pocket10s Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 εδω πλεον ( και αναφερομαι both σε ydra και pocket10s) μιλαμε για joker και οχι για ποκερ αρα δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε...ελπιζω να εχετε παντα τοσο καλα ενστινκτα...lol joker με δύο σελίδες ανάλυση.τι να πω ρε φιλε,δεν ξερω τι δεν καταλαβες.τεσπα,την απαντηση μου την πηρα.ps : btw συνεχιζεις να μη μπορεις να αναφερεις εστω δυο χερια που να μπορουσαν να ακολουθησουν αυτο το line Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 ρε φιλε τι σοβαρο θες να σου απαντησω?? μπαινεις με q4 oop μηπως σου κατσει το 44X η το q4Χ η το φλοπατο χρωμα με Α Κ κατω...ουτε odds εχεις,ουτε θεση,ουτε φυλλο απλα μοιραζεις ευρω...ο αλλος ειναι επισης ραντομας οπως λες αρα ουτε αυτος εχει ιδεα πως να παιξει και τι...θες σοβαρη αναλυση μεταξυ 2 live donks(sorry για τον ορο αλλα οπουδηποτε ετσι χαρακτηριζονται νομιζω αυτες οι ενεργειες) που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και απλα προσπαθουν να δουν ποιος ειναι πιο τυχερος με τα σκουπιδια που μπαινει? το μονο που εχω να σου προτεινω ειναι να σταματησεις να παιζεις ετσι και να ψαξεις λιγο το "αθλημα" γιατι αν συνεχισεις ετσι μονο λεφτα θα καταφερεις να χανεις μακροπροθεσμα... διαφορετικα, υπαρχει και η αποφαση να το κοψεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 ευχαριστω για τη συμβουλη ρε αληθεια.οντως ειμαι πολυ χαμενος και σκεφτομαι να το κοψω για παντα.χαχαχαχχαεπι του θεματος παντως δεν εχεις τπτ να πεις παλι.κ μη συγχιζεσαι οταν βλεπεις ντονκς.δεν ειμαστε ολοι τοσο καλοι τι να κανουμε.λοιπον αμα δεν εχεις να πεις κατι για το τι χερι κανει ριπρισεντ ο αλλος ντονκ καλυτερα μην ποσταρεισ.εισαι οφφτοπικ,τι να κανουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Ειρήνη τέκνα μου.Κάναμε κουβέντα για το χέρι, είπε ο καθένας την άποψη το, πιθανώς σχηματίσαμε και μια γνώμη ο ένας για τον άλλο, αλλά τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεται κανένας με κανένα σε ένα δημόσιο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 ΈΤΣΙ ΈΦΥΓΑ ΧΤΕΣ ΜΕ JJ ΈΝΑΝΤΙ 2 ΆΛΛΩΝ ΣΕ ΦΛΟΠ 10 9 6 ΠΛΗΡΏΣΕ 4 ΒΒ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΦΛΟΠ ΜΕ 6 QΤΣΕΚ Ο ΑΡΧΙΚΌΣ ΡΑΙΣΕΡ ΑΛΛ ΙΝ ΕΓΏ ΤΑ ΔΙΠΛΆΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤ Q 6 ΜΈΣΑ Ο ΆΛΛΟΣ ΦΕΎΓΕΙ ΤΟΥΡΝ 3 ΡΊΒΕΡ 6ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΌΤΙ ΣΤΟ ΟΝΛΙΝΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΣΥΧΝΆ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts