jffj13 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 ελαβα σημερα αυτο το μαιλ.Αγαπητέ/ή Dimitrios,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νομοθετικών αλλαγών η Ladbrokes θα σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2012. Συνεπώς οι εγγραφές και η αποδοχή στοιχημάτων στην Ιστοσελίδα μας διακόπτονται με άμεση ισχύ.Σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα όλα σας τα κεφάλαια από τον λογαριασμό σας στη Ladbrokes. Οι Πόντοι Παικτών Πόκερ για τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν ως συνήθως. Όλα τα ενεργά στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν και οι πληρωμές τους θα γίνουν με βάση των γενικών όρων και προϋποθέσεων των στοιχημάτων.Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη του υπολοίπου του λογαριασμού σας, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Ladbrokes και στην καρτέλα «Ταμείο», επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά και πραγματοποιήστε την ανάληψη όπως συνήθως. Μετά την επεξεργασία του αιτήματος της ανάληψης σας θα λάβετε τα χρήματα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα ισχύσουν οι Όροι και οι Προϋποθέσεις της Ladbrokes για τις αναλήψεις.Η υπηρεσία θα παραμείνει διαθέσιμη έως τις 11 Ιανουαρίου του 2012, μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορείτε να αποσύρετε τα κεφάλαια σας μόνο μέσω της εξυπηρέτησης των πελατών.Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας έχει προκαλέσει αυτή η απόφαση και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση σας στη Ladbrokes.Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email στο care@ladbrokes.com (στα Αγγλικά) ή στο exipiretisi@ladbrokes.com (στα Ελληνικά).Με εκτίμηση,Ladbrokesειναι μεχρι στιγμης η πρωτη και μοναδικη που εχει ενημερωσει γι' αυτο το θεμα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 ωχ... ξεκινησαμε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jffj13 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 αυτο φοβαμαι ρε φιλε. απλα το νου μας μη παει 10 γεναρη και τρεχουμε, δηλαδη να το πει οποισδηποτε αλλος κυριολεκτικα τη τελευταια στιγμη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dani filth Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο με την pokerstars? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο με την pokerstars? προσευχηθειτε στους θεους σας(αν εχετε) να μη γινει γιατι την κατσαμε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dani filth Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 +11000000000000000000000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2011 Για την ασφαλεια των χρηματων δεν τιθεται ζητημα, ειμαστε πολυ μικρη αγορα για να χασουμε λογαριασμους. Για το θεμα των αδειων αυτο πραγματικά δεν ξερω ετσι οπως τα κανει η αγαπημενη μας κυβερνηση αν θα παρουν τα μπογαλακια τους και θα φυγουν ολοι....λολ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 μια ερωτηση ρε παιδια,σε περιπτωση που κλεισει το ποκερσταρς στο ελαδισταν εγω θα φυγω καρφι βουλγαρια.εκει θα πρεπει να φτιαξω νεο λογαριασμο απο βουλγαρια η μπορω να κρατησω αυτον που εχω ανοιξει απο ελαδισταν?γιατι αν πρεπει να ανοιξω νεο λεω να φαω ολα τα βππ που εχω τις επομενες μερες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 μια ερωτηση ρε παιδια,σε περιπτωση που κλεισει το ποκερσταρς στο ελαδισταν εγω θα φυγω καρφι βουλγαρια.εκει θα πρεπει να φτιαξω νεο λογαριασμο απο βουλγαρια η μπορω να κρατησω αυτον που εχω ανοιξει απο ελαδισταν?γιατι αν πρεπει να ανοιξω νεο λεω να φαω ολα τα βππ που εχω τις επομενες μερες ψησου για μισο μισο ενοικιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 @OFI-SNAKES Λογικά όχι, δε θα χρειαστεί να ανοίξεις νέο λογαριασμό. Τουλάχιστον αρκετοί γνωστοί παίχτες που μετακόμισαν από ΗΠΑ παίζουν με το ίδιο nick. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 ψησου για μισο μισο ενοικιο ειμαι τυχερος φιλε το κοριτσακι μου ειναι απο βουλγαρια και παιζει σπιτι δικο της ουτε ενοικιο δεν θα πληρωνω,γιαυτο λεω εχω φυγει την αλλη μερα ετσι και μας κοψουν το ονλαιν ολα ειναι ετοιμα.το σπιτι ειναι πολυ μεγαλο παντως,μολις γνωρισω τον πεθερο και τα βρουμε(σιγουρα για τι πινει ρακες) σε φιλοξενουμε κιολας,κανα φαι θα πληρωνεις μονο αλλα εκει ειναι τζαμπα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 You've got it all figured out Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 μια ερωτηση ρε παιδια,σε περιπτωση που κλεισει το ποκερσταρς στο ελαδισταν εγω θα φυγω καρφι βουλγαρια.εκει θα πρεπει να φτιαξω νεο λογαριασμο απο βουλγαρια η μπορω να κρατησω αυτον που εχω ανοιξει απο ελαδισταν?γιατι αν πρεπει να ανοιξω νεο λεω να φαω ολα τα βππ που εχω τις επομενες μερες στέλνεις μνμ στην ποκερσταρ στο support και σου λένε να κανείς κάτι ενέργειες να στείλεις κάτι πιστοποιητικά πχ ρεύμα νερό κλπ για να βεβαιώσουν που μένεις . and that 'ς all Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hdrs Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 ρε μάγκες έχει στείλει κανένας εμαιλ στο support των poker sites να δουμε τι λένε ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 ψησου για μισο μισο ενοικιο ειμαι τυχερος φιλε το κοριτσακι μου ειναι απο βουλγαρια και παιζει σπιτι δικο της ουτε ενοικιο δεν θα πληρωνω,γιαυτο λεω εχω φυγει την αλλη μερα ετσι και μας κοψουν το ονλαιν ολα ειναι ετοιμα.το σπιτι ειναι πολυ μεγαλο παντως,μολις γνωρισω τον πεθερο και τα βρουμε(σιγουρα για τι πινει ρακες) σε φιλοξενουμε κιολας,κανα φαι θα πληρωνεις μονο αλλα εκει ειναι τζαμπα χαχαχα εισαι καλα δηλαδη!! κατσε ν ανεβω αυτο το σκ βουλγαρια να βρω τιποτα γιατι δεν με βλεπω καλα..που να περιμενω να κανετε διακανονισμο με τον πεθερο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mak Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 πφφφφφ ξενερωτα πραγματα ελπιζω να μην συνεχιστει........ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
palisanter Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Καλησπερα.Αν γινει κατι τετοιο και σταματησει το online poker μαλλον θα την κανω κι εγω παιδια προς Σκοπια μερια.Γνωριζει καποιος για να μεινεις σε καποιο απο αυτα τα 2 κρατη Βουλγαρια η σκοπια τι ακριβως ενεργειεσ πρεπει να κανεις?Δηλαδη του τυπου πρεπει ασ πουμε να δηλωθεις καπου η απλα μια φορα τον μηνα που ισχυει να περνασ στην ελλαδα εισαι οκ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts