pokerland Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό οι ελληνικές εισπράξεις και τα πακέτα για μεγάλα διεθνή events, με τον Παύλο Κασσελούρη να πετυχαίνει χθες το μεγαλύτερο cash της ημέρας, κατακτώντας την κορυφή του The Big $109!!*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 ρε παιδια καταστραφηκα. τζαμπα επαιζα για το pca. δεν εχω λεφτα να φυγω. και στην πραγα καταλαθος πηγα και πηγα με ψιχουλα. και η π***α ειναι δεν μπορω να πουλησω το εισητηριο. εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω? tnx....... Παράθεση
betonme Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Ζήτα staking και μάλιστα άμεσα..να βγάλεις έστω κάτι να μπορέσεις να πας..κρίμα να το χάσεις..βιάσου όμως.gl gl..****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklishΜοderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Δεν σου δίνουν Αεροπορικά και διαμονή στο πακέτο ? Παράθεση
perikles Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 congraats psile!!!nomizw pires kai cash 1000 mazi me to paketo re boy.. Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 μου δωσαν 1000$ =768 ευρω. μονο τα αεροπορικα πανε ελα το πιο φτηνο που βρηκα ηταν 2200 ευρω. και αντε τα βρισκω, μπαχαμες δεκα μερες τι θα τρωω? λασπη? ε αν ειναι να παω και να ειμαι τσιμα τσιμα μη πεσω εκτος προιπολογισμου ειναι ξενερωμα μεγαλο. πηγα πραγα με 300 ευρω τσεπη και ουτε για τσιγαρα δε φταναν. μαμισε τα δε λεει. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2011 συνχαρητηρια στους νικητέςγρήγορη πουλά to Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 θα παω να παρω κανενα δανειο . σιγα μη μου δωσουν ετσι οπως ειναι σκτα η ελλας. την τροικα πρεπει να βρω να κανει κονε. Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Λεβέντη και παλικαρά Γκρεγκόριο! Έκανες την διάφορα στην Πράγα και περάσαμε πολύ ωραία. Να σε ενημερώσω ότι στο πακέτο συμμετοχής έχεις 1000$ για να ξοδέψεις εκεί και όσα σου περισσέψουν στα επιστρέφουν στον λογαριασμό σου. Επίσης πιστεύω ότι μπορείς να βρεις πτήση με 1200 ευρώ. Ακόμα μπορείς να βάλεις μερικές μετοχές και η παρέα από Πράγα σίγουρα θα σε στηρίξει!!! Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Congrats Παύλο και σε ολους για τις νίκες απλά με συνεπήραν τα ποστ του Γρηγόρη!! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 γρήγορη πουλά toη λύση είναι το pot control imo Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 τι κανεις φιλε μου σταυρο? το 2+σκατα επικρατησε χεχε. ρε συ οπου κοιταξα για εισητηριο 2000. 2100, 2300. αφου ξερεις πιο καλα το ιντερνετ πες μου που να μπω 1000-1200 κατι γινεται και κανα 1000 μαζι μου. Παράθεση
anti-durrr Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Γρήγορη μου χρυσέ μου και μονακριβε μη μου αγχώνεσαι.παράπονο από πράγα δεν μπορείς να έχεις,ήσουν ο σταρ της παρέας. μπες edreams.com η expedia.com και θα βρεις eishthriaki lux με 1250,μόνο 20 ώρες ταξίδι,πίστεψε με είναι λίγο.αν χρειαστείς να πουλήσεις shares μπορείς να στηριχτείς πάνω μας,απ'ότι ήδη κατάλαβες σύσσωμη η ελλληνική ποκερική κοινότητα πιστεύη στο ιδιατερο ταλέντο σου.Αν και τη λύση την ξέρεις ήδη αδελφέ...επένδυση στο KINO και bahama mama . P .S .deuce και σκατά da nuts Παράθεση
anti-durrr Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2011 Impressive result παύλο.Παντα τέτοια!Στείλε μου ένα pm να μου πεις λίγο που βάζεις staking ,αν βάζεις ακόμα να βγάλουμε και μεις τπτ...sry αλλά με συνεπήραν και μένα τα posts του φίλτατου γρήγορη.Random is pure .Keep it up ! Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2011 τι ειναι το shares ? Παράθεση
Recommended Posts