Nickakis! Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 Ο αντίπαλος παίζει 34/24 με 3-bet 2% για 150 παρτίδες. Βρισκόμαστε στο button,UTG: $417.65 (104.4 bb)MP: $400 (100 bb)CO: $446.60 (111.7 bb)Hero (BTN): $420.60 (105.2 bb)SB: $442.20 (110.6 bb)BB: $838 (209.5 bb)Preflop: Hero ειναι Button με 3 folds, Hero raises $8, SB folds, BB calls $4Flop: ($18) (2 παίκτες) BB checks, Hero bets $15, BB calls $15Turn: ($48) (2 παίκτες)BB checks, Hero bets $30, BB calls $30River: ($108) (2 παίκτες)BB bets $188Μπορούμε να κάνουμε call εδώ σε αυτό σημείο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 Νομίζω πως από pre -flop δεν σε πιστευει, και έχει σχεδίαση πως θα σου πάρει το ποτ . Check/Call,Check/Call, Over Bet. κάτι μου λέει ότι είναι καθαρό Floating και Οχι Trap . Πρωσωπικά επειδή είμαι κότα,και εκείνη την στιγμή θα πίστευα πως έχει τουλάχιστον χρώμα θα πηγενα πάσο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Με το c-c flop , c-c turn και pot size bet river μας κανει χαρη ο αντιπαλος καθως το range του γινεται air η backdoor flush.Αν τυχον εκανε slow play λεμε τωρα καποια κεντα η καποιο set,2pairs κλπ ποτε μα ποτε δεν βαραει ποτ river ειτε κανει c-c again ειτε leadαρει αλλα οχι ποτ.Βγαλε ενα κερμα στριψτο και αναλογα callαρε η foldαρε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 απο προσωπικη εμπειρια vs τετοιων overbet παω ενα πολυ ευκολο πασο και ειμαι ησυχος.. εχει callarei 2 barrels...οκ floating στο φλοπ,floating και μετα? δυσκολα..στη χειροτερη imo εχει καποιον καλο Κ στην καλυτερη τρεχα να κρυφτεις σε καμια περιπτωση call εδω...αλλωστε με το 5 10 δν νομιζω να πηγαινες για να το παιξεις ως το τελος αν δεν βγει χρωμα η 2 pair εστω αλλα για να παρεις ενα καλο ποτ...εδω δεν κερδιζεις ποτε imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το history με τον αντίπαλο. Σε 150 παρτίδες μάλλον θα ήξερα πως να τον αντιμετωπίσω ανάλογα με τις προηγούμενες randomies τέτοιου είδους που έκανε. Σε άγνωστο αντίπαλο είμαι πάσο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά πήγαμε πάσο στο εν λόγω hand και ο αντίπαλος μας έδειξε Σε λίγο θα ανεβασω ακόμα ενα χερι αυτη τη φορα σε heads up Pot Limit Omaha . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts