Nickakis! Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Ο αντίπαλος παίζει 25/10 με 2% 3-bet για περίπου 155 παρτίδες. Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό το donk bet στο river από έναν τέτοιο αντίπαλο. Μπορούμε να πάμε πάσο εδώ;CO: $231 (38.5 bb)Hero (BTN): $1,119 (186.5 bb)SB: $698.90 (116.5 bb)BB: $1,144 (190.7 bb)MP: $936.30 (156 bb)Preflop: Hero είμαι button με 2 folds, Hero raises $12, SB calls $9, BB foldsFlop: ($30) SB bets $18, Hero calls $18Turn: ($66) SB checks, Hero bets $40, SB calls $40River: ($146) SB bets $174Εμείς; Με το line μας σε όλο το hand διαφωνείτε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jktheriverman Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Τα stats μας ποιά είναι ? Στάνταρ call για μένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Το έχει ξανακάνει; Αν ναι και το είδες τι είχε; Επίσης με τι κάνει call σε raise pre oop (είναι αρκετά loose ώστε να κάνει call με 4-7 ή 7-9);Γενικά το overbet από μπροστά στο river σημαίνει nuts. Κέντα, συνήθως, ή full house. Το ένα σενάριο είναι να donkare το straight draw του και του βγήκε είτε στο turn, είτε στο river. Το άλλο είναι να νόμιζε πως έχεις κάποιο draw που bustare στο river και σε χτυπάει (αν και δε χρειάζεται τόσο μεγάλο bet, ωστόσο το έχω ξαναδεί). Πάντως εδώ δε μπορώ να κάνω fold, εκτός αν έχω τρελά reads για το τι σημαίνει το overbet στο river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts