Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PPT Prague... Airtickets+hotel???

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου...

Για το Salzbourg που είχα ζητήσει την βοήθειά σας για πληροφορίες, δεν με βοήθησε κανένας! :(

Ελπίζω για Τσεχία και το Paradise Poker Tour να με βοηθήσετε!! Αν γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία συμφέρει για τα αεροπορικά εισιτήρια και κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο ξενοδοχείο... Άμα είναι φίλος, μπορούμε να κλείσουμε και μαζί... ;)

Δημοσίευση

τόμας τσέκαρε αυτό ειναι πολύ καλή περίπτωση

ποταμόπλοιο που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο

σε ωραίο σημείο και πολύ κοντά στο χίλτον που υποθέτω γίνετε το τουρνουά

Boat Hotel Matylda

Masarykovo nabrezi, Prague 01, 11000 Πράγα

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Κώστα...

αλλά δεν κρατιόμουν!!! :D

Έκλεισα αεροπορικά με την Lufthansa 171€ και δίκλινο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο που έχει μετρό δίπλα...

Όλα καλά... Μόνο συγκάτοικο ψάχνω τώρα!!! ;)

Δημοσίευση

Στο corinthia θα γινει το τουρ, οχι στο χιλτον, εκει που εγινε τωρα το GSOP . Η σταση του μετρο ειναι στην κυριολεξια εξω από την εισοδο του ξενοδοχειου-καζινου.

Εγω εβγαλα με την czech airlines απευθειας με 220 ευρω.

Δημοσίευση

GrazyFrank, μάλλον μου κάνεις πλάκα!!! :D

Αλλά σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι το PPT... Είναι το Paradise Poker Tour... 550€ buy in, 20-22/01/2012 Prague... Deepstack... 20.000 starting stack ktl... ΤΣΕΧΙΑ... Tέλεια!!!!

Έλα και εσύ!!!!

Θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! ;)

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Ήμουν σίγουρος ότι θα το χάψεις φίλε!!!! Το σκέφτομαι να έρθω...θέλω να πάω και Σάλζμπουργκ.....θα δω πως θα πάει και θα σου πω...

Α! Μιας και μου απάντησες σε αυτό, πες μου και το άλλο: Τι διαφορά έχει το GSOP με το GSOP ?? Απάντηση: το Grand Series of Poker γίνεται στο Σάλζμπουργκ, το Gay SOP γίνεται στην Μύκονο! :shock:

Δημοσίευση

Όντως θα έχει πολλούς Έλληνες, να φανταστείτε 6 θα μαστε εμείς από Βόλο, έχουμε ήδη κλείσει αεροπορικά και ψαχνόμαστε για διαμονή...

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Μοderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.