pocket10s Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Για το button έχουμε πολύ accurate reads που δε θα αναφέρω όμως αρχικά τουλάχιστον γιατί δίνω την παρτίδα στεγνά.Απλά θα πω ότι είναι TAG ,μέτριος παίκτης που προστατεύει γενικά τα φύλλα του.MP1 - $100MP2 - $150HERO - $220Button - $200HERO UTG foldsUTG+1 foldsMP1 calls $2MP2 calls $2HERO calls $2Button raises to $7SB foldsBB foldsMP1 calls $7MP2 calls $7HERO calls $7Dealing Flop (Pot : $31)MP1 checksMP2 checksHERO checksButton checksDealing Turn (Pot : $31)MP1 bets $7MP2 calls $7Hero calls $7Button raises to $40 (Pot : $92)MP1 foldsMP2 foldsHERO ?απλα θελω να δω πως φανηκε στους τριτους το χερι και μετα θα πω τη συνεχεια.πειτε μου το range του button.ps για το range : ξέρετε πολύ καλά ότι σε live game το raise 3-3,5x δεν αντικατοπτριίζει την ίδια δύναμη με το online.Edit Moderator:Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον Hand Converter για να ανεβάσετε ένα χέρι. Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον Hand Converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Λάθος το call σου preflop κατ' εμέ. Δε χρειάζεται να μπλέκεις σε μεγάλα pot με τόσο κακά χέρια.As played fold obv. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Λάθος το call σου preflop κατ' εμέ. Δε χρειάζεται να μπλέκεις σε μεγάλα pot με τόσο κακά χέρια.As played fold obv.agreed...το οτι εχεις reads για τους αντιπαλους δεν σημαινει οτι callareis oop με οτι να ναι οπως εδω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 καλα για το καλλ πρέ δεν το συζηταμε.αφενος με τουσ συγκεκριμενους παικτεσ παιζει να παιζω 70% και αφετερου δεν ειναι αυτο το θεμα.η ερωτηση ηταν να μου πειτε τι φυλλο κανει ρεπρεσεντ το μπατον κατα τη γνωμη σας.γιατι εγω δε βλεπω το προφανως καπου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Straight ή aces up reparei ο Villain. Ίσως και set. Εσύ τι σκεφτόσουν όταν ήταν η σειρά σου να μιλήσεις; Ότι κάνει semi bluff με flush draw;Όσο για το preflop και το 70%... τι να πω, εσύ ξέρεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 κοιτα σ ειπα για τον παικτη εχω τρελα ρεαδ γιατι εχουμε παιξει αααπειρα χερια οποτε ηξερα σχεδον ακριβως τι εχει απλα θελω να δω πως φαινεται στους απεξω η παρτιδα.το μονο 2παιρ που υπαρχει πιθανοτητα να παιζει ειναι το Α4 για το οποιο εχω βλοκερ και κεντα ειπαμε ειναι αρκετα ταγ με 2 5 η 5 7 δε θα εκανε ραισε βασικα ουτε καν λιμπ.(σορρυ δε μπορω να γραψω αγγλικα απο το κιν γιατι μου τα κανει χαλια ο μετατροπεας.) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 η ουσια της παρτιδας εγκειται για μενα κυριως στο οτι δεν εκανε κοντινιουασιον στο φλοπ.(κλαιω γαμω τι μετατροπεα ετσι που γραφω).το θεμα ειναι οτι ο τυπος κανει σιγουρα 90% στο φλοπ και για μπλοφα αλλα κυριως για προστασια.το ειπα και πριν.αρα νο γουει να εχει εδω σετ η 2 παιρ φλοπ.μπορω να το παω και πιο πολυ αλλα αυτο ας που με σαν πρωτο ρεαδ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2011 Το άλλο 10% που δεν έκανε continuation στο flop τι είχε; Nuts ή τίποτα; Επίσης όσες φορές έκανε cbet ήσασταν τόσα άτομα μέσα στο χέρι; Εδώ δε μπορείς να κάνεις cbet για bluff ή semibluff. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 το αλλο 10% ειχε complete air η κάποιο draw σε multi way pot.ξαναλέω λοιπον,τα read είναι accurate σε ποσοστό 99%.απλά θέλω να μου πεις τα φύλλα που τον βάζεις.set ,aces up λες τελικά?δηλαδή το set ,η aces up στο flop θα έδινε check behind σε 4-way pot σε αυτό το wet flop? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Πως γίνεται να χτυπάει το 90% των flops;Με set 6άρια πιστεύω θα μπορούσε να παγιδεύει, αν και δύσκολο. Επίσης θα μπορούσε να έχει Α4 και να πίστευε ότι δεν έπρεπε να το χτυπήσει postflop με τόσο μικρό kicker. Τώρα ότι και να σου πω δε βγάζει νόημα το line του, είναι προφανώς random παίχτης. Είτε παγιδεύει υπερβολικά, είτε αποφασίζει να κλέψει με semibluff σε family pot στο turn εναντίον super loose παιχτών. Ότι και να έχει το έχει παίξει λάθος.Edit: Μόνο τα pocket 44 δεν είναι λάθος με αυτό το line, αλλά τι διάολο, έχεις και blocker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 μα δε σημαινει οτι χτυπαει 90% των φλοπς.βραβο άρα καταλήγουμε στο ότι γενικά δε βγάζει νόημα το πλει του.θα σου πω τα υπόλοιπα ρεαδ λοιπον.ο συγκεκριμένος δεν έχει ποτέ πολύ δυνατό xeri εκεί,δηλαδή βαλέδες+ και άσο βαλε+ γιατί με αυτά και με 3 λίμπ το ραησε του θα ήταν από 12-13 μέχρι 18-20 και αυτό είναι 1000% άρα αμeσως φεύγουν φύλλα από το εύρος του.οποιοδήποτε παίρ θα το χτύπαγε με σi μπέτ στο φλοπ σίγουρα άρα feυγουν και αλλά φύλλα.τα μικρά κονεκτορς fευγουν γιατί δεν τα παίζει.άρα τη μας μένει?αυτομάτως μετά το ραησε πρέ τον βάζω σε βάλε δέκα η ντάμα δέκα η 9 10 κάτι τέτοιο.ούτε καν ρήγα ντάμα.τεσπα,εγώ έκανα καλλ κ σκέφτηκα ότι θα πάw πάσο ρίβερ μόνο αν κλείσει το χρώμα στα σπαθιά και θα το σκεφτώ αν πέσει 10,βαλες η ρήγας κ βαρέσει αλλά πιστεύω ότι αν mplofarei τύρν με ρήγα βάλε ας πούμε κ πιάσει ρήγα ρίβερ θα δώσει τσεκ γιατί έχει σοουνταουν βάλιου .με ντάμα κάνω δύο ζευγάρια οπότε ιζη καλλ.στο ρίβερ τελοσπάντων έπεσε 4,έκανα τσεκ βάρεσε 60 έκανα σναπ κ μου έδειξε βάλε δέκα σπαθιά.βασικά ούτε χρειαζόμουν το άλλο 4.αυτά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 θεωρω τρομερα τραγικο να κανεις τοσο εκτενες read και να βαζεις τον αλλον σε 3 χερια καθαρα απ αυτα που εχεις δει πιο πριν... αν ο αλλος ειναι donk του κερατα μονο δικαιολογειται η σκεψη σου...δηλαδη αν εχεις 1000 χερια στον αλλον και δεν σου εχει δειξει suited connectors σημαινει οτι δεν παιζει ποτε? ολα τα χερια που πηγε fold η πηγες εσυ fold και δεν εδειξε θεωρεις αυτονοητο οτι ειναι τα χερια που λες? δεν παιζει διαφορετικο line? sorry που κριτικαρω ετσι τη σκεψη σου αληθεια δεν το θελω αλλα οσα χερια και να χω με τον αντιπαλο δεν μπορω να διανοηθω οτι θα τον βαλω σε 3 χερια...μου φαινεται καθαρα οτι σε συμφερει να τον βαλεις σ αυτα για να κανεις το hero call κι απλα επειδη ετυχε να ειναι τρελοdonk τα πηρες και θεωρεις το play σου σωστο...ΟΣΑ read κι αν εχεις με τον αλλο δεν κανεις με Q4 call out of position ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ αν θες να λες οτι επαιξες σωστα ενα χερι...αν εκανες 3bet all in ναι να το καταλαβω αν εχεις read ειναι και τα dead money μεσα...το call ειναι επιοικως πολυ κακο... ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Θα χαρακτηρίσω το play σου ακριβώς όπως ο tzatzikis4, απλά θα το κάνω με μία λέξη: spewy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 το καθε πλει παει αναλογα με τον αντιπαλο.με το συγκεκριμενο παιζουμε 6 χρονια μαζι σιγουρα 2-3 φορες τη βδοαμαδα οποτε τον ξερω πολυ καλα.πραγματικα κανενα χερι δεν εβγαζε νοημα να το ειχε παιξει ετσι αυτος.κανενα.τεσπα,τωρα θελετε να μ πειτε οτι εχετε τετοια τεραστια υπομονη που οταν κανετε ενα 6ωρο σεσιον δεν κανετε ποτε κανενα λιμπ η ραισε με μαργκιναλ η γουικ χερια?ε εγω το κανω καμια φορα ειδικα οταν ξερω οτι εχω τρελο πλεονεκτημα ποστφλοπ.δρν το λεω για να το παιξω γαματοσ αλλα απο τουσ αλλουσ τρεισ,ο πρωτοσ ειναι παντελως ασχετοσ ο δευτεροσ ειναι ο πιο ταιτ στη γη κ με το μπατον εχω πολλες χιλιαδεσ χερια.αρα εχω πλεονεκτημα.ο λογοσ που δε γυρναω τερν ειναι για να αφησω να παιξει το περιπου 25% του κ να παρω τγ μπλοφα στο ριβερ.αλλιως τερν πηγαινε πασο μαλλον κ τελοσ.η εμπαινε αλλ ιν κ καθομουν να συζηταω για ντιλ κ μαλακιεσ.αλλα μαλλον πασο θα πηγαινε αυτος.τεσπα σας ειπα απλα ηθελα να δω αν βγαζει νοημα το παιξιμο του σε τριτους.εγω ηξερα τι κανω,δεν εκανα γαιδουροκολ. ευχαριστω για τισ αποψεις!καλη χρονια! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 ok u know better δεν συνεχιζω αφου τα πιστευεις τοσο αυτα που λες δεν υπαρχει λογος...το μονο που κολλησα απ το τελευταιο σου post ειναι το θεικο "ο λογοσ που δε γυρναω τερν ειναι για να αφησω να παιξει το περιπου 25% του κ να παρω τγ μπλοφα στο ριβερ."οκ απλα κυλιεμαι απ τα γελια!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 τι δεν καταλαβες απο αυτο;δε σου εχει τυχει ποτε να κανεις φλατ στο τερν για να αφησεις τον αλλο να μπλοφαρει ριβερ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Το θέμα δεν είναι τη θα κάναμε preflop ! Οκ, ναι θα ήταν fold , αλλά δεν ρώτησε αυτό ο pocket ! Η ερώτηση ήταν τη κάνουμε στο turn .......Λοιπών, εγώ χωρίς να έξω άπειρες παρτίδες με τον villain πολύ πιθανών να έκανα call στο turn και check / call σε brick river !Μελισσουργε δεν έχει aces up ούτε sets στο range του! Ποιος θα κάνει check σε 4way pot με aces up η set σε τέτοιο board ??? καμία απόλυτος λογική το line του εκτός αν έχει 44 που έχουμε και blocker ! Preflop είσαι fold (τα είπαμε)Postflop well played από εμένα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
perasovic Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Dealing Turn (Pot : $31)MP1 bets $7MP2 calls $7Hero calls $7Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω το call που κάνεις στο turn μετά απο bet και call στα 7$? Δηλαδή είχες read ότι το button θα κάνει raise με air και θα πάνε οι άλλοι Fold?? O Chuck Norris είσαι ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 ε δεν παιζει με ζευγαρι εκει να παω πασο για 7 οταν παιρνω σχεδον 7-1.κανω καλλ μηπως κατσει δευτερο ζευγαρι η τριπς στο ριβερ που λογικα θα κερδιζει.γιατι σκαλωνεις;εκει θα πεταγα μονο τελειως ακυρο χερι του στυλ 9 10 κτλ.δεδομενου του ακτιον αν πιασω νταμα η 4 ριβερ θα κερδιζω.ναι και ξερω δεν ειναι τα σωστα οντσ για να τα κυνηγησω αυτα αλλα κ παλι το εκανα.επισης σετ 4αρια δεν παιζει γιατι το μπατον θα εκανε σχεδον 99% λιμπ με 4αρια,εκτος του μπλοκερ που εχουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 ρε συ και Κ 4 να εχει χανεις τι bluffcatcher και πρασινα αλογα! οκ μεγαλο hero call αλλα μεχρι εκει...δεν σηκωνει κουβεντα... και συνεχιζω να κυλιεμαι για τη σιγουρια σου οτι το Q 4 εκει ειναι τοσο δυνατο που κερδιζεις σιγουρα σε X river με 2 παικτες μεσα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 ποιους δυο παικτες?χεντσ απ ειναι.τεσπα δεν εχει νοημα γιατι αρνεισαι να καταλαβεις οποτε..και στη τελικη μιλασ μιλασ αλλα ενα χερι που να κανει ριπρισεντ ετσι δεν εχεισ πει!τωρα Κ4 κ βλακειες οταν σ εχω πει τι παικτης ειναι το αφηνω ασχολιαστο.σιγα το χερο κολ ετσι κ αλλιως.ψιλοστανταρ το βλεπω.τεσπα,το συμπερασμα που βγηκε ειναι οτι προφανως το λαιν το δεν εχει κανενα νοημα και χωρις τα ριντ για τον παικτη.Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Μελισσουργε δεν έχει aces up ούτε sets στο range του! Ποιος θα κάνει check σε 4way pot με aces up η set σε τέτοιο board ??? καμία απόλυτος λογική το line του εκτός αν έχει 44 που έχουμε και blocker!Μάλλον διάβασες το μισό post μου. Είπα:Τώρα ότι και να σου πω δε βγάζει νόημα το line του, είναι προφανώς random παίχτης. Είτε παγιδεύει υπερβολικά, είτε αποφασίζει να κλέψει με semibluff σε family pot στο turn εναντίον super loose παιχτών. Ότι και να έχει το έχει παίξει λάθος.Edit: Μόνο τα pocket 44 δεν είναι λάθος με αυτό το line, αλλά τι διάολο, έχεις και blocker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Μερικές φορές παίρνουμε αποφάσεις που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι,αλλά μόνο εμείς .Εκ των υστέρων όμως θάπρεπε να παραδεχτούμε ,ότι παρόμοιες κινήσεις θάπρεπε να της αποφεύγουμε στο μέλλον.Επειδή μας έκατσε πχ. 2 στις 3 φορές δεν σημαίνει ότι θα συνέχιση έτσι.Ένα πιο donk παράδειγμα :Όλο το βραδυ δεν μου πάει καλά και χάνω κάπου 500 ευρώ,όπου ο dealer ανακοινwνει το τελευταίο χέρι. Σε τραπέζι 2-2 max .200.Έχω 200 και παίζω το 5 2 4 παίχτες μετά το ράις σοβαρού παίχτη στα 16Φλοπ: Α 3 6 Ο ραισερ pontarei 34 και ξέρω ότι αν πληρώσω αυτά πρέπει να δω και το τελευταίο φύλλο.ΟΚ σκευτομαι τι 500 τι 700 ,αν κάτσει 4 όμως είμαι σχεδόν στα λεφτά μου.Turn Q Πληρώνω αλλά 64 και ξέρω ότι κερδίζω μόνο με 4 Ρίβερ 4πάω αλλ-ιν και παίρνω πα νω από 400 ευρώ νικώντας ΑΑΑ Αυτό όμως ήταν κάτι που πρέπει να αποφεύγω στο μέλλον γιατί δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο αν το κάνω συχνά .Και ο χειρότερος παίχτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τακτική και το θύμα να γίνουμε εμείς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 εδω πλεον ( και αναφερομαι both σε ydra και pocket10s) μιλαμε για joker και οχι για ποκερ αρα δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε...ελπιζω να εχετε παντα τοσο καλα ενστινκτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 εδω πλεον ( και αναφερομαι both σε ydra και pocket10s) μιλαμε για joker και οχι για ποκερ αρα δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε...ελπιζω να εχετε παντα τοσο καλα ενστινκτα... παραδείγματα προς αποφυγήν στο live πόκερ ,τα συνιστώ όμως στο ονλιν πόκερ κάπου κάπου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts