milonao27 Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2012 έχει κάποιος πρόβλημα με το pokerstove ? Προσπαθώ να το ανοίξω σήμερα αλλά δεν ανοίγει με τίποτε. Αν έχει κάποιος κάποια σχετική ενημέρωση ας βοηθήσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Μα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Τι εννοείς αν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Μα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Τι εννοείς αν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα;πάω να το ανοίξω και μου βγάζει το μήνυμα. This version of pokerstove has expired . Please visit www . pokerstove .com to download a current version . το ξανακατεβάζω από το σάιτ αλλά τίποτε. έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Έχεις δίκιο milonao, εγώ κατέβασα την 1.24 και τώρα όλα good. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Ναι αυτό το πρόβλημα υπήρχε, έτσι όπως το έγραψες δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Όπως είπε και ο Basilis18 τώρα είναι εντάξει. Κατέβασα κι εγώ την καινούρια έκδοση και δουλεύει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2012 thx guys Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts