παιχνιδι αυτο πρεπει παντα να εχεις στο μυαλο σου οτι παιζεις για 2 pot, οχι για ένα.Εχω γραψει αρκετα πραγματα για το παιχνιδι στο blog μου. Δεν μπορω να κρινω αν ειναι χρησιμα tips ή οχι, αυτο το αφηνω να το κρινουν όσοι τα διαβασαν. Παντως, για το συγκεκριμενο θεμα, μπορεις να διαβασεις την αποψη μου εδω : "Ποτε Low χωρίς High!"Αν εχεις διαθεση διαβασε το και πες μου τι πιστευεις. Α! Και μια που παιζεις O8, εστω και για πλακα, post-αρε κανένα hand που σου εκανε εντυπωση να το συζητησουμε.Αντε γιατι ολες αυτες οι συζητησεις για παιχνιδια που παιζονται με 2 φυλλα στο χερι εχουν αρχισει να γινονται κουραστικες :laugh: :laugh: Παράθεση
genok Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:[bΑντε γιατι ολες αυτες οι συζητησεις για παιχνιδια που παιζονται με 2 φυλλα στο χερι εχουν αρχισει να γινονται κουραστικες :laugh: :laugh:pragmati einai koyrastiko kai einai paignidi gia mikra paidia me ena diplo mpastuni kerdizei o allos oloklhro set A, K, Q k.l.p exthes epaiza toyrnoya final table eimai bb 7000 kai moy leei ola me qq epeidh hmoyn semi short stack ta eida me Ah Js flop 10s 7s Qd turn 2s river 9skai exase o anthrwpos olokliro toyrnoya katelikse 7os pire thn diki moy thesh .sto omaha moy leei den tha moy epairnes ayto to xeri toy lew dikio exeis kai egw omaha paizw to texas einai poly tyxero paignidi yep moy apanthse donkeys no win in omaha Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αν εχεις διαθεση διαβασε το και πες μου τι πιστευεις. Α! Και μια που παιζεις O8, εστω και για πλακα, post-αρε κανένα hand που σου εκανε εντυπωση να το συζητησουμε.Αντε γιατι ολες αυτες οι συζητησεις για παιχνιδια που παιζονται με 2 φυλλα στο χερι εχουν αρχισει να γινονται κουραστικες Θέμη διάβασα με προσοχή το άρθρο σου -και κάποια άλλα..- και νομίζω πως κατάλαβα το point σου..Φλερτάρω καιρό με την ιδέα να αρχίσω να παίζω και Omaha με λεφτά και σύντομα λογικά θα το κάνω..Έπαιξα και στο gpt2 στο side event2 -omaha hi- και πραγματικά το απόλαυσα. Προτιμώ όμως το hi-low σαν δομή.. Έχεις να προτείνεις κάποια site για αρχή -καταλαβάνεις γεμάτα κακούς παίκτες.. - και κάνενα βιβλίο για hi low; Παράθεση
Themis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Νικόλα, αν θες να διαβάσεις για το O8, θα βρεις πολλές σελίδες στο internet (δοκίμασε Omaha Hi-Lo στο Google) σχετικές με το θέμα. Επίσης, από όσο ξέρω, υπάρχει ένα κεφάλαιο στο Super System 2 του Brunson σχετικό με το παιχνίδι - αλλά, να σου πω την αμαρτία μου, δεν το έχω τσεκάρει ...Οσο για τα sites, σε όλα τα poker rooms υπάρχουν καλοί και κακοί παίκτες Απλά , όσο περισσότερα άτομα παίζουν Hi-Lo, τόσο περισσότεροι (στατιστικά!) θα είναι οι κακοί παίκτες...! Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Θέμη βλέπω πολύ δουλειά έπεσε στο γραφείο!!! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Χρονιαρες μερες ρε Γιαννη, δικαιουμαστε μια μέρα οff...Χρονια πολλα παρεπιπτοντως Παράθεση
genok Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Νικόλα, αν θες να διαβάσεις για το O8, θα βρεις πολλές σελίδες στο internet (δοκίμασε Omaha Hi-Lo στο Google) σχετικές με το θέμα. Επίσης, από όσο ξέρω, υπάρχει ένα κεφάλαιο στο Super System 2 του Brunson σχετικό με το παιχνίδι - αλλά, να σου πω την αμαρτία μου, δεν το έχω τσεκάρει ...Οσο για τα sites, σε όλα τα poker rooms υπάρχουν καλοί και κακοί παίκτες Απλά , όσο περισσότερα άτομα παίζουν Hi-Lo, τόσο περισσότεροι (στατιστικά!) θα είναι οι κακοί παίκτες...! THEMI KAT ARXHN XRONIA POLLA KAI ME KERDH POLLA (APO TO HI-LO) O NEOS XRONOSTI THALEGES NA KANAME ENA PRIVE HI-LOW?OPWSDHPOTE O SILENCIO MESA Παράθεση
Themis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Θα το κανονισουμε καποια στιγμη. Απλως τωρα με τις γιορτες ειπα να απεχω λιγο απο το "αθλημα"...Χρονια πολλα και καλες γιορτες και σε σενα ! Παράθεση
genok Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Θα το κανονισουμε καποια στιγμη. Απλως τωρα με τις γιορτες ειπα να απεχω λιγο απο το "αθλημα"...Χρονια πολλα και καλες γιορτες και σε σενα !EYXARISTW NASAI KALA KAI ANTAPODIDWPANTWS EGW DEN THA KANW GIORTES AFENOS THA EIMAI MONOS ME THN MHTERA MOY KAI AF ETEROY EIMAI PNIGMENOS STA INVITATION TOYRNOYA (KANENA OMAHA HI H HI-LOW OI AXRHSTOI H MALLON OI ANIDEOI) Παράθεση
genok Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 A KAI MIA ERWTHSI THEMIEXW KATEVASEI DOKIMASTIKA GIA 20 MERES ENAN SCREEN RECORDER GIA NA GRAFW TA TOYRNOYA KYRIWS KAI NA KOITAW TA LATHI MOY KANEI FOVERH DOYLEIA ALLA H ERWTHSI MOY EINAI pws mporw na ta metaferw sto pokerland kapoio xeri poy exw grapsei me screen recorder?kai an gnwrizeis einai epitrepto ayto?h tha mas kleisoyn toys logariasmoys? Παράθεση
Themis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Στειλε ενα PM στον Σταυρο (Poliscas) να σου εξηγησει αν και πως γινεται...! Παράθεση
genok Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Στειλε ενα PM στον Σταυρο (Poliscas) να σου εξηγησει αν και πως γινεται...!MOLIS RWTHSA STON STANJAMES KAI MOY EIPAN OTI EFOSON EPITHYMW KATI TETOIO MPORW NA TO KANW AFOVA DEN EINAI PARANOMO GIATI EINAI ERGALEIO MAGNHTOSKOPHSHS.TO PROVLHMA EINAI PWS THA TA FORTWNW EDW PRPEI NA EXETE KAI ESEIS MALLON AYTO TO PROGRAMMA THA EPIKOINWNHSW ME TON STAYRO ME PM EYXARISTW Παράθεση
mental Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 vasika to heri sou itan metrio pre flop. Exeis mono pocket aces & kai einai kai oi 2 unsuited, to mono straight pou mporeis na kaneis einai to AKQJT & ara perimeneis ena 3o A gia set.. Ena xeri san to 89TJ double suited tha exei pio polla draws kai ara pio polles pithanotites na kerdisei meta to flop. Παράθεση
Recommended Posts