vkiller Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2011 σε αυτο το ποστ θα 'ηθελα οι εμπειροι παικτες του φορουμ που εχουν διαβασει διαφορα βιβλια για το ποκερ και εχουν βοηθηθει απο αυτα , να μας προτείνουν μερικα βιβλια που θεωρο'υν πως μπορουν να μασ βοηθήσουν να βελτιωθούμε και άλλο. κατα προτίμηση βιβλια για προχωρημέουs παίκτες του ον line πόκερ nlh ...για παράδειγμα ένα καλό είναι το kill everyone ....Έχετε υπόψιν αλλά παρόμοια η καλ'υτερα?ας πουμε αυτά του Negreanu του David Sklansky και του Bronson τα έχει διαβάσει κανείς? αξιζουν? επίσης γνωρίζεται αν υπάρχουν βιβλία για την ψυχολογία του πόκερ και για τρόπους αντιμετώπισης παρατεταμένου DOWNSWING ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Κανε συνδρομη σε training sites και δες video + τα forum τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kerkireos Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Ian Taylor, Matthew Hilger - The poker μινδσετΟτι πρεπει για την ψυχολογια και τα downswings Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Κανε συνδρομη σε training sites και δες video + τα forum τους.πρότεινε μου τα 3 kαλύτερα training sites κατά τη γνώμη σου .πόσο κοστίζει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Ian Taylor, Matthew Hilger - The poker μινδσετΟτι πρεπει για την ψυχολογια και τα downswingsΕυχαρστώ, εντομεταξυ άκουσα καλά λόγια και από άλλους για αυτό το βιλίο. Θα το βάλω στη λίστα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 κάτι άλλο χρήσιμο είναι να βλέπεις all the way το παιγνίδι winner παικτών. έχω πάρει σημαντικά στοιχεία βλέποντας τον Φειδία τον Ήλιο τον καπάλα , τον Βλάση on λίνε όμως θα ήθελα κάποιος να μου πει κάποιους ξένους on line παικταράδες των midle stakes που παίζουν πολλά τουρναμεντ ταυτόχρονα για να παρακολουθήσω κανα δύο μήνες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
twrakerdises Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 όμως θα ήθελα κάποιος να μου πει κάποιους ξένους on line παικταράδες των midle stakes που παίζουν πολλά τουρναμεντ ταυτόχρονα για να παρακολουθήσω κανα δύο μήνες.mement_mori ! edit : sorry δεν πρόσεξα το middle stakes , αλλά τον προτείνω anyway ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts