axastos Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΗΜ2 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΑΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ONGAME ΚΑΙ STARS KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 ναι φιλε παιζει κανονικα...το hm2 θα παρεις που ειναι το καινουριο...αν ψηνεται και κανενας ακομα δωστε απο μισα, εχει αδειες για 2 pc Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christosPAOK Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2011 και εγω ενδιαφερομαι.. απλως εχω windows 7 και έχω πρόβλημα με την trial έκδοση που έχω κατεβάσει ( για 888) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
axastos Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ tzatzikis4 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
livadi Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 εχω κατεβασει την τραιαλ εκδοση του ΗΜ2 για δοκιμη και δεν μπορω να τη δουλεψω στο ποκερσταρς ουτε σε τουρνουα ουτε σε σιτ ν γκο . Εμφανιζεται πανω δεξια στο τραπεζι, αλλά στατιστικα στοιχεια τιποτα. Προφανως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση αλλα δεν ξερω τι. Θα το εκτιμουσα αν καποιος που το χρησιμοποιει μπορεσει να με βοηθησει και να μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω. Ευχαριστω!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts