panagiotis72off Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 ΠΑΙΖΟΥΜΕ 1/2 ΜΕ ΣΤΑΚ 800 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΑΚ. ΡΑΙΣΕ ΑΥΤΟΣ 20 ΡΕΡΑΙΣΕ ΕΓΩ 65 ΚΑΛΛ ΑΥΤΟΣ..ΦΛΟΠ Κ8 ΒΕΤ ΑΥΤΌΣ 40 ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΑΙΣΕ 80 ΕΓΩ ΚΑΛΛ ΑΥΤΟΣ .ΤΕΡΝ 8 ΒΕΤ 150 ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.???Π ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Καλο ειναι για αρχη να μασ πεισ Τι παιχνίδι παίζεται - κ στο φλοπ βγενουν 2 φύλλα. Σε περίπτωση που παίζεται Texas holdem πες μας κ ποσά έχει κ ο άλλος μπροστά του. Πόσο χρονον είναι κ αν είναι νηφάλιος (σοβαρά μιλάω). + αν διερεσουμε όλα τα ποσά με το 10 τι θα έκανες ; Δλδ αν αντι για 80 ήταν 8 , αντι για 150 ήταν 15 κ.ο.κ. Ειλικρινά όμως .. , ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Παναγιωτη βαλε σωστα φλοπ positions κλπ δεν βγαινει ακρη ετσι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panagiotis72off Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Π ΕΙΧΑ ΠΕΙΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ..ΛΟΙΠΟΝ CUT OFF ΑΥΤΌΣ ΒΤΝ ΕΓΩ..FLOP Κ Q 8 TURN 8 ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΊΣΜΑΤΑ ΊΔΙΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panagiotis72off Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 tsiou tsiou loipon an nomizeis ot eisai eksupnos geliesai..ti shmasia exoun ta blinds otan ta raise p ginontia einai 20 evrw to ligotero??panta deep kathomai me 400 evrw ..k an exeis amfivolies ela na paikseis mazi m na deis an eimaste nhfalioi h an ta posa einai pragmatika..stavro elpizw na katalaves gti me endiaferei h apopsh s Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2011 Δύσκολη απόφαση φίλε μου αλλά μάλλον έχει βρυκόλακα το θρίλερ παίζει βέβαια και το split pot αλλά νομίζω πως με 20-30 ευρώ μεγαλύτερο raise στο flop θα είχες μια ευκολότερη απόφαση να πάρεις...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panagiotis72off Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2011 εγώ προσωπικά φολδάρα κμε ανοιχτά τα φύλλα..κ επειδή είμαι καλός φίλος με τον dealer έμαθακ τα φύλλα του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts