DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου... Για το Salzbourg που είχα ζητήσει την βοήθειά σας για πληροφορίες, δεν με βοήθησε κανένας! Ελπίζω για Τσεχία και το Paradise Poker Tour να με βοηθήσετε!! Αν γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία συμφέρει για τα αεροπορικά εισιτήρια και κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο ξενοδοχείο... Άμα είναι φίλος, μπορούμε να κλείσουμε και μαζί... Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 ... ξενοδοχείο κοντά στο καζίνο... (κεκτιμένη ταχύτητα) Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 τόμας τσέκαρε αυτό ειναι πολύ καλή περίπτωση ποταμόπλοιο που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο σε ωραίο σημείο και πολύ κοντά στο χίλτον που υποθέτω γίνετε το τουρνουά Boat Hotel Matylda Masarykovo nabrezi, Prague 01, 11000 Πράγα Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Ευχαριστώ Κώστα...αλλά δεν κρατιόμουν!!! Έκλεισα αεροπορικά με την Lufthansa 171€ και δίκλινο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο που έχει μετρό δίπλα... Όλα καλά... Μόνο συγκάτοικο ψάχνω τώρα!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Στο corinthia θα γινει το τουρ, οχι στο χιλτον, εκει που εγινε τωρα το GSOP . Η σταση του μετρο ειναι στην κυριολεξια εξω από την εισοδο του ξενοδοχειου-καζινου.Εγω εβγαλα με την czech airlines απευθειας με 220 ευρω. Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Δίκιο έχει ο Kaspav ... Στο Korinthia hotel θα γίνει... Εγώ Πέμπτη πετάω... Εσύ Παύλο πότε θα είσαι Πράγα??...Καλή φάση!... Ποιοί άλλοι Έλληνες παίχτες θα είμαστε? Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Τι είναι Τόμας το ΡΡΤ??? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Πέμπτη πρωί πρωί φτάνω. Κυριακή βράδυ φεύγω. Αποσο έχω ακούσει και μιλήσει θα μαζευτουμε πάνω απο 10 έλληνες. Θα στείλουμε καλο τεαμ . Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 GrazyFrank, μάλλον μου κάνεις πλάκα!!! Αλλά σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι το PPT... Είναι το Paradise Poker Tour... 550€ buy in, 20-22/01/2012 Prague... Deepstack... 20.000 starting stack ktl... ΤΣΕΧΙΑ... Tέλεια!!!!Έλα και εσύ!!!!Θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 Χαχαχαχαχαχα Ήμουν σίγουρος ότι θα το χάψεις φίλε!!!! Το σκέφτομαι να έρθω...θέλω να πάω και Σάλζμπουργκ.....θα δω πως θα πάει και θα σου πω...Α! Μιας και μου απάντησες σε αυτό, πες μου και το άλλο: Τι διαφορά έχει το GSOP με το GSOP ?? Απάντηση: το Grand Series of Poker γίνεται στο Σάλζμπουργκ, το Gay SOP γίνεται στην Μύκονο! Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 Όντως θα έχει πολλούς Έλληνες, να φανταστείτε 6 θα μαστε εμείς από Βόλο, έχουμε ήδη κλείσει αεροπορικά και ψαχνόμαστε για διαμονή...****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklishΜοderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση
antreas_z Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2011 αφού δεν σας έστειλα όλους από τι χαλκιδική με τα πόδια στο βόλο μου κάνετε και ταξιδάκια τώρα Παράθεση
Recommended Posts