Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

AAxx σε PLO600 με άσχημο board

dmelissourgos

Recommended Posts

Έχω όρεξη σήμερα οπότε ορίστε άλλο ένα χέρι PLO600 6-max (αυτή τη φορά καθόμαστε 5 στο τραπέζι τη συγκεκριμένη στιγμή). Πιστεύω είναι ένα χέρι που επιδέχεται άπειρης συζήτησης για όλα τα streets και πολύ leveling. Ο SB είναι από τους κακούς του τραπεζιού, ο UTG (που πας ενδιαφέρει και πιο πολύ) παίζει με 27/18/5 και ο BB είναι ok παίχτης. Εμείς παίζουμε αρκετά επιθετικά και έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε το stack μας σημαντικά.

SB ($533)

BB ($731)

UTG ($1,662)

CO ($300)

Hero ($1,473)

Dealt to Hero :5diamond::Aheart::Kspade::Adiamond:

UTG raises to $18, fold, Hero calls $18, fold, fold

FLOP ($45) :8spade::Aspade::5spade:

UTG bets $30, Hero calls $30

TURN ($105) :Theart:

UTG checks, Hero bets $78, UTG raises to $264, Hero ??

Οποιοδήποτε σχόλιο για το line και το range του Villain; Fold, Call ή Raise;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα στατιστικά 27/18/5 δείχνουν ότι παίζει tight?

Αν έχεις όρεξη να τζογάρεις κάντου ένα raise στα 450 αφού έχεις την δυνατότητα με το set και το blocker για nut flush και σχεδόν pot bet στο river ότι και να έρθει.(αν σου κάνει call).

Αν σου κάνει 4-bet fold.

Εγώ θα το έπαιζα με ''ασφάλεια'' και θα έκανα call στο turn.

Για μένα έχεις κανείς λάθος στο φλοπ...Εφόσον τν βάλουμε σε χρώμα απ τ οποίο χάνεις .Μπορείς ν τν κανείς με τ βλοκκερ π έχεις σε ένα ενδεχόμενο raise δικό ς στο flop να πετάξει τ flush τ ...Αν κάνει call συνεχεζεις για μια μένα και στα 2 streets να pontareis είτε για μπλόφα σε blanks είτε για το Full αν ανοίξει ..Δλδ πιστευω ότι πρέπει ν κανείς rep τ nuts πιστευω ότι είναι τ κατάλληλο spot ..

Γεια σας .

Είμαι καινούργιος στο ομάχα οπότε ... μην βαράτε.

I raise preflop από το button oxi call.

Αν κάνω απλό call preflop θα έκανα απλό call kai sto flop.

Στο turn i check behind NEVER BET there.

If i bet on turn easy fold sto reraise.

ilios72

@Brochet

Μου αρέσει αρκετά το raise χωρίς να το θεωρώ βέβαια τζογαδόρικο. Αν αυτό είναι το καλύτερο play στη δεδομένη στιγμή δεν έχει σημασία να θα μπουν περισσότερα λεφτά στο κέντρο. Επίσης μου φαίνεται πάαααρα πολύ δύσκολο να φάω reraise εκεί αφού ο Villain δεν έχει τα nuts. Το πολύ πολύ να σκέφτεται όπως εγώ και κάνει το check / raise με set.

@nerig7

Μα δεν το έβαλα σε χρώμα. Δεν μπορώ να συμπεράνω κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή κάνει bet έχοντας μάλιστα το initiative. Όχι ότι το raise είναι κακή κίνηση, απλά ρισκάρω να τον πετάξω από το pot. Αν μπλοφάρει θέλω να τον δω να συνεχίσει τη μπλόφα και στο turn. Αν δε μπλοφάρει έχω πολύ equity.

@SWEDENFISH

Έχεις δίκιο για το raise pre. Συνήθως έτσι το παίζω, αλλά εδώ είμαι πολύ deep με τον Villain. Δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε ένα 3bet εκτός από το να φουσκώσει το pot. Στο flop από ότι είδα συμφωνούμε. Τώρα το turn είναι μεγάλη ιστορία... Τι μπορεί να έχει και μου κάνει check / raise χωρίς nuts; Σε τι τον βάζεις και προτείνεις check behind. Εμένα μου δείχνει ότι κάνει ένα απλό c-bet στο flop και μετά τα παρατάει, οπότε στο turn λογικά έχω το καλύτερο χέρι.

Δεν ξερω πως γινεται να παιζεις επιθετικα αλλα να φλαταρεις ΑΑΚ5 με ενα nut χρωμα στο button.

Αnyway στο flop θεωρεις οτι εχεις nuts και το παιζεις αναλογα.

Εντελως μπακαλικα αν εχει χαμηλοτερα flushes θα αναγκαστει να παει πασο στην πορεια αν εχει μικροτερο set και παει για το full θα παρεις ακομα περισσοτερο value στην πορεια αφου με το raise στο φλοπ που θα κανεις αν φουλιασει ο αντιπαλος πιστευει οτι νικαει.

@swedenfish γιατι λες οτι δεν εχει value το bet στο turn απο την μερια μας αν υποθετικα κανουμε call φλοπ και γινει check to us στο turn? u never bet there γιατι? Και value μπορεις να παρεις απο μικροτερα set και να πεταξει μικρα flushes θα τον αναγκασεις στο river.

Επισης fail o τιτλος του χεριου " ....... με ασχημο board "

Δηλαδη οταν φλαταρες pre με αυτο το χερι πες μου ενα board που θα ηταν καλυτερο απο top set + nut blocker.

@Brochet

Να κουβεντιάσουμε λίγο ακόμα και θα πω. Μη το γράψω από τώρα και γίνουμε result dependant.

@bits10

Όπως είπα και παραπάνω πολύ σεβαστή άποψη το raise flop, απλά εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα ως "άσε τον να ρίξει και 2ο barrel στο turn και εκεί θα φάει το raise".

@nerig7

Ναι αυτό είναι το πιθανότερο.

Δεν ξερω πως γινεται να παιζεις επιθετικα αλλα να φλαταρεις ΑΑΚ5 με ενα nut χρωμα στο button.

Το είπα πιο πριν στον Ήλιο. Τι καταφέρνουμε με το raise όταν παίζουμε με effective 250bb; Να είχα 9ΤJQds να πω ναι.

Επισης fail o τιτλος του χεριου " ....... με ασχημο board "

Δηλαδη οταν φλαταρες pre με αυτο το χερι πες μου ενα board που θα ηταν καλυτερο απο top set + nut blocker.

Άσε ρε που είναι fail. Εγώ περίμενα να δω Α93 rainbow τι θες τώρα; 8-)

κάνουμε raise pre γιατί θέλουμε να είμαστε balanced απέναντι σε ικανούς παίκτες. τώρα έτσι όπως έπαιξες καλύτερα raise flop γιατί μπορεί να γλυτώσει άμα κάνει παίρ το board και μπορείς να κανείς rep τα nuts (όχι ότι δεν έχουμε showdown value απλά έτσι που φουσκώνει το ποτ θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να τον πιέσουμε να πετάξει μικρό χρώμα). αφού παίζεις small ball δεν βλέπω γιατί να κανείς bet στο turn .

δεν ειναι ιδια παρτιδα αλλα η λογικη ειναι κοντα

king flop or straight on river is good.

why turn my hand to a bluff ..

PokerStars Pot-Limit Omaha, $50.00 BB (5 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($4848)

UTG ($7489.50)

Hero (MP) ($2593)

Button ($2272)

SB ($2355.20)

Preflop: Hero is MP with Aspade.gif, Kclub.gif, Jheart.gif, 10club.gif

UTG bets $150, Hero raises to $525, 3 folds, UTG calls $375

Flop: ($1125) 4spade.gif, Kspade.gif, 5spade.gif(2 players)

UTG checks, Hero bets $600, UTG calls $600

Turn: ($2325) 9heart.gif(2 players)

UTG checks, Hero checks

River: ($2325) Qdiamond.gif(2 players)

UTG checks, Hero checks

Total pot: $2325 | Rake: $2

@SWEDENFISH

Ήλιε το bet στο turn δε θα το χαρακτήριζα bluff. Έχουμε πολύ showdown value και δεν αποκλείεται να μας κάνουν call και με set. Είναι, πιστεύω, περισσότερο range merging.

ενδιαφέρουσα παρτίδα.. συμφωνώ και εγώ για raise pre , είστε deep , button με aa ti να περιμένεις ;επίσης θα συμφωνήσω για raise στο flop ...

τώρα στο turn εγώ κλίνω προς το raise

@melisourgos

ναι μπορεί να έχει μικρό set ,αλλά ο σκοπός στο πόκερ

είναι να κανείς minimize όταν χάνεις και maximize όταν κερδίζεις.

Το bet sto turn δεν νομίζω πως ακολουθεί τον σκοπό μας,

players dont beleive you have nuts so easy so they fold flush...

http://www.highstakesdb.com/view-hand-h ... eID=752664

https://www.pokertableratings.com/hand- ... 6907761262

Το πιθανότερο μου φενεται να έχει χρώμα στην dama η set οκτάρια( η ίσως και τα 2)Τον προκάλεσες και νομίζω ότι πρέπει να δεις το river.Θα μας πεις τη έγινε ?