LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 είμαστε σε τραπέζι με 6-8 άτομα LIVE στην στοκχόλμηβλέπω 3 άτομα δίπλα δίπλα να παιζουν μαζί τους έχω πάρει χαμπάρι...μιλάνε και την γλώσσα τουςείχα αρχίση να μαζεύω πολύ χρήμα από τους άλλους στο τραπέζιόμως με έναν συγκεκριμένο από τους 3 του πήρα 500 ευρώ σχεδόν....σε κάποια αλλά χέρια που παίζαμε μετάξι μας - με FOLD που έκανε εκείνος πολύ kalaείμαι στακκ περί 1700 ευρώ (4αμ) το πρωί και πετούσα στις 9:30είμαι MP με 7-8 ΣΠΆΔΕΣκάνο εγώ RAISE Χ 3 BB - ο άλλος CALL HU είμαστε..ΦΛΟΠ6-9-10 ΚΑΡΔΙΈΣβάζει ο BB 1/2 ΠΟΤσκέπτομαι 1 λεπτό και μπαίνω ALL ΙΝο άλλος είχα JACK DEUCE με μια καρδιά στο χέριεγώ το στραιγητπόσοι λέτε να είχα φολδάρει και γιατί?εγώ LEW Σίγουρα έπρεπε να φολδαρο γιατί ενώ φολπαρα στραιγητ δεν είχα τα ODDS για να το πάρω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 όπως τα λες είναι ,fold ,μν τα βάζεις στον τζόγο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 +1πίκρα όμως να φλοπαρο κέντα και μετά έτσι να χάνω από μ*****α mou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Τι εννοεις δεν ειχες τα odds για να το παρεις; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 λίγα λεφτά μέσα στο ποτ - POTT ODDS δεν υπήρξε λόγος να το πάρω ρίσκο όταν βλέπω 3 άτομα να παίζουν μαζί και όταν βλέπω 3 καρδιές κάτω στο φλοπ αφού χάνω από πολλά χαρτιά μ*****α μου απλά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Στο flop αν μας τα λες σωστα εισαι 60-40 μπροστα παντως οποτε δεν ειναι ρισκο, αν τα βαζεις μεσα μονο με 80-20 ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 ε ναι αλλά δεν ξες τη κουβαλάει ο άλλος γιαυτ να ρισκάρο όλο το ΣΤΑΚΚ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2011 ο μ****ς είχε J SPADE 2 HEARTS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Πρώτον οπώς ειπώθηκε και πιο πάνω εισαι μπροστά άρα ο άλλος πρεπει να σκέφτεται pot odds εσύ σκέφτεσαι τι value θα πάρεις από το χέρι που έχεις. Μετά παίζει και πόσες μάρκες έχει ο άλλος μπροστά του , τα blinds κτλ. Από εκεί και πέρα μπορεί να γίνει ανάλυση της παρτίδας. Αλλιώς είναι αν είχε 100 , 500 ή 2000 ευρώ μπροστά του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 εγώ είχα 2000 αυτός είχε πάνω κάτω της ίδιες μάρκες. έπρεπε να κάνω fold γιατί έχανα από FLUSH μ***α μου - έμαθα τώρα όμως είχe κάνει πάσα αυτός σε εμένα 2-3 φορές - επίσης και οι άλλοι δύο σουηδoι πάσα σε εμένα 2-3- φορέςόταν έφυγα από το τραπέζι μου είπαν ότι είμαι πολύ καλός παιχίτης. που να ξέραν ότι είναι η πρώτη φορά που έπαιζα LIVE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 δεν μας έγραψες πόσο ήταν τα bb να καταλάβουμε αν άξιζε να βάλεις 1700 ευρώ η όχι.. δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε χωρίς αυτό Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 τα BB ήταν 1-2 Ευρώ νομίζω γιατί κάνω και μετατροπή από κορώνες σε euro Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 10Eur R εγώ - καλλ άλλοι 3-5 άτομα νομίζω.RAISE EGO CALL άλλοι 4-5 ίσος και 6φλοπαρο STRAIGHT -> BET ο ΒΙΛΛΑΝ νομίζω 3/4 POT SIZE - RAISE εγώ χ 3 , Ρε-ραησε αυτός νομίζω και αλλ IN εγώ ο μαλακάsεκεί κολλαροι και η κουτσή μαρία που λένε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 lol φίλε loukas τα έχεις κάνει λίγο κουλουβάχατα ... αλλά λες στην αρχή και αλλά στην 1 σειρά και αλλά πιο κάτω δεν πειράζει, από ότι καταλαβαίνω το ποτ ήταν γύρω στα 50 ευρώ και ο vil έβαλε 35, και εσύ raise στα 100... σύνολο 180-200 στο ποτ, εκεί τρως 4bet οπότε έχεις εύκολο πάσο για μένα από την στιγμή που έχεις αλλά 1600 πίσω σου με τέτοιο flop δεν έχεις λόγο να ρισκάρεις τόσα πολλά , μπορεί να ήσουν μπροστά αλλά μπορούσε κάλλιστα να είχε φλοπάρει χρωμα όπως παίχτηκε... εφόσον παίζατε 1-2 πρέπει να ήσουν πολύ κερδισμένος οπότε μπορούσες να τα βάλεις κάπου πιο σίγουρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 EKENA MALAKIA το γνωρίζωείναι αλιως όταν εισια στο παιχνίδι μέσα ανάμεσα σε τόσους παίχτες και αλιως όταν τα γράφω δεν έχει επαφήμπορώ να σου πω και μετάξι μας ότι τα είχα χάσει - κολοσα ρε φίλε κολοσα δεν ήξερα τη να κάνω γιατί τον είχα αντίπαλο αυτών παρά πολλές φορές και ήταν δυνατόςκαι σκεπτικά ότι με μπλοφάρει από την άλλη όμως έχανα και από μεγαλητερο στραιγητ ίσος και από XROMA - DONK είμαι λολνάτος ο δονκ πριν μπει http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... 28015.jpg/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lewnidas99 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Υπήρχε πάντως flat call και μετα αμα δεν έβγαινε κούπα all in...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Υπήρχε πάντως flat call και μετα αμα δεν έβγαινε κούπα all in......από καλαμάτα?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Υπήρχε πάντως flat call και μετα αμα δεν έβγαινε κούπα all in......συμφωνώ απόλυτος φίλε μου αλλά εκινειν την ώρα ήταν κρίσιμο σημείο.ειχαμε και πριν μάχη μετάξι μας και ήθελα να τον κάνω να κάνει πάσα διότι ειξερα ότι δεν είχε τίποτα τελικά είχε όμως J 2 κούπα η μια στο δυάρι απλά έλεοςπιος χριστιανός μπανει με J 2 κούπα σε RAISE μην δω τίποτα κούλα τετιο στο λουτράκι θα γίνει maxh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
merv Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Ρε παιδιά σας ζηλεύω εσας που θα κάνατε fold γιατί εγώ άμα είχα straight στο flop δεν θα μπορούσα με τίποτα να φολνταρω για αυτό και μόλον είμαι τόσο κακός ς παίκτης . Αλλά τι να κάνουμε προσπαθώ και εγώ να διορθώσω τα λάθει μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Ρε παιδιά σας ζηλεύω εσας που θα κάνατε fold γιατί εγώ άμα είχα straight στο flop δεν θα μπορούσα με τίποτα να φολνταρω για αυτό και μόλον είμαι τόσο κακός ς παίκτης . Αλλά τι να κάνουμε προσπαθώ και εγώ να διορθώσω τα λάθει μουFILE eides ti egine? kai εγώ δεν το φολδαρα και την έπαθα...DYSKOLA FOLDAREIS αλλά ήξερα ότι δεν είχε και τίποτα καλόεάν είχα έστω μια καρδιά + 2 θα το επερνα χαλαράτεσπα γίνονται αυτά στον τζόγο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
every1lieS Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 μόνο εγώ τιλτάρω με το thread ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 που να έχανες καιολας χρήματα καθώς φλοπάρεις κέντα ο άλλος κάνει χρώμα στο ρίβερ με -2- Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
every1lieS Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 mm that 's poker ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JohnnyPante Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 μόνο εγώ τιλτάρω με το thread ? +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 mm that 's poker ?συμφωνώ μανASE έχασα και αλλά 200 στην ρουλέτα προχτέςενώ είμουν + 350 ευρώ συνέχισα ο παπάρας λολ άκυρος είμαι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts