Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

KK VS AK...sanday million

hlias_kr

Recommended Posts

καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι...

είμαι μια θέση πίσω από το dealer βυττων με ΚΚ (blaint 60 120) μια θέση πριν από μένω κανείς ένας 4 βετ με 245 λέω εγώ 490 και απαντάει το βατών με 1000 πάσο ο άλλος μηλαω εγώ και του κάνω 4bet δηλαδή 4.400 μου λέει όλα και κάνω call αλλά για κακή μου τύχη πέφτη ένας άσος στο river και χάνω όλο το στακκ...πως θα το παίζατε εσείς?

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι εννοεις λουκα?

φιλε απ τη στιγμη που οταν μπαινουν τα χρηματα εισαι μπροστα, ειναι σωστα παιγμενο...δεν foldαρουμε ΚΚ εκτος κι αν παιζουμε με ανοιχτα φυλλα και δουμε τους ΑΑ...

καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι...

είμαι μια θέση πίσω από το dealer βυττων με ΚΚ (blaint 60 120) μια θέση πριν από μένω κανείς ένας 4 βετ με 245 λέω εγώ 490 και απαντάει το βατών με 1000 πάσο ο άλλος μηλαω εγώ και του κάνω 4bet δηλαδή 4.400 μου λέει όλα και κάνω call αλλά για κακή μου τύχη πέφτη ένας άσος στο river και χάνω όλο το στακκ...πως θα το παίζατε εσείς?

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac)

http://www.dailymotion.com/video/xe3tsl_yyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyy_fun

σορτστακκ στο τζοκερσταρ αν χτυπήσεις αλλ ιν σε μεγαλύτερο στακκ από το δικό σου, κανα 95 τοις 100 μετά από κανα λεπτό έχεις κάνει εγγραφή σε άλλο τουρνουά για να πάρουν και το ρέικ...το καινούριο ρέικ..γιατί αν ήταν ο άλλος σορτστακ μπορεί να έσκαγαν 2 ρηγάδες στο φλοπ,,μην σου πω και τρεις....γιατί ρε φιλαράκι σε τουρνουά με 62000 συμμετοχές αν όλα τα σχορτστακ διπλασιαζαν συνέχεια θα επαιζαν 3 μέρες...

τι εννοεις λουκα?

φιλε απ τη στιγμη που οταν μπαινουν τα χρηματα εισαι μπροστα, ειναι σωστα παιγμενο...δεν foldαρουμε ΚΚ εκτος κι αν παιζουμε με ανοιχτα φυλλα και δουμε τους ΑΑ...

βεστ POKER ROOM IS PS

παλικαρια αυτα που γραφετε τα θεωρω πιπες. καθε φορα που καποιος χανει ειτε εχει ΑΑ ειτε ΚΚ παντα κραζετε την ετερεια ενω οταν κανετε το ακριβως αντιθετο σπαζοντας ΑΑ η ΚΚ με καμια βουρτσα στο χερι τι ωραια που ειναι ε????? τα ιδια ακριβως συμβαινουν και σε ζωντανα τραπεζια.

παλικαρια αυτα που γραφετε τα θεωρω πιπες. καθε φορα που καποιος χανει ειτε εχει ΑΑ ειτε ΚΚ παντα κραζετε την ετερεια ενω οταν κανετε το ακριβως αντιθετο σπαζοντας ΑΑ η ΚΚ με καμια βουρτσα στο χερι τι ωραια που ειναι ε????? τα ιδια ακριβως συμβαινουν και σε ζωντανα τραπεζια.
δίκιο έχεις φίλε..αυτή είναι η πραγματικότητα...δε κράζει κανείς όμως την εταιρεία επειδή έσπασαν οι ρηγάδες από άσσο ρήγα...το παιδί ρώτησε αν το έπαιξε σωστά...και η πραγματικότητα είναι όσο κι αν kapioi το αρνουντε ότι τα σορτστακ σε μεγάλα τουρνουά στην εν λόγο εταιρεία πάνε ακλαφτα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό,,,επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να ναι σύμπτωση...κι αν αμφιβάλεις που αμφιβάλεις γι αυτό κάνε τον κόπο μια μέρα και μπες να parakolouthhseis κάποια σατελαιτς με φφπ ποιντς ...στα 0.02 στα 0.10 0.25 0.50 και 1,00 σιτ εντ goous η στα turbo τουρναμεντς μέχρι 5 δολάρια να δεις τη σοφτgouear έχουν εκεί....99 τοις 100 τα σχορτστακξ σε σοουβ αλλ ιν χάνουν και της περισσότερες φορές με πολύ καλύτερο χέρι...κάνε τον κόπο και μπες μια μέρα και παράκολούθησε τα...

το εχω παρατηρησει και μου εχει συμβει σιγουρα. κι εγω ριχνω χριστοπαναγιες και πολλες φορες ειμαι ετοιμος να πεταξω τον υπολογιστη απο το μπαλκονι αλλα τι να κανουμε το δεχεσαι και συνεχιζεις η σταματας να παιζεις. ασε που σε ζωντανα εχω δει πολυ χειροτερα ΟΡΓΙΑ. το χειροτερο κλαρινο μου εχω φαει ηταν σε κας,καμια 100-150 ευρω περιπου. εχω ΚΚ μου κανει ενας ρεστα κολαρω και δε μου τα ανοιγει, λεω οκ στο τελος. κατω εχει ΚQ10 J Α με 4 σπαθια και μου τα παιρνει με 2 σπαθι 62 ειχε. κανεις τιποτα εκει? δε κανεις. γ@μ@ τα δε βγαζεις ακρη. υπαρχουν τοσα πολλα ΖΩΑ που παιζουν ποκερ χωρις να εχουν ιδεα μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα.

YEAP ακριβώς τα ίδια συμβενουν και στα LIVE